Ja mam wizytę jutro na 14.15 ufff..
Aniu damy radę! Coraz mniej zostało nam do finishu :-) są ciężkie dni ale trzeba jakoś je przezwyciężać.. Dobrze, że Emilcia się rozruszała :*
Galway jak tam Piotruś? :-)
A ja wczoraj pierwszy raz nie widziałam swoich kostek
 ale miałam nogi spuchnięte ojoj
MUSZE SIĘ POCHWALIĆ! Moja kochana mamusia, najlepsza na świecie dzisiaj siedziała u mnie pół dnia i wyprasowała mi WSZYSTKIE ciuszki :-) jestem przeszczęśliwa ale walczyła 5godz
 jeszcze w tyg ma przyjechać poprasować pieluszki i pościel i KONIEC, gotowa na przyjście bąbelka ahh

Aniu damy radę! Coraz mniej zostało nam do finishu :-) są ciężkie dni ale trzeba jakoś je przezwyciężać.. Dobrze, że Emilcia się rozruszała :*
Galway jak tam Piotruś? :-)
A ja wczoraj pierwszy raz nie widziałam swoich kostek

ale miałam nogi spuchnięte ojojMUSZE SIĘ POCHWALIĆ! Moja kochana mamusia, najlepsza na świecie dzisiaj siedziała u mnie pół dnia i wyprasowała mi WSZYSTKIE ciuszki :-) jestem przeszczęśliwa ale walczyła 5godz
 jeszcze w tyg ma przyjechać poprasować pieluszki i pościel i KONIEC, gotowa na przyjście bąbelka ahh
 no i w tym tyg chcę poukładać wszystko w komodzie Małego tak jak już ma być. Co do przewijaka to koniecznie kup prześcieradło na to, taki sam to jest za zimny dla maluszka. Ja mam jedno i 2 koleżanka ma mi dać.
 zrobimy kilka zestawów bo zależy jaka pogoda będzie :-)
botak jak ja już mocno trzymam to mało mnie ręka nie boli