reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WĄTEK ZAMKNIĘTY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Akurat jej tego nie wytłumaczysz.
Możesz już ze mnie zejść dziewczyno? Masz jakiś problem? Zgłaszam każdy Twój post bo juz naprawdę męczy mnie to Twoje najeżdżanie na moją osobę. Wtrącasz się między wódkę z a zakąskę aby zdobyć sympatię innych. Trochę to żałosne.

reklama
Nie rozumiesz. Jak one sobie przyklaskiwały przez 2 strony cisnąc po nas to już bylo ok :p
A jak Wy przez pół wątku wyzywacie innych to też jest ok. Można się nie zgadzać w wielu kwestiach ale to nie upoważnia nikogo to takich obraźliwych słów. I chodzi tutaj o dwie strony konfliktu. Stworzyłyście sobie tutaj taką klikę i każdy kto ma inne zdanie od razu jest jechany z góry na dół.

A jak Wy przez pół wątku wyzywacie innych to też jest ok. Można się nie zgadzać w wielu kwestiach ale to nie upoważnia nikogo to takich obraźliwych słów. I chodzi tutaj o dwie strony konfliktu. Stworzyłyście sobie tutaj taką klikę i każdy kto ma inne zdanie od razu jest jechany z góry na dół.
Jedyne obraźliwe slowa tutaj to padały z klawiatury Autorki tematu.

Możesz już ze mnie zejść dziewczyno? Masz jakiś problem? Zgłaszam każdy Twój post bo juz naprawdę męczy mnie to Twoje najeżdżanie na moją osobę. Wtrącasz się między wódkę z a zakąskę aby zdobyć sympatię innych. Trochę to żałosne.
Zgłaszasz moje posty i co Ci to daje?
Nic

Że co ja robię by zdobyć ich sympatię?

Wtrącam się między wódkę a zakąskę -ty jesteś normalna ?

Po co mi sympatiąa osób z forum ?
🤣🤣🤣

No nie wiem, czy z taką wzajemnością, skoro od wczorajszego wieczora jesteś taka wzburzona i tu tyle wypisujesz :) współczuję waszym dzieciom, skoro zamiast się nimi zająć to siedzicie na tych forach, i prostując "niespełnione mamuśki" - skoro zamiast spędzać czas przy dzieciach siedzicie na forach i wylewacie swój jad, raczej nie zachowujecie się jak szczęśliwe, spełnione mamy :)

Z tego co widzę po waszych opisach większość z was jest mamami i to maluszków, więc naprawdę współczuję waszym dzieciom, że zamiast dostać należytą uwagę ich mamusie skrobią na forach, bynajmniej w celu pomocy i wsparcia :) więc tak, można was określić "niespełnionymi mamuśkami"

reklama
Ty moim dzieciom nie musisz współczuć 🥹 mają najlepsza Mamę pod słońcem , niczego im nie brakuje , kasę odłożona mają już na studia i ewentualnie wkład własny w mieszkania swoje , są kochane i dobrze wychowywane ;) a no i czasu mnóstwo poświęcone 😀.
Nie wylewaj sama swoich frustracji bo właśnie to robisz, nie obrona tylko fustracja przelana na inne użytkowniczki forum.

A no jak mam czas to odpisze, jak nie mam to nie odpisze 😁

Zastanów się jakie Ty wartością swojemu dziecku przekażesz bo Loka nic Ci nie napisała uszczyliwego a Ty z tego aferę rozkręciłaś.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry