reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

ja wlasnie dostalam zestaw do tipsow ktory zamawialam na allegro moj m wlasnie po to pojechal do moich rodzicow bo to tam przyslali :-D
ale sie ciesze :-D
wiec jak to dostane to bede odcieta od swiata i w swoim zywiole ;-);-);-):-p:-p

reklama
dziewczyny to moj efekt koncowy pazorkow ktore robilam :-D
choc troche niewyraznie widac - ale dobrze jest :tak:;-):-p

Załączniki

• SA400006.jpg
    SA400006.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 38
  • SA400008.jpg
    SA400008.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 36
teraz nie ma za bardzo czasu - mlody zaraz sie obudzi i musimy isc co nieco poplacic :dry: ale jak wroce to sie odezwe
jeszcze jutro na zakupy przed imprezka
w sobote sprztanie mycie okien poprostu musi byc"Piko belo" potem robienie slatek itd poki moj m bedzie do poludnia potem go nie ma bo jedzie znajomego zawiezc na wesele (jak juz wczesniej wspominalam przyrabia jako szofer) nie bedzie go od poludnia gdzies do 3 w nocy bo ma tam jeszcze gosci odwozic
a ja zeby tego bylo malo musze ic w sobote z malym do brata na urodziny jeszcze (sami :-() a potem szybko przyjsc do domku malego okapac uspac i znajoma przyjdzie robic tipsy och... ale sie nawalilo...
i niedzila na 14:30 msza a potem imprezka wiec wtedy wrzuce zdjecia z roczku :tak:

NIKITKA bedzie dobrze :-)
PATRYSIA sliczne pazurki :-) No to czeka cie niezla impa roczek :-)

U nas Ja sie zaczynam rozkladac Oliwia wieczorem i dzis rano kaszlala jak nie przejdzie to do lekarza Wynik z badania nerki bede miala jutro
Dzis jestem strasznie padnieta dlatego tak malo pisze :-(
Milej nocki

no tak imprezka nas czeka ale nie mowie jak tam sprztanie i wogole przygotowywanie masakra skonczylam jeden pokoj jak narazie dzis jedziemy juz na zakupy kupic cos na zimna plyte i wogole cos na stol

PATRYSIA sliczny Avatar :-)

DZIS SIE DOWIEDZIALAM ZE OLIWIA JEST ZDROWA :-)
jupi ta jej nerka to jej taki urok nic z tym nie bedziemy robic huurrrrrrraaaaaaaaaaaa Mowie wam jaka jestem szczesliwa :-)

Z M jest coraz gorzej Juz na poniedzialek umowilam sie z niania Magda ze ona przyjdzie do mnie na jakies 3 godzinki a ja pojde sobie sprawy pozalatwiac Czyli jade do rybnika zlozyc papiery rozwodowe i juz sie serio nie zawacham NIEEEEEEE

dorota - ale sie ciesze super wiadomosc o tym ze mala Oli jest zdrowa :tak::-D dziekuje rozniez za komentarz :zawstydzona/y: a i czy jestes pewna ze chcesz rozwodu a nie robisz tego pod wplywem nerwow :confused: zrobisz jak uwazasz ...

CZESC
PATRYSIA fajnie ze impreza udana a Sewcio wygladal super :-)

Wczoraj zlozylam papiery rozwodowe I nie robie to na zlosc i pod wplywem emocji Od dluzszezgo czasu o niczym innym nie mysle tylko o tym Serio jest to decyzja podjeta swiadomie Lece do malej pozniej zajze Milego dnia

reklama
hejhej

mikus - dziekuje :zawstydzona/y: no ciekawe jak u Was imprezka bedzie ;-)
dorota - szkoda ze musialaspdjac taka decyzje ale skoro mowisz ze jest to sluszna decyzja to zycze Ci powodzenia i trzymam kciuki :tak:
milego dzionka

Do góry