reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

hejhej

mikus - dziekuje :zawstydzona/y: no ciekawe jak u Was imprezka bedzie ;-)
dorota - szkoda ze musialaspdjac taka decyzje ale skoro mowisz ze jest to sluszna decyzja to zycze Ci powodzenia i trzymam kciuki :tak:
milego dzionka

MIKUS ja rozwiez udanej imprezki zycze
PATRYSIA dzieki Tez wolalabym byc z nim szczesliwa Ale jest jak jest i trzeba zyc dalej

My juz po spacerku Tylko godzina bo dosc zimno Oliwia spi a ja posprzatalam teraz BB :tak:

reklama
Czesc jakos pusto tutaj :-(

My po spacerku Tylko godzine bo dosc zimno a pozatym nie da sie jezdzic po tych zaspach :-( Niunia spi po spacerze ale zaraz bedzie pora jedzenia Tzn o 15 byla ale czekam az krolowa wstanie Dzis jej sama zrobilam marcheweczke z ziemniakiem Zobaczymy czy zje to robione od mamusi :-)

Z M coraz gorzej On pokazuje swoje rogi i nic sobie z tego nie robi Ja mam ochcote sie wyprowadzic ale nie mam dokad :-( Od wczoraj nie nosze obraczki I chce wygonic go z naszej sypailni ale on sie nie daje zaslaniajac sie mala :-(

dorota - bedzie Ci trudno teraz przez najblizszy czas chocby z tego powodu ze to jest rowniez jego dziecko i pewnie wiele by zrobil zeby z nia byc - zycze zeby wszystko poszlo po Twojej mysli :tak:

No i G zas dzis smierdzial alkoholem Wiec zabronilam mu sie do Oliwi zblizac to on sie ubral i wyszedl z domu Bylo przed 18 Nie wiem gdzie ale pewnie pic A ja sie martwie bo ja mam ojca alkoholika ktory sie nad nami znecal pod wplywem alkoholu i teraz mi sie wszystko przypomina :-( Troche to nie w stylu M aby mi cos zrobic ale nigdy nie mowie nigdy Na szczescie mama jest w domu a i mnei nic zrobic nie moze bo ma zawiasy i inaczej pojdzie siedziec Oliwia drzemie pewnie zaniedlugo wstanie a ja czekam na rozwoj wydarzen

hej hej
maly dzis marudny, ma 38,1 - zaczyna sie goraczka nie wiem od czego bo wczoraj lekarz stwierdzil ze jest zdrowy a zadne dziaslo nie jest napuchniete zeby to zeby byly a w dodatku taki marudny ze szok!!!

dorota - no to nieciekawie ale sie nie poddawaj bo silna kobitka z Ciebie ;-) szkoda ze przypomina Ci Twoj m cala ta historie :dry: a on wie o tym??? pytam bo jak tak to myslalam ze bedzie rozumial to co czujesz kiedy widzisz go pijanego badz chyconego i mogl by Cie teraz wspierac ale juz "po ptakach" kochana trzymam kciuki za Ciebie :tak: i przesylam dla Ciebie i Oliwki buziaki :-D

PARTSIA G wie jaki byl moj ojciec ale i tak sobie z tego nic nie robi :-(
Wrocil wczoraj po 22 tak narabany ze zgroza W nocy jak sie obudzilam to tak strasznie smierdzialao alkoholem po calym mieszkaniu Dobrze ze spalam z Oli w innym pokoju przy zamknietych drzwiachRano zrobilam mu mega awanture ale to juz koniec szczepienia sie mojego jezyka Juz nic wiecej ni mowie Wogole sie do niego nie bede odzywala chyba ze bedzie chodzilo o Oliwie.Jak dzis wroci smierdzacy to zas malej nie dostanie do rak Moze se robic co chce nie obchodzi mnie to Sory ze tak samolubnie pisze :-)

U mnie nadal wojna z G serio my juz ani jednego slowa nie umiemy powiedziec do siebie normalnie :-(
Oliwia zasnela o 20 przy kaszce ale teraz zaczela plakac A ja chcialam isc juz spac :-(

hej dziewczyny
u nas marudnie dzisiaj Sewi ma jakos kiepski dzien poza tym zaczl mi cos kaszlec... ale jak narazie dostaje syropki wiec jak nie pomoze w srode lub jutro pojdziemy do lekarza.
dorota - nie piszesz samolubnie bo chodzi ci o dobro jak i twoje tak i oliwii nie patrzysz tylko na siebie dlatego cie rozumiem
no mnie dlugo nie bylo bo czasu brak :baffled:

reklama
Do góry