Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajCzesc)
Jestem chyba nowaaa ..)
Dziewczyny nie mam czasu szybko czytać forum i chcialam zapytać o dobrego lekarza w Rybniku) jestem w 25 tygodniu i chodze do lekarza do Żor ale wygodniej było by mi do Rybnikaaa...
I jeszcze jedno pytanko ... gdzie robią USG 3D ?I ile kosztuje ... pozdrawiam ;*
powiem Ci ze ja chodzilam do lekarza ktory wydaje mi sie byc lekarzem z powolania dr Jakub Grudzien
super facet i do pogadania 
ale mleczka fajnie Ci wypija tyle dobrzePATI ona ostatnio tak malo je :-(
Ale dzis zaczela zas jesc Tzn nie jest to samo co zawsze ale jest o niebo lepiej A wypija mleczka od 130-170 ml

Czesc)
Jestem chyba nowaaa ..)
Dziewczyny nie mam czasu szybko czytać forum i chcialam zapytać o dobrego lekarza w Rybniku) jestem w 25 tygodniu i chodze do lekarza do Żor ale wygodniej było by mi do Rybnikaaa...
I jeszcze jedno pytanko ... gdzie robią USG 3D ?I ile kosztuje ... pozdrawiam ;*
Witam
Jestem Asia.. z Żor-niedaleko,a pracuję w Rybniku![]()
mogę się do Was przyłączyć? Przygarniecie mnie? :-)

wiesz dzieci sie mieniaPATI ona kiedys pila tyle mleczka Wczoraj raz wypila 130 ml a tak to 100 lub 60 Tzn wczoraj tak jadla Od wczoraj zaczela lepiej jesc na szczescie i ja wrocilam do stalych por karmienia Zobaczymy jak to dzis bedzie
Ostatnio jadla po 20 ml
moze ma teraz taki okres ze potrezbuje mniej jesc
nie martw sie nic jej nie bedzie ;-) a jak dzis samopoczucie i jak Oli 
no juz zero wymiotow jeszcze tylko lekka biegunka zostalaPatrysia! A ty nic nie piszesz jak tam wasze zdrówko? Już w porządku?
ale nie ma juz takiej wodnitej jak mial