dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No nie moge takie pustki u nas ze szok :-(
Ja wczoraj bylam na 2 spacerach pierszy 4 godziny drugi 2 godziny Dobrze ze G ma od dzis wolne na swieta bo z Oli teraz samej wyjsc na spacer to lada wyzwanie tak sie wydziera Ten drugi zabek :-(
Dzis w olanach tez spacerki Do jastrzebia chyba pojedziemy MILEGO DNIA
Ja wczoraj bylam na 2 spacerach pierszy 4 godziny drugi 2 godziny Dobrze ze G ma od dzis wolne na swieta bo z Oli teraz samej wyjsc na spacer to lada wyzwanie tak sie wydziera Ten drugi zabek :-(
Dzis w olanach tez spacerki Do jastrzebia chyba pojedziemy MILEGO DNIA

Niedość ze fatalnie sie czuje fizycznie to teraz jeszcze taki stan:-(najgorsze jest to ze sama nie wiem z kąd mi sie to bierze bo jako takich powodów nie mam.To ze oprócz ciuszków dla dzidzi nic nie mam zrobione to moja wina no ale mam jeszcze ciutek czasu i przygotowac sie do zmian to nic takiego prawda?Wszystko mnie rozwala:to ze utyłam juz 14 kilo też,a na te plamy na buzi nie moge patrzec kupiłam dziś super kryjący podkład z Vichy zobaczymy co pomoze.Pewnie nic!!!Jenyyyy mam nadzieje ze mi to minie bo chyba ocipieje!!!Smutam i smutam,ciekawe co sobie pomyślicie?Ale wiecie co?troche mi lepiej jak sie tak zwierze na papierze(heheheh jak mi sie zrymowało:-))Pozdrawiam gorąco i trzymajcie sie i oczywiście dbajcie o siebie!!!Buzka!!!