reklama

Wiadomosci ze szpitala !!!

Kasiekkrk napisała tak:
hej ja od 12 godzin mam skurcze co 5 minut na ktg w skali 80 ale rozwarcie stoi na 3cm i nie chce ruszyc dalej. Nie wiem jak dlugo kaza mi sie meczyc ale czekam na magiczne 4cm i bede blagac o ZZO bo zrobili mi tu te badania co mi brakowalo. Jak nie urodze do wieczora to mam nadzieje ze mnie potna bo juz nie daje rady.

reklama
witam:) nie jestem zorientowana gdzie się to pisze ale chciałam poinformować "forumowiczki" że od 6.12.2009 jestem Mamusią! :) Mam córeczkę Julię, ur. się o 16.43, waga 3.700, długość ciałka 58 cm:) proszę Mea o zaktualizowanie info w liście grudniowych Maluszków i z góry dziękuję, w wolnej chwili napiszę coś więcej:)

WIADOMOŚC od CHERIE..
Mały przysypia na KTG, zapis zaczyna sie ladnie a po 5 min ciagla linia. Poza tym skurcze coraz bardziej regularne i wysokie cisnienie. Zobaczymy co z tego wyniknie.

wiadomosci od cherie:

15.15
"Zostaje na patologii, maly znow przesypia KTG cisnienie mam 155/100, narazie nic wiecej nie wiem ..."

16.30
"maly jest klocek 3660g łożysko juz 3 stopnia wiec leze. jak cos bede wiedziec to was poinformuje"

22.01
"powtarzaja mi KTG - znowu ciagla linia oszaleje tu. Nikt mi nic nie mowi. Cisnienie spadlo po lekach"

wiadomosc od emwu:

"Czesc dziewczynki. ja juz mam to za soba, Nie obylo sie bez zzo i to podwonej dawki ! do kompletu oksytocyna. dzieki tym watpliwym uzywkom Max non stop spi. Mam nadzieje przespac noc i nabrac sił a do rana moze to moje dziecie sie ozywi. Jutro popoludniu podobno wychodzimy do domu!!"

Daffi wlasnie poszła męża obudzic bo skurcze ktore byly z przerwami 6min nagle przyspieszyly do 4 min .. :)
wiec trzymamy kciuki za szybki poród Justyny !!

reklama
Wiadomość od Dafii!!!! z godziny 10.02
"Do rodzenia jeszcze trochę. Skurcze są co 7 minut ale rozwarcie tylko na 1,5 palca".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry