hej :-)
u mnie z bolem plecow juz lepiej,tzn.bola ale juz tylko czasami w okolicach miednicy,te bole calych plecow zganiam na wigilijne porzadki i przygotowania,chodzilam tez dwa dni bez stanika i byc moze piersi za bardzo mi ciazyly,mam normalnie dwa kamienie z przodu,nosze teraz D i nawet z tego juz mi wychodza,maz mowi ze jedna piers z 3 kilo wazy,no ale przesadzil troszke;-)
Agagu dzieki za rade,ale nie moglam sie jakos do niej dostosowac,ja tak sie rozpycham i wierce,ze jest wrecz niemozliwe spanie tylko na lewym boku

Mam tez pytanie,czujesz juz ruchy dziecka,bo ja nadal jeszcze nie,koncentruje sie,ale nic z tego,dzis zaczal sie 19 tydzien byc moze to jeszcze za wczesnie.
Galwaygirl
Ty juz konczysz 32 tydzien!na ktorego masz termin,bo przepraszam zapomnialam,a nie masz napisane.Ciuszki te wieksze i tak Ci sie przydadza,takze super,ze udalo Ci sie kupic cos tanszego.Jak sie czujesz wogole i jak wyglada u Ciebie sprawa ze spaniem,masz moze ta taka specjalna poduszke dla ciezarnej?
http://www.babyshop-24.org/img/lage...n-250-cm-lang-muster-lila-blumen_5869_500.jpg ona sie potem tez ssprawdza przy karmieniu,ja chyba taka kupie.dostalam wkoncu ciuszki,sa bardzo ladne i nie widac,ze uzywane :-) na razie wyladowaly w piwnicy,ale jak juz blizej terminu bede,wypiore wszystko i przygotuje dla maluszka
Natkusiu
fajnie,ze juz jutro masz badania,nagraj je jak masz mozliwosc,bedzie pamiatka

ja mam taki zamiar na nastepnej wizycie,bo tez bedzie szczegolowa i dluga,maz bedzie ze mna to ma nagrywac
Dzis mam wolne i odwiedza mnie brat ze swoja coreczka,ktora ma 4,5 miesiaca i juz od 3 tygodni ma zabka

jest bardzo grzeczniutka i szybko sie rozwija

To wlasnie moja chrzesnica

zrobie zdjecia i wstawie potem,jest piekniutka!
pozdrawiam Was kochane serdecznie i czekam na posty od Malusiolki i Aneczki!
a dziewczyny,jeszcze jedno,mam na piersiach od jakiegos czasu czerwone swedzace plamki,co to moze byc,ma ktoras z WAS tez takie cos?mam ich na razie trzy tylko,ale swedza i sa bardzo czerwone,do wizyty mam jeszcze nie cale dwa tygodnie,dlatego pytam tu,bo moze wiecie od czego to jest,nie ropieja albo cos i nie wygladaja jak pryszcze.