reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

Witajcie dziewczynki:)
dorota123456789:mój Pawcio chodzi do żłobka ,,Skrzat" w R-ku, do którego zapisałam go pół roku wcześniej, to jest jedyny żlobek państwowy w R-ku ,więc nie jest łatwo się dostać.Ze złobka jestem b.zadowolona, super dbają tam o pociechy. W tamtym roku Pawełek się wychorował i już w tym roku nieco mniej choruje.

reklama
Wczoraj także byłam u mojego ginka na sprawdzonku, bo chcemy z mężusiem starać się o drugą dzidzię,przepisła mi badania hormonkówi mam dać mu znać co wyjdzie.Później mam czekac do okresu i zbić ew. wys. prolaktynę bromergonem i do dzięła.:-)

oj wczoraj mialam zalatany dzien ...
dzis juz jest lepiej bo dopiero teraz mam luz :sorry2:

nikitka - no to powodzenia Wam zycze :tak::tak: oczywiscie mam nadzieje ze dasz znac ;-)
dorota - robilam dzis porzadek z ubrankami od malego i mam takie male ciuszki do oddania nie chcialabys moze (oczywiscie nic za to nie chce - wiem tez jaka jest sytuacja :tak:) tylko nie mam pojecia jakby sie do Ciebie dostac z ta reklamowa :-)

patrysia: jasne, że dam znać, lecz to pewnie troszkę potrwa, dziś zrobiłam sobie badania hormonków, zobaczymy
poza tym widzę ,że zaczął padać śnieżek a ja już słońca pragnę,muszę się kawki napić bo spać mi się chce,;-)

och wlasnie dostalam zamowienie z Oriflame i czeka mnie rozliczanie klientow ...
dobrze ze maly spi bo on jak zwykle by mi niezle pomagal :tak:
ja mojemu m wzielam perfum Glacier - swietny zapach polecam :tak:
zabieram sie do pracy :-D

a do tego juz wplacilam kase na konto za zestaw do tipsow i teraz pozostalo mi czekac :-D jestescie chetne - zapraszam :tak:;-):-)

witam wieczornie
maly zasnal niedawno
ja nie wiem jakies jego zasypianie to ostatnio meczarnie ... :oo: minie troche czasu nim zasnie - ale zauwazylam ze dziaslo zaczelo puchnac - wiec chyba zab mu idzie ... ale na nocki nie narzekam zero pobudek ewentualnie jedna dwie gora :happy:

ej mamuski gdzie Wy sie podziewacie :szok:

Wczoraj także byłam u mojego ginka na sprawdzonku, bo chcemy z mężusiem starać się o drugą dzidzię,przepisła mi badania hormonkówi mam dać mu znać co wyjdzie.Później mam czekac do okresu i zbić ew. wys. prolaktynę bromergonem i do dzięła.:-)

Nikitka To powodzenia 3 mam kciuki :tak:
Patrysia dziekuje ci bardzo ale ja mam ciuszkow dla Oli bardzo duzo Kazdy mi daje co chwile cos :tak:

U nas dzien mija bez zadnych rewelacji Bylam dzis u szefa i najprawdodpodbiej jak wroce do pracy to bedzie to cos kolo 16 kwietnia

Dzien dobry :-)
Zamiast sie robic wiosna za oknem to tam jest coraz bardziej bialo :-(

Dzuewczny wtajemniczone chcialam wam powiedziec ze M wrocil do domu kilka dni temu Teraz jest ciezko bo ja sie zrobilam jakas taka dziwna Zastanawiam sie bardzo powaznie nad rozwodem ale poki co oboje musimy popracowac nad naszym malzenswtem

M zalapal sie do pracy na budowie i dzis nie poszed bo ten snieg i teraz drzemie sobie z mala :-)
Od kad jest juz w domu to bardzo wiele mi pomaga A ja nie czuje sie juz az taka zmeczona jak wtedy jak bylam z Oli sama 24 godziny na dobe

Dzis planow brak Jakies zakupy po drodze spacer i sprzatanko pozniej do was zajze milego dnia dziewczyny :-)

reklama
AHA OLIWKA WCZORAJ SKONCZYLA 3 MIESIACE :-) MOJA KOCHANA KROLEWNA :-)

za tydzien robimy chrzciny Ale bedziemy tylko Ja M ,moja mama ,chrzestna z mezem,chrzestny z zona i rocznym synkiem :-)
Tak skromnie i kameralnie :-)
A chrzestna bedzie moja przyjaciolka a chrzestnym nasz kolega Ja nie chce niko z rodziny bo z moja i M rodzina dobrze sie tylko na zdjeciach wychodzi A z nimi utrzymujemy staly i czesty kontakt A tego chce dla Mojej Oliwki Chce aby ona za kilka lat nie powiedziala tak jak ja ZE WOGOLE NIE ZNA SWOICH CHRZESTNYCH BO WIDZIALA ICH PRAKTYCZNIE KILKA RAZY W ZYCIU :-(

Do góry