Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takie wyleżane dzieci są potem bardzo fajne :-)
Ładnie przybiera na wadze
Ja piersią nie karmiłam :-( Najpierw mała leżała w inkubatorze a potem była bardzo słabiutka i nie potrafiła ciągnąć pokarmu. Ja natomiast walczyłam z nawałem a potem ze stanem zapalnym piersi. Ten okres to była dla mnie trauma i nawet lekarze nie pomogli choć się starali :-(witam Wszystkich
ciążę miałam zagrożoną i ostatni miesiąc leżałam w szpitalu porodówkę zaliczyłam trzy razy w 32tc potem w 34 i w 36 tc kiedy to już odeszły wody
dzisiaj Michasia skończyła miesiąc
przy porodzie mała ważyła 1960 i 48 cm
miała problemy z oddychaniem i wyziębiała się więc kilka dni spędziła w inkubatorze
do tego standardowo żółtaczka i małe problemy z serduszkiem
najważniejsze
od kilku dni jesteśmy w domku i cieszymy się sobą
troszkę biegamy po lekarzach i badaniach ale już razem
Ale szybko nadrobi 

Ale już większość mamy za sobą 

No to jeszcze raz ogromne gratulacjewitam Wszystkich
ciążę miałam zagrożoną i ostatni miesiąc leżałam w szpitalu porodówkę zaliczyłam trzy razy w 32tc potem w 34 i w 36 tc kiedy to już odeszły wody
dzisiaj Michasia skończyła miesiąc
przy porodzie mała ważyła 1960 i 48 cm
miała problemy z oddychaniem i wyziębiała się więc kilka dni spędziła w inkubatorze
do tego standardowo żółtaczka i małe problemy z serduszkiem
najważniejsze
od kilku dni jesteśmy w domku i cieszymy się sobą
troszkę biegamy po lekarzach i badaniach ale już razem

Dobrze że teraz będziesz wszystko kontrolować z lekarzami i mam nadzieję że spokojnie doczekasz się drugiego maleństwa.
Dla tego planuję tak szybko kolejną ciąże bo następna operacja usunięcia tych guzów mogła by zakończyć się moją niepłodnością:-(
.
:-)
i rozwija sie prawidlowo