reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

PATRYSIA jejku bidulko wspolczuje To chyba jelitowka :-(
Zycze duzo zdrowka

Ja dzis z Oliwka ide na poszukiwanie ciuszkow na chrzest Juz z mama kilka razy szlysmy cos kupic ale albo nam sie nie podoba albo nie ma rozmiaru :-(

reklama
MIKUS tobie tez zycze duzo zdrowka :tak:
Wiem ze tam sa fajne ciuszki i juz tam bylam ale nie mieli rozmiaru 68

Dzis kupilam Oliwi kreacje Innym razem wkleje foto I kupilam nr 68 i jest za duze :szok::wściekła/y:Ale chrzest jest 8 lutego wiec sa jeszcze szanse ze sie troche wyrowna A jak nie to trudno pojdzie w zaduzym lekko :cool:
Mnie kilka dni temu tez bralo przeziebienie Ale szybko mi przeszlo i sie dobrze czulam A dzis zaczelam zas sie gorzej czuc i kaszel mi sie zaczal :eek:

Jutro jade na Koncert MYSLOVITZ jestem ich wielka fanka od 9 lat A jutro to moj pierwszy koncert od roku przerwy Bo myslovitz w 2008 nie grali koncertow wcale Jejku jak sie ciesze Zawsze zaliczalam conajmniej z 8 koncertow rocznie a czasem nawet do 12 koncertow Kurka ale sie jutro wyszaleje :tak:

witam
wczoraj poszlismy po 15 do lekarza jak moj m przyszedl z pracy i dostalismy skierowanie do szpitala jak sie nie polepszy i jak nie bedzie przyjmowal lekarstw :-(
ze mna juz dzisiaj lepiej ale Sewi mial przez cala noc goraczke nie chciala mu spac mimo tego ze podalam mu czopek na goraczke. Szkoda mi go on boroczek jest tak wykonczony ze nawet nie ma sily sie przemieszczac tylko lezy i spi i w miedzy czasie marudzi... :-( teraz goraczka troche mu spadla... zobaczymy jak bedzie za niedlugo... moj m wzial sobie dzis wolne - ale szkoda ze nie wczoraj bo mnie bylo wczoraj tak slabo ze nogi tak sie uginaly ze myslalam ze zaraz padne - nawet na rece Sewcia nie moglam wziac bo zaraz mi sie wymiotywac chcialo :dry: wczoraj kompletnie nic nie zjadlam tylko pilam a Sewcia tez nie szlo namowic zeby zjadl cokolwiek ale duzo pil :tak:
moze uda mi sie potem zajrzec mykam do malego... ;-)

czesc dziewczyny
Kurcze to juz 3 dzien - nic sie nie poprawia wczoraj pod wieczor Sewi znow zwymiotywal jak dzis sie nie poprawi to bedziemy zmuszeni jechac do szpitala :-:)-( biegunka tak samo nadal nie ustepuje, strasznie malo je ale na szczescie jeszcze duzo pije ... wczoraj jak kladlam go spac o 21 to nie umial zasnac przez 2 godz :szok: meczyl sie i majaczyl potem plakal wiercil sie ... niby goraczki nie mial bo mial 37,3 ale byl rozpalony ... dzis juz wogole goraczki nie ma ale wczoraj jak widzialam jaki on slaby to siedzialam nad nim i plakalam... :-:)-:)-( ciekawe jak to dalej bedzie ... mysle ze mu sie poprawi bo dzis juz zjadl ryz z mala iloscia tej wody w ktorym sie gotowal - ponoc ta woda jest najlepsza na biegunke ... dzis mama przywiezie mi jeszcze jagody to zrobi mu kompot i same jagody zje
teraz spi... moj boroczek...

Patrysia Jejku szkoda mi twojego synka Zycze zdrowka I pisz nam co to z wami sie dalej dzieje

Mikus pochawale sie zaniedlugo zdjeciami :-)

No i na koncercie bylo zajebiscie Dzis jestem cala obolala ale zadowolona Stalam jak zwykle pod barierkami i teraz mam je odbite w postaci siniakow pod piersiami Ale warto bylo tylko dzis jestem niezywa hihihih

witam Was dziewczeta
u nas jest troche lepiej Sewcio nabral juz troche wiecej energi na zabawy, je juz wiecej, pije mleko w malych ilosciach, ale jeszcze czasem zdarzy mu sie zwymiotywac :dry: ale idzie ku dobremu :tak:

wczoraj bylam zajeta bo przyszla sasiadka zebym poczesala ja i pomalowala na studniowke (wczoraj byla probna) dzis przyjdzie o 12 na oficjalna wiec za niedlugo
papap

PATRYSIA ciesze sie ze z wami jest juz coraz lepiej :-)

U mie tez jest ok nie moge narzekac :-)
Niunia usnela po 23 wstala o 3 i o 7 a teraz lezy i moze sobie drzemnie a ja i tak juz usnac nie moge :-(
Milego dnia Jutro czeka mnie z Oliwia LARYNGOLOG i ide sama do ginekologa pierwszy raz po porodzie :-)

dziewczyny niby jest lepiej ale najbardziej mnie niepokoi ta biegunka ktora jest juz 5 dzien :szok: nawet po jagodach sie nie poprawilo a zwykle jest na opak :-( jutro chyba pojedziemy do szpitala bo jak pojde do lekarza to i tak mnie tam posle i pewnie powie mi co ja u niej robie jak dostalam skierowanie do szpitala gdyby dziecku sie nie poprawialo.... wiec nie mam innego wyjscia a boje sie ze mimo tego ze pije to sie odwodni czytalam na necie ... i bardziej sie tylko wystarszylam...... :no::no:

Patrysia Wiem ze nie chcesz isc do szpitala bo to nic przyjemnego Ale moze serio lepiej idz z nim tam jutro Bo rzeczywiscie strasznie dluga ta biegunka Nawet dorosly nie ma tak dlugo :-(
POWODZENIA

A ja sobie juz wyobrazam ten jutrzejszy ryk u laryngologa bo Oliwia strasznie krzyczy jak sie jej cokolwiek robi w nosku Ja juz to widze cala przychodnia bedzie ja slyszala hihihi

Milej nocki kochane

reklama
hej hej
wczoraj bylismy u lekarza i przepisal nam zastrzyki na 5 dni po 2 x dziennie i do tego nadal ciagniemy lacidofil...
dzis musialam sobie nastawic budzik zeby sie nie spoznic na zastrzyk bo mielismy przyjsc do godz 9 :tak: dzis nastepny o 17, maly teraz spi wiec pewnie obudzi sie jak trzeba bedzie sie szykowac - chociaz sie przebudzil przed chwila bo przenosilam go do drugiego pokoju :tak:
dzis jak narazie tylko raz sie wyproznil:tak:

Do góry