reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

witam wszystkie:-D
dorota - ale to chyba powod do radosci jak wrocil... no ale z jednej strony wiem jakie sa Twoje obawy, najlepeij bedzie jak porozmawiacie o tym obydwoje i zadecydujecie co robicie dalej ... bo dziecko tak sie wychowywac nie moze :-( ale zycz Wam powodzenia mam nadzieje ze to co postanowice bedzie dla Was dobre :tak: ale dobrze jak Ci pomaga niz jakby lezal do gory brzuchem wiec ma plusa :-) a co do chrzestnych u Sewcia jest nasza swiadkowa i zarazem moja najlepsza przyjaciolka a chrzestnym moj brat ... :-D

reklama
Hej. Również jestem z Rybnika. Jestem mama bliźniaczek Ani i Paulinki, maja 9 miesięcy :) Pozdrawiam

Witaj dorothe i zapraszam do czestego udzielania sie :tak:

Patrysia masz racje dobrze ze mi pomaga M zawsze wiele dla mnie robil i nadal tak jest ale jeszcze sie zobazy jak to z nami bedzie

Ja dalam dzis ogloszenie na zorach ze szukam niani Po 16 kwietnia wracam do pracy ale wiecie wole juz sie zapoznac z ta baka co bedzie z Oli i wiedziec komu zostawiam swoj najwiekszy skarb wiec potrzebuje do tego czasu Byla juz nas jedna mloda dziewczyna Na poniedzialke jestem umowiona z jakas babka ale starsza a we wtorek zas mloda dziewczyna hihihi Zobaczymy :tak:

witam
nas dopadlo chorobsko

ja mam kaszel, boli mnie gardlo i do tego okropny bol miesni kosci i wszystkiego doslownie:szok::-( no i maly tez ju zaczal kaszlec wiec szpital mamy w domku jak narazie daje mu sanosvit stodal i cebion jak nie pomoze to pojdziemy do lekarza :dry:

dorothee - witaj u nas czuj sie jak u siebie ;-):tak:
dorota - wiesz powiem ci tak jezeli jest miedzy Wami dobrze to po co to zmieniac najwazniejsze ze jest przy Was :tak: powodzenia w znalezieniu niani :tak:
mikus - u nas juz roczek byl teraz czekamy na oficjalne przyjecie :tak:

a mnie jeszcze bardziej grypnieeee....
mam goraczke mlody juz spi - tez ma goraczke ale dostal nurofen i spi ciekawe jak dlugo :confused: a jeszcze ida mu dwa zabki - jedynki lewe moze juz jutro sie pojawia :baffled: ide sie kapac wziac aspirin i wygrzac sie :tak:

PATRYSIA duzo zdrowka zycze :-)
MIKUS wy macie roczek a nas za tydzien chrzciny w srode jak twoja mala ma roczek mamy to jak wazne dla nas usg nerki i w tygodniu przychodza kolejne nianie ale sie bedzie dzialo :-)

Jejku pisze tez na mamach pazdziernikowych i wszedzie tylko chorobsko Jejku az sie teraz zastanawialam czy aby odpuscic niunia spacery jak narazie Tzn jak bede musiala z nia wyjsc to wyjde a jak nie to chyba lepiej nie wychodzci Bo nie chce aby byla chora a pozatym za tydzien chrzest ale najwazniejsze aby chora nie byla.

Dzis byla kolejna dziewczyna na rozmowie nad opieka nad Oli i jak narazie ona jest najlepsza :-) Jeszcze mam 2 umowione a telefony dzwonia non stop :-)

wITAM W NOWYM TYGODNIU
Ja padam na pysk bo niunia budzila sie w nocy o 23,30 o 2 o 2,30 o 5,30 i tu nie spala az godziene i wstalysmy o 9 Normalnie juz nie wiem co mam z nia zrobic bo u nas nocki prawie zawsze tak wygladaja :-( Kilka razy zdarzylo sie jej fajnie przespac nocke :-(
Jak narazie nigdzie sie z nia dzis nie wybieram bo tyle tych wirusow ze wole nie wychodzic

witam
dzis sewi mial temp prawie 39 wiec poszlismy do lekarza a ze most przez ktory przechodzilismy i ktory laczyl dwa osiedla sie troche rozwalil to zamkeli go i trzeba teraz chodzic na okolo a to dodatkowe km :dry: jeszcze dzis rano dzwonilam do przychodni zeby zarejestrowali sewka ale maja zepsuty tel a jak juz tam doszlam to sie okazalo ze za duzo juz ludzi i jutro tzreba przyjsc .... o boze :szok:
jestem wkurzona ale postanowilam ze dam bratu dyskietke i pojdzie jutro z samego rana bo oni maja blizej do przychodni zreszta znajduja sie po tej stronie po ktorej nie trzeba przechodzic przez most
moj m poszedl do pracy a my sie kurujemy

Patrysia totalna paranoja ale co poradzic :-(

mama do was pytanie bo szukamy niani dla oli na kilka dni jak pode do pracy i nie wiemy na kogo stawiac czy na taka 20-30 lat czy taka po 40 lub starsza?????????
Byly narazie 3 mlode i jedna po 40 i nie wiemy na kogo stawiac czy na starsza czy mlodsza jeszcze jutro sa umowione 2 mlode i jedna po 50

dzis dalam malej kaszke ryzowa z bananami bez gutenu zrobilam jej to z jej mlekiem i wypila smakowalo jej to zobaczymy jaka bedzie reakcja

reklama
my juz po wizycie u lekarza mielismy na 8
okazalo sie ze sewi ma zapalenie wirusowe - treaz wszyscy na to choruja
przepisal nam lekarstwa bo powiedzial ze antybiotyku nie przepisuje jezeli nie ma takiej koniecznosci
za niedlugo jedziemy do apteki jak moj m wroci od lekarza a ma na 11.30 -dzis ma wolne tyle dobrze
a ja jak zwykle bede sie leczyc domowym sposobem - nie lubie chodzic do lekarza :no:

dorota - to zalezy od tego jakie maja podejscie do dzieci i czy wogole sie nadaja na to co robia - pozadawaj im jakies pytania a potem wywnioskujesz ktora z nich sie nadaje

Do góry