reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
Agagu milo znow cos od Ciebie uslyszec :) zagladaj tu prosze czesciej,my za Toba tez tesknimy :) zgagi nie zazdroszcze,na szczescie jeszcze mnie omija.

Ja mam Natkusiu termin na 30 maja,ale chyba juz wiesz :) nie oczekuje,ze przyjdzie dzieciaczek akurat punktualnie ,bo to zdarza sie na 5% ciaz,takze albo pozniej albo wczesniej :)

Aneczko ja tez to forum najbardziej lubie,jestem tu od poczatku i czuje sie z Wami wszystkimi jakos tak powiazana,jakbym znala Was juz od dawna.Tu jest najprzyjazniej i Wy jestescie takie pocieszne dusze,ze codziennie spogladanie czy ktos czasem czegos nie skrobnal stalo sie u mnie rutyna :)

Ja nie zawsze mam czas zeby sie rozpisywac,ale teraz postaram sie czesciej zagladac,przez ostatnioe dwa dni bylo mi tez jakos dziwnie i tylko czytalam Wasze posty,nawet sie nie logowalam.

dzis mam ochote na zupe z dyni,bo wiem ze jeszcze cos zjem,osttni posilek mialam o 16,takze zupa na wieczor pozny bedzie akurat,tylko pare skladnikow mi brakuje :)

A termin ma na 31 maja 2012 dzień po Karwiczki ;)))))
Karwiczki Kochana no staram sie zagląda jak najcześciej ;)))) ale was zadko widze więc wejde patrze pusto i uciekam :p

Aniu widzisz, jak chcesz to potrafisz znaleźć u siebie objawy ciążowe ;)

Dziewczyny, jeszcze urodzicie dzieciątka w tym samym dniu :D
Przepraszam Karwiczki musiałam przeoczyć Wasze terminy, ale na pewno zapamiętam :)

Ja mam dzisiaj trochę dosyć, w sumie tego forum też.. Jestem też na innym temacie jakiś czas z dziewczynami i niestety dzisiaj jedna straciła dzieciątko.. A ja takie rzeczy zawsze przeżywam :( i dopiero jestem spięta eh ..

Agagu ja tez wlasnie jak widze,ze nikt nic nie pisze to zamykam i spadam hehe,teraz bede pisala,moze sie ktos odezwie.Ja i tak najczesciej tylko wieczorem albo przed praca z rana pisze bo tak to w domu mnie nie ma.

NO własnie ja twierdze, że nie mam objawów:p A bo cycuszki nie bolą , a bo brzuszek rzadko pobolewa, a po młdości nie ma ;)

Ja się objadłam na obiad i nie chciałam już kolacji jeśc tylko kefirek ale robię sobie jajeczka i bułeczkę ciemną z jajkiem zjem(gdzie nie jem nigdy pieczywa na kolacje , ale co tam)...a pizza za mną chodzi i chciałam na obiad zamówić ale mąż zabronił...ehh Natkusia smaka narobiłaś:D dobrze, że mężuś mnie pilnuje bo też nie chce się zaśmiecać a wczoraj się bagietką z masełkiem objadłam i drożdzówke zrobiłam i też zjadłam z 2 czy 3 kawałki :D aa i loda zjadłam MAGNUMA mój ulubiony :D ale too nic;)

NATKUSIA lepiej na za dużo wątków nie wchodzić, bo wiele dziewczyn przeżywa bo coś źle się u nich dzieje i my wtedy się martwimy i u siebie doszukujemy objawów...dlatego głównie tu zagladam bo u Nas pozytywnie...oczywiście (ODPUKAĆ) gdyby którejś coś się działo to bym stąd nie odeszła, ale chodzi mi o negatywne emocje, straszenie itd itp

Ostatnia edycja:
ANECZKO nie ważne co cie martwi twoja dzidzia to wszystko bardzo silnie odczówa a negatywne emocje nie pomagaja w zdrowemu rozwojowi to tak jak jesteś chora musisz dużo leżec i odpoczywac i wtedy szybciej wracasz do zdrówka. Kochana ja wiem ze Ty sie nie martwisz tym usg tylko baaardzo go chcesz bo sie martwisz o małego swojego Skarba !!!! Ja tez tak mam i za kazdym razem gdy idę na usg to trzęsą mi się ręce i myśli mam zawalone tym czy moje dziecko rozwija sie prawidłowo i czy wszystko jest ok teraz 19 mam usg prenatalne to badanie genetyczne płodu nieinwazyjne które pozwoli stwierdzi czy nie ma wad wrodzonych i czy wszystko rozwija sie tak jak powinno. I oczywiscie martwie sie bo wiadomo to maleństwo kocha sie od samego początku i chce sie dla niego jak najlepiej również aby zdrowo rosło !!!! Doskonale cie rozumie ale nie dopuszczaj do siebie aż tak silnych emocji dbaj o to życie które rośnie w Tobie Kochana !!!!!!!

Przepraszam ze sie tak wymadrzam a mam tylko 24 lata ;)

Aniu mój mąż jest na delegacji więc korzystam :D jakby był to pewnie też by mi nie pozwolił zamówić pizzy :]

Nasze forum jest takie radosne i mam nadzieję że zawsze takie będzie :] jak to powiedziałaś: tutaj są pozytywne emocje :)
Dużo rzeczy się dzieje i lepiej o nich nie wiedzieć, człowiek czuje się lepiej.

Co do badania prenatalnego to każda kobieta ma skierowanie czy idzie się prywatnie jak któraś chce? Bo nie orientuje się.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry