reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Witam moje Kochane Cieżaróweczki ;***
Jak samopoczucie ?? ANIU ?? NATKUSIU ?? KARWICZKI ??
Tak tu sobie czytam i widze ze ANECZKA znowu się martwi i denerwuje ,,,
Kochana TUNIA ma racje nerwy są teraz nie na miejscu nie denerwuj sie !!!!! Bo tylko możesz sobie tym zaszkodzic :*:*:*:*Buuziaki wielki dla Ciebie Kochana i bez nerwów za 12 dni zobaczysz ze Twoja dzidzia się rozwija ;))))

reklama
Tunia kuzynce mojego meza lekarz powiedzial,ze bedzie chlopczyk,a za jakis czas jednak byla dziewczynka,bo narzady na poczatku sa podobne i mozna latwo sie pomylic.A co Ci mowi przeczucie?

Natkusiu masz racje z tymi sprzetami,chociaz moj poprzedni mial calkiem dobry,ale niestety umarl na zawal i musialam innego poszukac,ale jesli chodzi o opieke to ten terazniejszy jest lepszy.Wczesniej mi jego sprzet byl obojetny ale teraz troche mi przeszkadza bo chce wyrazniej zobaczyc brzdaca,Agagu miala super zdjecie juz a jest w tym samym czasie w ciazy co ja .
Tez sie ciesze,ze bede wkoncu chrzestna,jeszcze nia nie jestem a mam 4 siostry i jednego brata,razem mam 6 siostrzencow i jedna bratanice i mam zaszczyt ze wlasnie mnie wybral brat na chrzestna :)

tez sie Natkusiu cieszymy,ze Cie mamy i ze dolaczylas do nas ciezarowek!:-):-):-):-):-):-):-):-)

NATKUSIA jesteś niemożliwa:) Aż się uśmiałam tymi "fluidkami" heh :) Wzięłam dozwoloną 15 minutową kąpiel pomogliłam się na spokojnie do Pana Boga i narazie jest lepiej :) Zobaczymy jak będzie dalej:)Właśnie chce zrobić to dla maleństwa bo czuje napięcie całą sobą i dlatego się tak denerwuje...do tego czekam jeszcze na inne wyniki odnośnie mojego zdrowia ( z którymi borykam się od lat) no i może też dlatego:) Ale już odgniam je wszystkie żeby złe napięcie nie przeszło na Nasza kruszynkę...by the way - śniło mi się popołudniu jak się położyłam, ze byłam w jakimś dziwnym gabinecie i lekarz powiedział , ze w pęcherzyku widzi "dwa jaja"doslownie co oznaczało ciąże mnogą - był ze mną mąż- byliśmy tacy szczęśliwi po czym okazało się, ze lekarz się pomylił;) Takie sny mam heh :) Dziękuje Wam MOJA GRUPO WSPARCIA !!! NA TYM WĄTKU JEST NAJCUDOWNIEJ!!!Tylko tak rzadko zaglądacie , wiadomo każdy ma swoją pracę, zajęcia:)

ps. Karwiczki ja też miałam dopochwowo.

Karwiczki lekarz, lekarzowi nierówny.. Mój gin tez ma taki stary sprzęt a jak bylam w szpitalu to mi szczęka opadła taki sprzęcior :D ja jestem z mojego gina zadowolona, ale zobaczymy teraz przy ciąży :]
Ja mam 2 siostrzeńców i 4 siostrzenice :) a poza tym jestem ciocią jeszcze ok 8 dzieciaczków moich bliskich koleżanek :)

Agagu ja czuję się dobrze :] ale Ty nie pytaj tylko napisz jak Ty się czujesz :>!! :p

Dziewczyny a na kiedy macie terminy porodu? :>

Aniu postawa piękna :) Natkusia jest z Ciebie dumna :) :* OBY TAK DALEJ! A ze zdrówkiem na pewno będzie dobrze kochaniutka :* do pocieszenia powiem Ci że ja mam problemy kilka z serduchem (mam niedomykalność i małego tętniaka) i też trochę się martwie i musze być teraz pod stałą kontrolą kardiologa ale jestem pewna że będzie ok! eee a może będzie mnoga :> Ale będzie fajnie :D:D ja się troszkę tym stresuję.. bo u mnie może być ojoj..

Tak mi Ania przypomniała.. ostatnio śnił mi się noworodek o płci męskiej :D czy to znak hmmm

Ostatnia edycja:
Dziewczyny !!!!
Ja przed 1 i drugą wizytą też obgryzałam paznokcie ze strachu czy dzidzia rosnie zdrowo jeszcze w mi9ędzy czasie miałam te plamienia mozecie sobie wyobrazic jaka byłam wystraszona?? na pierwszej wizycie tylko mała czarna plamka długości 4 mm a potem te plamienia tabletki na podtrzymanie ANECZKO to sie tyczy zwłaszcza ciebie widziałaś zdjecie mojego dzidziusia wiec widziałas ze wszystko jest ok ja Cie doskonale rozumie i wiem też ze większos kobiet w oczekiwaniu na pierwsze badanie usg sie martwi i denerwuje ale nerwy naprawde mogą zaszkodzic !!!! A sama zobaczysz za pare tygodni ze były zupełnie bez podstawne :*:*:*:*:*

NATKUSIU ja sie dzidsiaj czuję baaardzo dobrze mimo że mój A. znowu w delegacji,,, wczoraj za to miałam potworna zgage, i wypiłam na nią 2 litry mleka ;P,,, ale tak ogólnie to objawy ustępuja tak jak moja pani lekarz obiecała i teraz właściwie mam tylko czasami małe mdłosci i raz dziennie przez chwile pobolewa mnie podbrzusze ,,, takze baaardzo dziekuje ;*

Mi na zgagę bardzo pomagały tabletki Rennie i picie mięty. Szczególnie pod koniec ciąży było najgorzej, ale za to później wszystkie objawy mijają więc można jakoś się przemęczyć :)

NATKUSIU tam wcześniej zaóważyłam ze w jednym poście napisałaś ze bedziesz jes pizze narobiłaś mi smaka chyba bedę musiała też sobie zamówic a dzisiaj baaardzo duzo zjadłam ,,, oj Ty kusicielko

Agagu święta racja!
Anulko, przeczytaj od Agagu post kilka razy, żeby na pewno dotarło kochaniutka do Ciebie :*

Agagu no to super, że dobrze się czujesz :) a wiesz że jak jest zgaga to znaczy że fasolce rosną włosy? :>:D oj będziesz miała włochate dziecko ;)

reklama
Agagu dziękuje CI za pocieszające słowa...ja się właściwie nie martwię wizytą...tzn martwie, ale głównie martwi mnie brak objawów..tylko to mnie tak męczy...że przecież w ciązy powinnam coś czuc, że przecież jest we mnie jakby nie patrzeć "ciało obce" to organizm musi reagować:) Ale Natkusia ma racje - brak miesiączki, 3 testy ciążowe, dwie bety (choć dawno robione) mówią same za siebie. Do tego zaparcia..może właśnie ja mam takie objawy..choć czasem też mi niedobrze...

Do góry