reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Agagu nie wymadrzasz sie,dobrze mowisz,a zreszta co ma wiek do tego,mowisz jakie masz zdanie i tyle :) ja niedlugo mam 30 ale z checia poslucham wszystkich rad i tych od 20 jak i 40 ,to nie ma znaczenia ile ma sie lat :)

Wam mezowie zabraniaja a mi moj przynosi jeszcze hehe,ale codziennie tego nie jem to raczej nie zaszkodzi,a teraz w moim jadlospisie goruje zdrowe jedzenie,takze sie nie martwie :)

ja lece szybko do sklepu zanim zamkna,bo pozniej bede zalowala,ze nie poszlam,a tak mi sie chce tej zupy ze szok :)

moze do pozniej ,nie wiem kiedy tam wroce :)

buziaczki cipki moje :-D

reklama
Ja dziewczynki mykam się kąpać i do łóżka.. Wstaje dosyć wcześniej więc szybciej wskakuję do łóżka :]
Dobranoc :* i do jutra

Natkusiu teraz badania prenatalne są obowiazkowe i lekarz ci na nie kieruje wiec napewno dostanie skierowanie tak mysle ze pod koniec 1 trymestru. Musisz sie oczywiscie liczyc z Tym ze to jesdno jedyne badanie jest płatne ja musze zapłacic 200zł

Dziewczyny, to że każda z Was się denerwuje, to normalne, tego się nie da ominąć. Ja po odejściu Naszego Aniołka strasznie się boję o drugą ciążę, ale żeby sobie pomóc kupiliśmy aparat do słuchania serduszka i ilekroć mamy taką potrzebę bawimy się w detektywa i szukamy serduszka.
Poszukajcie na ebay: fetal doppler. Zwróćcie uwagę, by był na tyle czuły by można było podsłuchiwać dzidzię już od początku II trymestru, bo niektóre mogą dopiero od 20tyg.
T
eraz Nasze Maleństwo już fika koziołki, ale czasem ma spokojniejszy dzień i też się przydaje, bo ja oczywiście od razu się martwię że coś nie tak.
Co do ubrań, to właśnie macie super, bo zimę przechodzicie w swoich starych ubrankach a na lato jest dużo łatwiej się odziać, odpada kurtka zimowa i można chodzić w sukienkach. Ja mam straszny problem z kurtką zimową bo jeszcze 1-2 tygodnie i się w swoją nie zapnę a dość słaby wybór jest na rynku.
Zdrówka życzę dla Was i Waszych fasolinek

Ja też się już kładę kochane kobietki bo objadłam się i mi niedobrze..dobranoc i dziękuje Wam za poprawę humoru i uspokojenie...ale faktycznie martwienie się jest nieuniknione - po prostu:) Buziole

Dzień dobry dziewczyny :) !

galwaygirl nawet nie wiedziałam że jest taki bajer :] na pewno przydatna rzecz dla własnego spokoju i dla zabawy :) trzeba o tym pomyśleć może :]
Nawzajem kochana, niech maleństwo rośnie zdrowo :*

Witajcie kochane w ten jesienny ponury dzień.

Ja jak zwykle nie mogłam zasnąć, wierciłam się chyba do 2 i wstałam dziś o 10 dopiero , ale czuje sie nadal zmęczona:)czyli nic nowego hahaha:)Ale dziś mam wolne więc może położe się po prostu znowu spać. Ale najpierw spacer z pieskiem. Buziaki dla Was

Cześć dziewczęta, jak się czujecie?
Mnie dzisiaj bardziej pod brzuchem pobolewa ale ogólnie ok..

Powiem Wam tylko nie krzyczcie po mnie..
Wczoraj z innego tematu koleżanka poroniła w 8tc i miałam od wczoraj taką panikę i nie pokój że poszłam dzisiaj powtórzyć bete czy prawidłowo rośnie.. Wiadomo beta dobrze rośnie to maluszek się rozwija i jest pewność że wszystko ok a z jednego wyniku bety nie można nic odczytać..
Odebrałam wynik - z 1055 po 48h wzrosła do 2411! Musi wzrosnąć po 48h min 66% a mi wzrosła ponad 100% aż mi ulżyło i teraz wiem że maleństwo dobrze się rozwija :)

P.S: Nie krzyczcie na mnie! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Krolcia a wiesz że się zastanawiamy nad tym.. Tzn genetycznie może być prawdopodobieństwo (babcia mojego męża jest z bliźniaków) no i lekarz w trakcie starań powiedział że po tabletkach anty jest też duża możliwość o lol .. Przy ostatnim wyniku bety mój mąż się spytał z radością czy czasem to nie bliźniaki a dzisiaj jak mu powiedziałam o wyniku to stwierdził że "może trojaczki?" :D
Zobaczymy co Bóg da :)

Do góry