reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Tunia piękny śliczny brzusio
Głaszcze:
Chłopiec czy dziewczynka? bo nie pamiętam
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Natkusia filmik superowy, no i jak ślicznie paluszka ssie, niesamowita pamiątka. Mój się nie krępuje z pokazywaniem wdzięków. Nawet Mąż zdjęcie pstrykną, bo drukarka była zepsuta i dowód jest 
Tunia ale masz malutki brzusio, w opisie jest 29tc :-)
Tunia ale masz malutki brzusio, w opisie jest 29tc :-)
karwiczki9
Fanka BB :)
hej dziewczyny,ja juz po gosciach,brat z corka juz pojechal
troche zajelo mi czytanie Waszych postow 
galwaygirl
sushi jednak nie robilam bo maz tyle przekasek na wiigilie zrobil,wujek dania glowne i siostra jeszcze ryb przygotowala takze byloby juz za duzo,pekalismy doslownie,jesli chodzi o ciasto to wyyszlo doskonale i maz byl zachwycony
a jesli chodzi o Twoje video to niestety nie moge go zobaczyc tu w Niemczech,pojawia sie tylko napis,ze film w danym kraju nie moze byc odtworzony
szkoda:-( a moje bole plecow to na szczescie pojawiaja juz sie tylko w okolicach miednicy,ale tez juz zadziej,dzieki tak czy siak za dobre rady,pewnie jeszcze wykorzystam,a poduche na pewno zamowie 
tunia
brzuchol masz fajowy!rosnie widze prawidlowo:-) kurcze Ty jeszcze nie wiesz co bedziesz miala,a juz tak daleko w ciazy jestes,ja jakies mam przeczucie,ze 10 stycznia tez sie lekarz nie dopatrzy u nas,ale nam jest juz obojetne co bedziemy mieli
natkusiu
a nie mowilam,ze bedziesz miala chlopca!:-):-):-) gratulacje i ciesze sie razem z Toba,ze bedziesz miala zdrowiutkie dziecko
super miec juz teraz ta pewnosc,ze wszystko jest w porzadku
aniu
jak tam u Ciebie?
agagu
tez jeszcze nie czuje ruchow,ale mam nadzieje,ze wkrotce dziecko da mi sie we znaki,predzej czy pozniej :-)
mi brzuch juz tez rosnie,chyba w swieta przesadzilam z objadaniem sie,choc tego tak nie widac,waga pokazuje od ostatniej wizyty 2,5 kilo wiecej!jestem w szoku,bo nie wiem gdzie te kilogramy,hehe jesli chodzi o moje plamki to te stare sie goja a nowe nie wychodza,wczoraj kupywalam stanik 85E
,jak bylam w przymierzalni to dopiero wtedy przy tym jasnym swietle
rzucilo mi sie w oczy jak wielgachne,zylkowate i lekko czerwone sa moje piersi,matko,spraw zeby wiecej juz nie rosly...swedza do tego,prawie jestem pewna,ze pojawia mi sie na nich rozstepy,ale co tam.
wstawiam Wam zdjecie corki brata,jest slodka
) ma 4,5 miesiaca i juz dwa zabki na koncie :-) te wloski tak jej zawsze smiesznie stoja 

galwaygirl
sushi jednak nie robilam bo maz tyle przekasek na wiigilie zrobil,wujek dania glowne i siostra jeszcze ryb przygotowala takze byloby juz za duzo,pekalismy doslownie,jesli chodzi o ciasto to wyyszlo doskonale i maz byl zachwycony
tunia
brzuchol masz fajowy!rosnie widze prawidlowo:-) kurcze Ty jeszcze nie wiesz co bedziesz miala,a juz tak daleko w ciazy jestes,ja jakies mam przeczucie,ze 10 stycznia tez sie lekarz nie dopatrzy u nas,ale nam jest juz obojetne co bedziemy mieli
natkusiu
a nie mowilam,ze bedziesz miala chlopca!:-):-):-) gratulacje i ciesze sie razem z Toba,ze bedziesz miala zdrowiutkie dziecko
aniu
jak tam u Ciebie?
agagu
tez jeszcze nie czuje ruchow,ale mam nadzieje,ze wkrotce dziecko da mi sie we znaki,predzej czy pozniej :-)
mi brzuch juz tez rosnie,chyba w swieta przesadzilam z objadaniem sie,choc tego tak nie widac,waga pokazuje od ostatniej wizyty 2,5 kilo wiecej!jestem w szoku,bo nie wiem gdzie te kilogramy,hehe jesli chodzi o moje plamki to te stare sie goja a nowe nie wychodza,wczoraj kupywalam stanik 85E

rzucilo mi sie w oczy jak wielgachne,zylkowate i lekko czerwone sa moje piersi,matko,spraw zeby wiecej juz nie rosly...swedza do tego,prawie jestem pewna,ze pojawia mi sie na nich rozstepy,ale co tam.
wstawiam Wam zdjecie corki brata,jest slodka

reklama
Karwiczki ta malutka jest śliczna!
)) ajj aż się rozpływam
Powiem Ci że ja myślałam ciągle że będzie dziewczynka, dopiero kilka dni przed wizytą wstałam i stwierdziłam że jednak syn
Mój mąż to oszalał hehe
strasznie się cieszymy. Wczoraj byliśmy na zakupach, mój luby nie mógł sie powstrzymać i kupił synowi takie słodziachne butki-trampki a potem jak szedł spać to dał sobie je koło łóżka hehe
)
wariat jeden
No powiem Ci że po badaniach mega wielka ulga, już jestem spokojna i każdej tego życzę.
Mi piersi też rosną i strasznie sutki bolą :/ czasami to nie mogę ich nawet dotknąć i prysznic sprawia ból.. No ale musimy dla Szkrabów wytrzymać..
Aaa zamówiłam sobie detektor, przyjdzie w poniedziałek
)
Buziole
Powiem Ci że ja myślałam ciągle że będzie dziewczynka, dopiero kilka dni przed wizytą wstałam i stwierdziłam że jednak syn
No powiem Ci że po badaniach mega wielka ulga, już jestem spokojna i każdej tego życzę.
Mi piersi też rosną i strasznie sutki bolą :/ czasami to nie mogę ich nawet dotknąć i prysznic sprawia ból.. No ale musimy dla Szkrabów wytrzymać..
Aaa zamówiłam sobie detektor, przyjdzie w poniedziałek
Buziole
Podziel się: