reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

mikus_a: jak tylko znajdę jakieś zdjęcia w kompie maluszka to zaraz pochwalę się
patrysia: chciałam złożyć życzonka, przede wszystkim dużo zdrówka dla syniusia:-), niech rośnie duży, duży

reklama
hej hej
ja juz po obiadku
moi chlopcy spia :tak:

nikitka - a co do spotkana - organizujemy spotkanie moze dolaczysz do nas :confused:
luczynka Ciebie rowniez zapraszamy na spotkano na ktore wspolnie sie wybieramy ;-)

hhehehe Wy mnie do sprzatania angazujecie no ladnie tak :-p:-D:confused:
ugadamy sie do spotkania jeszcze :tak: moze w lutym :confused:

NIKITKA I LUCZYNKA witajcie :-D
MIKUS I PATRYSIA i inne dziewczyny Podajcie mi gdzie i kiedy z tym spotkaniem Ja sie dostosuje bo prawie zawsze mam czas ;-)
PATRYSIA dobra to ja juz ci to sprzatanie odpuszczam hehe :-p
LUCZYNKA tylko pozazdroscic Egiptu I widze ze tak jak ja masz Oliwke;-)
NIKITKA ja nie mam co z moja zrobic jak wroce do pracy i mysle nad Zlobkiem Ale w zorach nie ma Widze ze twoj maly chodzi do Zlobka w rybniku Masz jakies namiary na inne zlobki ???? Nie wiem ile macie tam w Rybolu tych zlobkow ? I napisz mi cos o tym swoim Bede wdzieczna :tak:

Ja bylam dzis u gina na pierwszej wizycie po porodzie i dowiedzilam sie ze mam tam jaksa infekcje I przepisal mi tabletki dopochwowe i ze mam conajmniej rok poczekac do nastepnej ciazy No i najgorsze to to ze ja mam jakas dziwna szyjke gun jakos ja nazwal ale nie pamietam i kazde kolejne dziecko najprawdopodobniej tez bedzie ciecie cesarskie :baffled:

hej hej ale mialam dzis zalatany dzien
maly wstal mi o 9:3o co bardzo rzadko sie zdarza :szok::szok::szok:

dziewczyny co do spotkania to mysle ze sie spotkamy w lutym co :confused: napewno bedzie to Rybnik i wolalabym takie miejsce gdzie dzieci moga sobie chodzic :happy: moze Plaza :confused:

dorota - ja jak poszlam do gina po porodzie to mialam nadzerke - do leczenia, potem po jakims czasie mialam cyste na jajniku - tez do leczenia a teraz juz chyba jestem zdrowa :tak:

dorota - heh no bo Oli pzrespi pewnie cala nasza imprezke :-p:-p:-p

Tak albo przespi albo przeplacze ;-)No ewentualnie moze sobie polezec i posmiac sie :-D

Kurcze jak mnie dzis glowa boli Oliwa wlasnie wykapana i nakarmiona usnela ale obawiam sie ze nie pospi do rana tzn nie liczac pobudek ale to nie jest jej godzina do nocnego spania tylko do drzemki:baffled:
DOBREJ NOCKI DZIEWCZYNY

reklama
hej
dzis troche pozno
rano pojechalismy na szczepienie ale co sie okazalo za duzo ludzi choruje i zdrowa strona jest nieczynna mam zadzwonic za tydzien :wściekła/y:

Do góry