reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
ania-aneczka nie chce sie pokazac chowa sie jak moze 3 stycznia mam usg i licze na to ze ladnie rozlozy nozki i pokarze mamusi co ma miedzy nozkami:-)

No to mały cwaniak :)
U nas dzisiaj Pani nam pokazała siusiaka ale jak chciała z bliska zrobić zdjęcie to już się nie dał i uciekał hehe :))

natkusia nasze dosłownie tak samo robiło jak lekarz chcial zajrzec uciekało gdzie mogło a na koniec wypieło pupke i tyle zobaczylismy:-D

Natkusia filmik superowy, no i jak ślicznie paluszka ssie, niesamowita pamiątka. Mój się nie krępuje z pokazywaniem wdzięków. Nawet Mąż zdjęcie pstrykną, bo drukarka była zepsuta i dowód jest :)
Tunia ale masz malutki brzusio, w opisie jest 29tc :-)

hej dziewczyny,ja juz po gosciach,brat z corka juz pojechal :) troche zajelo mi czytanie Waszych postow :)

galwaygirl

sushi jednak nie robilam bo maz tyle przekasek na wiigilie zrobil,wujek dania glowne i siostra jeszcze ryb przygotowala takze byloby juz za duzo,pekalismy doslownie,jesli chodzi o ciasto to wyyszlo doskonale i maz byl zachwycony :) a jesli chodzi o Twoje video to niestety nie moge go zobaczyc tu w Niemczech,pojawia sie tylko napis,ze film w danym kraju nie moze byc odtworzony :( szkoda:-( a moje bole plecow to na szczescie pojawiaja juz sie tylko w okolicach miednicy,ale tez juz zadziej,dzieki tak czy siak za dobre rady,pewnie jeszcze wykorzystam,a poduche na pewno zamowie :)

tunia

brzuchol masz fajowy!rosnie widze prawidlowo:-) kurcze Ty jeszcze nie wiesz co bedziesz miala,a juz tak daleko w ciazy jestes,ja jakies mam przeczucie,ze 10 stycznia tez sie lekarz nie dopatrzy u nas,ale nam jest juz obojetne co bedziemy mieli :)

natkusiu

a nie mowilam,ze bedziesz miala chlopca!:-):-):-) gratulacje i ciesze sie razem z Toba,ze bedziesz miala zdrowiutkie dziecko :) super miec juz teraz ta pewnosc,ze wszystko jest w porzadku

aniu

jak tam u Ciebie?

agagu

tez jeszcze nie czuje ruchow,ale mam nadzieje,ze wkrotce dziecko da mi sie we znaki,predzej czy pozniej :-)

mi brzuch juz tez rosnie,chyba w swieta przesadzilam z objadaniem sie,choc tego tak nie widac,waga pokazuje od ostatniej wizyty 2,5 kilo wiecej!jestem w szoku,bo nie wiem gdzie te kilogramy,hehe jesli chodzi o moje plamki to te stare sie goja a nowe nie wychodza,wczoraj kupywalam stanik 85E :szok:,jak bylam w przymierzalni to dopiero wtedy przy tym jasnym swietle
rzucilo mi sie w oczy jak wielgachne,zylkowate i lekko czerwone sa moje piersi,matko,spraw zeby wiecej juz nie rosly...swedza do tego,prawie jestem pewna,ze pojawia mi sie na nich rozstepy,ale co tam.

wstawiam Wam zdjecie corki brata,jest slodka :)) ma 4,5 miesiaca i juz dwa zabki na koncie :-) te wloski tak jej zawsze smiesznie stoja :)

DSC02988.jpg

reklama
Karwiczki ta malutka jest śliczna! :))) ajj aż się rozpływam :D
Powiem Ci że ja myślałam ciągle że będzie dziewczynka, dopiero kilka dni przed wizytą wstałam i stwierdziłam że jednak syn :) Mój mąż to oszalał hehe :D strasznie się cieszymy. Wczoraj byliśmy na zakupach, mój luby nie mógł sie powstrzymać i kupił synowi takie słodziachne butki-trampki a potem jak szedł spać to dał sobie je koło łóżka hehe :)) :D wariat jeden
No powiem Ci że po badaniach mega wielka ulga, już jestem spokojna i każdej tego życzę.
Mi piersi też rosną i strasznie sutki bolą :/ czasami to nie mogę ich nawet dotknąć i prysznic sprawia ból.. No ale musimy dla Szkrabów wytrzymać..
Aaa zamówiłam sobie detektor, przyjdzie w poniedziałek :))

Buziole

Do góry