Witam Kochane, dziękuję za miłe słowa odnośnie zdjęcia
Z tą wagą, to rzeczywiście, zależy od tego ile się zje dnia poprzedniego i ile w tym soli było, no i czy była wizyta w wc. Ja się staram ważyć rano na czczo.
Aneczka, co do słodyczy, to nie jest tak, że jak sobie odmawiam słodkiego to załatwia sprawę kg, bo mi się chce czasem czegoś i wtedy włącza mi się szukanie, a to jabłko, to gruszka a później jeszcze może kilka owoców suszonych, a to ma swoje kalorie, to 3/4 paczki popcornu. To tak jak w piątek mięsa nie jemy a jesteśmy oboje mięsożerni, w lodówce jestem 2x częściej, a to jogurt, to danio, kanapka z miodem, z serem i dżemem

. Ja sobie odmówiłam słodyczy i chipsów, ale nie ze względu na kg, ale pewnie wyszło mi to tylko na dobre.
Tunia, Ty też masz śliczny brzusio, masz jakieś filmiki nagrane jak Kubuś bryka? Ja przed chwilą nagrałam malutki, ale on ostatnio nieśmiały, jak jest przykryty to wierci się że aż boli, a jak tylko chcę sobie popatrzeć to cisza, no i jak się przykryję to znów bryka.
Mąż uczy go dawać żółwika, szczegół że nóżką

do jego ręki, liczy się odruch.
Uwielbiam gdy Mąż kładzie się na brzuszku i rozmawia z Synkiem, jak żegna się z nim wychodząc do pracy, każe być grzecznym dla mamusi (fikanie to obowiązek), wita się po pracy, a wieczorem każe iść spać (w tej kwestii to akurat się nie słucha;-))
Agagu, Karwiczki, napawajcie się lekkimi kopniaczkami, bo później to czasami aż boli, ja mam cienką skórę i chyba dość mało tłuszczu to bardzo je odczuwam. Raz tak mnie kopną, że aż odruchowo krzyknęłam
Agagu, ja zaczęłam od 44kg, no i powiem Ci, że do nowego roku tyłam regularnie, a teraz jakoś mi się zwolniło.
Jakby któraś chciała sobie sprawdzić, to tu jest kalkulator wagi:
Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl