reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

Patrysia a jak maly znosi te zastrzyki ???????

My po laryngologu Nos zapchany Mam w domu jej kropic ale to caly czas robilam I chodzic z nia przez 10 dni na inhalacje z soli fizjologicznej Dzis bylam pierwszy raz Ciekawe czy jej to cos pomoze

reklama
hej dziewczyny przepraszam że mnie tak długo nie było, ale ostatnimi czasy jakoś z niczym nie mogę się wyrobić:eek:

patrysia: świetnie że Sewkowi się już polepsza;-) oby tak dalej:tak:

dorotka: moim marzeniem jest być na koncercie U2 :-) mam nadzieję że inchalacje pomogą Oliwce i katarek ustanie:tak: a tak pozatym fajny avatar:tak:

Kobitki może kiedyś się wreście umówimy na jakąś kawkę, co wy na to:happy:

Mikus ja bardzo chetnie Wiec na kiedy sie umawiamy? i gdzie ?????

U nas dzis dzien jak codzien byly inhalacje I Oliwia dzis jadla pierwszy raz cos innego niz mleczko a dalam jej troszke ze sloiczka marchewki z jabluszkiem :-)
I po jedzonku wygladala tak :)

ImageShack - Image Hosting :: zdjcia00091ln3.jpg

hej dziewczynki :-D
troche Was zaniedbuje :zawstydzona/y:
dorotka - mala super wygladala :tak: a Sewek juz lepiej zdazyl sie przyzwyczaic do tego ze dostaje i juz mniej placze tylko patrzy jak Pani tam przygotowuje ... i mnie tuli :happy2:
mikus a - wiesz ja nie mam nic przeciwko zebysmy sie spotkaly fajnie by bylo :tak:

MIKUS ja jestem za spotkaniem z dziecmi :-)
A czy zory czy rybnik to z jednej strony mysle sobie ze skoro my jestesmy z zor to moze nam bedzie lepiej jechac do rybnika Wiesz razniej Tylko nie wiem co na to Patrysia No chyba ze Patrysia ty woliz do zor ??????Nie wiem to jest moja propzycja teraz czekam na wasze :-)

Dzieki za komentaze do zdjecia Dzis oliwia miala szczepienie Teraz spi juz od 20 jestem w szoku i nie wiem czy to spanie juz na noc czy jeszcze nie ale moze po tym szczepieniu bedzie spala Choc podobno dzieci lubia byc nieznosne po szczepieniu Zobaczymy Po pierwszym szczepieniu bylo ok :-)
Oliwia raczej bedzie allergikiem bo od kad stosujemy mleko dla alergikow to jest poprawa wiec z tymi nowosciami zywieniowymi musimy sie z jakis miesiac wstrzymac Oliwia wazy na dzis 5670 :-)

hej hej
dzis sprztanie ruszylo pelna para juz mam poodkurzane firanke nowa opwieszona i chwytam sie za reszte ;-)

mikus - dzieki ale nie byla szczegolna ta rocznica - moj m mial na nocke :dry:

a co do spotkania jasne ze z dzieciaczkami beda sie mogly pobawic - heh chyba procz Oliwki bo jeszcze za mala ;-) ale Oli moze popatrzec :-D:-p
a myslalam nad Rybnikiem bo jest wiecej miejsc gdzie mozna isc z dziecmi :tak: ale to sie juz da uzgodnic ;-)

dorotka
- to zalezy od dzieci moj Sewi bylam marudny po szczepieniach raz musialam mu dac panadol zeby mu ulzyc bo az sie krztusil placzem :no: zas inne dzieci sa spokojniejsze :tak:

PATRYSIA no to jak Mikus sie zgodzi to przyjedziemy do rybnika Tylko kiedy ????? I fajnie nazwalas moja oliwie OLI :-)))))
No ona sie jeszcze nie pobawi ale chetnie popatrzy i pousmiecha sie :-)

Przyjedz do mnie posprzatac :-) bo ja mam lenia a towbie widez idzie to znacznie lepiej ;-)

Masz racje kazde dziecko reaguje inaczej po szczepieniu Oliwka nalezy chyba do tych grzeczniejszych bo po pierwszym szczepieniu nic jej nie bylo tylko budzila sie z placzem jakby miala koszmary Moze sie jej przypominalo szczepienie A po tym wczorajszym szczepieniu zasnela o 20 pobutka byla tylko na karmienie o 23 o 2,3 i o 6 wstalismy Ale i tak nocka jak w jej wydaniu to super :-)
Pozniej zas spala od 7 do 9,30 Dzis tez nie marudzila Wiec wsio po szczepieniu ok Wogole nie chce jej zachwalac ale ona jest grzecznym dzieckiem :-)

Dzis mialam kolede a jutro jade z Oliwka do znajomych :-)

Witam Was Dziewczynki!Również i ja jestem mamą z Rybnika, mój synuś -Pawelek ma 2 latka (dokładnie 11 lutego skończy 2 -latka). Prawe 40 min . zajęło mi przeszytanie wszystkich postów by być na bieżąco. Pozdrawiam

Witam i ja!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ale jestem tak zabiegana ze na nci nei mam czasu. Obecnie walczymy z paskudnymi chorobami jakie wokol grasuja. Razem z Oliwia od kilku dni lezymy z zapaleniem oskrzeli i jestesmy obie na antybiotykach. Czujemy sie fatalnie. I jakos poprawy nie widac :baffled: Pozatym nadal biegam miedzy praca i uczelnia. A tak pozatym to bez wiekszych zmian.
Acha! 10 maja lecimy na dwa tygodnie na wczasy do Egiptu :-) Tak sie ciesze-bo to bede nasze pierwsze prawdziwe wczasy :tak::-)
No i ja juz od tygodnia jestem na diecie poniewaz mam do zrzucenie min 30 kg:zawstydzona/y: Az wstyd sie przyznawac ze doprowadzilam sie do takiego stanu, ale wierze ze do wyjazdu zrzuce conajmniej z 20kg. 3majcie kciuki!

Zycze zdrowka Wam i Waszym Dzieciaczkom :-)

hej hej
Wczoraj do Sewiego przyszli goscie - wkoncu skonczyl juz roczek :-D
ale imprezka urodzinowa bedzie dopiero 15 lutego bo wtedy mamy msze w kosiele :tak:

luczynka - no jakbysmy mogly o Tobie zapomniec - jasne ze pamietamy ;-) zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowia :tak: uuuuuuuuuu do Egiptu powiadasz ale bedziecie mieli zajefajne wczasy :-D super :tak: i trzymam kciuki za diete :tak:
nikitka - witaj :-D pisz czesto ;-) no juz za niedlugo urodzinki Pawelka :tak:
dorota hehe jakos sie wyrobilam ze sprztaniem szkoda ze wczesniej nie przeczytalam posta - przyjechalabym na kawke ;-) to fajnie ze jest grzeczna nasz Sewi tez z natury jest grzeczny chyba ze ma swoje dni zeby pokazac jak potrafi marudzic to uuuuuuuu :no::dry:

reklama
Właśnie mam krótką przerwę w pracy i znowu do Was zerknęłam, co tam u Was słychać. Mój syneczek chodzi do żłobcia w R-ku i jutro ma zabawę ,więc muszę go przebrać.Idę po pracy poszukać jakiegoś stroju.Maluszek jest na etapie oglądania bajek na mini -mini, więc moze za Strażaka Sama go przebiorę ,jak znajdę takie przebranie,pozdrawiam

Do góry