reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WĄTEK ZAMKNIĘTY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
i te teorie spiskowe o trollach, no naprawdę 😂 jakaś kobieta dołączy do forum (najpopularniejsze, mi wyświetla się jako pierwsze w google, więc stwierdza - ok, tu najszybciej dostanę pomoc/wsparcie/informacje), widzi z jakimi kobietami ma do czynienia, napisze, co o tym myśli (by the way, naprawdę to jest nie do pomyślenia, żeby takie osoby jak wy funkcjonowały TYLE LAT na tym forum i nie zostały usunięte - to dużo świadczy o administracji), doda, że w takim razie siedźcie same w swoim jadzie, pisze wiadomość do admina o usunięcie konta, a wy uważacie że to TROLL, I W OGÓLE NA PEWNO WIECIE KTO TO JEST I MACIE SWOJE TEORIE 😅 no hit. Naprawdę odpieluszkowe zapalenie mózgu, jesteście PRZERAŻAJĄCE.

reklama
i te teorie spiskowe o trollach, no naprawdę 😂 jakaś kobieta dołączy do forum (najpopularniejsze, mi wyświetla się jako pierwsze w google, więc stwierdza - ok, tu najszybciej dostanę pomoc/wsparcie/informacje), widzi z jakimi kobietami ma do czynienia, napisze, co o tym myśli (by the way, naprawdę to jest nie do pomyślenia, żeby takie osoby jak wy funkcjonowały TYLE LAT na tym forum i nie zostały usunięte - to dużo świadczy o administracji), doda, że w takim razie siedźcie same w swoim jadzie, pisze wiadomość do admina o usunięcie konta, a wy uważacie że to TROLL, I W OGÓLE NA PEWNO WIECIE KTO TO JEST I MACIE SWOJE TEORIE 😅 no hit. Naprawdę odpieluszkowe zapalenie mózgu, jesteście PRZERAŻAJĄCE.
Usuń konto ok i po temacie ;)

Zgłaszasz moje posty i co Ci to daje?
Nic

Że co ja robię by zdobyć ich sympatię?

Wtrącam się między wódkę a zakąskę -ty jesteś normalna ?

Po co mi sympatiąa osób z forum ?
🤣🤣🤣
No swoimi postami upewniasz mnie w tym wszystkim co napisałam. Tak, jestem normalna. Kolejna porcja obrażania z Twojej strony? Naprawdę niefajnie. A zgłaszanie jak najbardziej cos mi daje. Może w końcu Cie zablokują.

"Zastanów się jakie Ty wartością swojemu dziecku przekażesz bo Loka nic Ci nie napisała uszczyliwego a Ty z tego aferę rozkręciłaś." JAK WIDAĆ PO TYM WĄTKU WIELE dziewczyn napisało, że Loka jest uszczypliwa i chamska, nie jest to wytwór mojej wyobraźni, więc ja nie wiem czy po prostu Twój mózg ma ograniczone zasoby i nie przetworzył części wiadomości, czy może masz jakieś deficyty poznawcze, jeśli tak jest - uprzejmie przepraszam, nie wiedziałam :)

Najlepiej chyba będzie, jeśli po prostu założę, że macie swoje ograniczenia, których nie jesteście w stanie przeskoczyć, to jest ludzka rzecz i wyłączę powiadomienia. Papa koleżanki 🥰
1749463648893.png

Nie chce mi się spinać i jechać po Tobie bo nie będę zniżała się do Twojego poziomu.

Nie jest chamska i uszczypliwa, jeszcze nie widziałam takiego postu/wątku no ale może te użytkowniczki mnie nakierują w takim razie bo raczej chyba nic nie przeoczyłam 😀.

O mój mózg się ogólnie nie martw, pracuje idealnie ;).

I kończę z Tobą tę dyskusję, szkoda czasu ;)

"Zastanów się jakie Ty wartością swojemu dziecku przekażesz bo Loka nic Ci nie napisała uszczyliwego a Ty z tego aferę rozkręciłaś." JAK WIDAĆ PO TYM WĄTKU WIELE dziewczyn napisało, że Loka jest uszczypliwa i chamska, nie jest to wytwór mojej wyobraźni, więc ja nie wiem czy po prostu Twój mózg ma ograniczone zasoby i nie przetworzył części wiadomości, czy może masz jakieś deficyty poznawcze, jeśli tak jest - uprzejmie przepraszam, nie wiedziałam :)

Ogólnie 3/4 osób obecnych tutaj zazwyczaj wypowiada się tak, że pozostawia to wiele do życzenia.
Teraz tylko obierają konkretne strony, a Ty nie do końca to wiesz. 😄

Ja bym jednak wolała wyeliminować przyczynę.
Nawet mam podejrzenia co do tego, kto to jest. I jestem pewna, że ma tutaj jeszcze inne aktywne konta. Tylko nie wiem czemu lata akurat za nami, bo to logiczne, że nie zawsze się będziemy zgadzać. Przeciez my, zmije, tez się czasem nie zgadzamy ze sobą. Dla mnie nie jest problemem dyskutowac o trudnych czy bardzo dzielących tematach (jak L4 🤣), tylko jest to odbierane bardzo osobiście z jakiegos powodu i potem latają teksty o żmijach 🙈
Jeżeli pijesz do mnie, to nigdy Cię tak nie nazwałam - więc pomyśl najpierw a później pisz.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry