• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wczesna ciąża a ból sutków

Dziewczyny podpowiedzcie proszę. Staramy się o dzieciątko. Jestem w 20 dniu cyklu, bolą mnie sutki, zwłaszcza lewy. Jest to takie klucie, budzi nawet w mocy. Prawy tkliwy ale dużo mniej. Do tego dochodzi senność, wstaje już zmęczona. Czy któraś z was miala podobne objawy? Czekam do miesiączki, ale jednak szukam oznak ciąży...

reklama
Ja co miesiąc miałam objawy a ciąży nie było. Głowa potrafi dużo.
Ilu dniowe masz cykle?
To prawda, pragnienie dzieciątka może bardzo namieszać w hormonach i w naszych głowach :)

Dziewczyny podpowiedzcie proszę. Staramy się o dzieciątko. Jestem w 20 dniu cyklu, bolą mnie sutki, zwłaszcza lewy. Jest to takie klucie, budzi nawet w mocy. Prawy tkliwy ale dużo mniej. Do tego dochodzi senność, wstaje już zmęczona. Czy któraś z was miala podobne objawy? Czekam do miesiączki, ale jednak szukam oznak ciąży...
Ja miałam takie kłucia ale myślę, że od około 6tyg i miewam do tej pory

Objawy ciąży powoduje rosnąca betaHCG. Jeśli zrobisz test ciążowy, wyjdzie pozytywny, to może być objaw ciąży. A jeśli wyjdzie negatywny, to cokolwiek teraz czujesz, nie jest objawem ciąży, bo nie ma co tych objawów wywoływać (bo nie ma betaHCG w organizmie).
Mnie sutki w ciąży zaczęły boleć chyba gdzieś pod koniec 1 trymestru albo i później. :) Ale wiadomo, u każdej inaczej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry