hej dziewczyny,ja juz po gosciach,brat z corka juz pojechal

troche zajelo mi czytanie Waszych postow
galwaygirl
sushi jednak nie robilam bo maz tyle przekasek na wiigilie zrobil,wujek dania glowne i siostra jeszcze ryb przygotowala takze byloby juz za duzo,pekalismy doslownie,jesli chodzi o ciasto to wyyszlo doskonale i maz byl zachwycony

a jesli chodzi o Twoje video to niestety nie moge go zobaczyc tu w Niemczech,pojawia sie tylko napis,ze film w danym kraju nie moze byc odtworzony

szkoda:-( a moje bole plecow to na szczescie pojawiaja juz sie tylko w okolicach miednicy,ale tez juz zadziej,dzieki tak czy siak za dobre rady,pewnie jeszcze wykorzystam,a poduche na pewno zamowie
tunia
brzuchol masz fajowy!rosnie widze prawidlowo:-) kurcze Ty jeszcze nie wiesz co bedziesz miala,a juz tak daleko w ciazy jestes,ja jakies mam przeczucie,ze 10 stycznia tez sie lekarz nie dopatrzy u nas,ale nam jest juz obojetne co bedziemy mieli
natkusiu
a nie mowilam,ze bedziesz miala chlopca!:-):-):-) gratulacje i ciesze sie razem z Toba,ze bedziesz miala zdrowiutkie dziecko

super miec juz teraz ta pewnosc,ze wszystko jest w porzadku
aniu
jak tam u Ciebie?
agagu
tez jeszcze nie czuje ruchow,ale mam nadzieje,ze wkrotce dziecko da mi sie we znaki,predzej czy pozniej :-)
mi brzuch juz tez rosnie,chyba w swieta przesadzilam z objadaniem sie,choc tego tak nie widac,waga pokazuje od ostatniej wizyty 2,5 kilo wiecej!jestem w szoku,bo nie wiem gdzie te kilogramy,hehe jesli chodzi o moje plamki to te stare sie goja a nowe nie wychodza,wczoraj kupywalam stanik 85E

,jak bylam w przymierzalni to dopiero wtedy przy tym jasnym swietle
rzucilo mi sie w oczy jak wielgachne,zylkowate i lekko czerwone sa moje piersi,matko,spraw zeby wiecej juz nie rosly...swedza do tego,prawie jestem pewna,ze pojawia mi sie na nich rozstepy,ale co tam.
wstawiam Wam zdjecie corki brata,jest slodka

) ma 4,5 miesiaca i juz dwa zabki na koncie :-) te wloski tak jej zawsze smiesznie stoja