reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Karwiczki śliczna mała:)
Natkusia , ale Wam zazdroszcze pisiorka:) Ale i tak jestem i będę szczęśliwa;) Mi piersi dużo nie urosły i nie bolą wcale;/Mam nadzieje, że to nie będzie związane z brakiem mleka?;) Tylko żyłek mam pełno i sutki większe i brązowe mocno:)
Kochani udanego Sylwestra, dużo miłości w NOwym Roku, dużo radości z małych rzeczy, szczęścia, zdrówka i przede wszystkim zdrówka dla maleństw w brzuszku i szcześliwych rozwiązań :*

reklama
Dziewczyny moje kochane!

Życzę Wam i sobie aby ten przyszły rOk był jeszcze lepszy od poprzedniego! :]

żeby każda z nas sprawdziła się w tej oczekiwanej roli :)
Żeby nasze porody były łatwe, mało bolesne i przede wszystkim żeby Nasze Maluszki rosły zdrowo i żeby były silne!! :) :) :)

Szczęśliwego Nowego Roku 2012!
I wystrzałowego Picolowego Sylwestra! :]

hej.
Mam pytanie : okres spóźnia mi się 10 dni, robiłam dziś test i wyszedł negatywny.:blink: Najgorsze jest to, ze biegam co 20 minut do łazienki, bolą mnie piersi i ryczę z byle powodu i ostatnio wprost uwielbiam się kłócic :-pNie wiem co mam o tym myślec:eek:

hej!

na wstepie zycze Wam wszystkim forumowiczkom

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU,DUZO POGODNYCH DNI NAWET JESLI NIE SWIECI SLONCE,MALO KLOTNI DUZO MILOSCI I ZROZUMIENIA,A PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWKA DLA WAS I WASZYCH DZIECIATEK,NIECH TEN ROK BEDZIE JESZCZE LEPSZY NIZ TE ZA NAMI!:-)

Mam nadzieje,ze dobrze swietowalyscie w Nowy Rok
:-)

Ja dzis snilam,ze bede miala jednak chlopca,zobaczymy co bedzie,jest nam calkiem obojetne.

buziaczki !!!

Cześć Kochane. Rzadko teraz bywam, bo mało czasu jest. Przeprowadziłam się i muszę trochę spraw poukładać. Czuje się fatalnie. Często mnie bok brzucha boli i mam wymioty (tylko otworze lodówkę, to od razu lecę do łazienki - odpycha mnie zapach, który w niej jest).

karwiczki9, mój mąż chciałby mieć synka, bo córeczkę już mamy. Ale najważniejsze żeby dzieciaczek urodził się zdrowy :)

Buziaczki :*

Malusiolka szczerze wspolczuje wymiotow :-( mnie tez na poczatku odpychala lodowka,ale na szczescie nie wymiotowalam ani razu,w ktorym tygodniu teraz jestes?zrob sobie suwaczka :) co do corki czy synka to nam obojetnie bo to pierwsze dziecko,potem juz bedziemy wybredni ;-) Ale pewnie,zdrowie jest najwazniejsze :)

Ja zrobilam sobie placki z jablkami i do tego kakao,przypomnialo mi sie jak mama nam to robila w dziecinstwie :)
Tak wogole to po swietach sie zwazylam i mam w sumie 4,6 kilo na plusie,dobrze ze swieta tylko 3 dni trwaja,istne obzarstwo :-) A brzuch wydaje mi sie,ze jakos z dnia nadzien co raz wiekszy sie robi..

Agagu czujesz juz ruchy dziecka?Bo ja jeszcze nic,pojutrze zaczyna mi sie 20 tydzien i mam nadzieje,ze niedlugo bedzie mi sie synus/corka dawal/a we znaki :-)

Karwiczki no dzidzia musi rosnąć a Ty razem z nią. Ja nie miałam typów na płeć, chciałam trochę córeczkę, bo moja Mama ma już dwóch wnuków, ale z drugiej strony ominą mnie różowe ubranka :-):-):-):-):-), a mamy za to wszędzie nasz ulubiony niebieski. Mamy 4 komplety pościeli jeszcze sprzed poznania (2 moje i 2 męża) i wszystkie... niebieskie. Jak by był córeczka też by było super tylko że by miała dużo niebieskich ubranek ;) No ale żeby nie było, ubranka mamy też zielone, czerwone, żółte, fioletowe, białe, beżowe, nawet te co sami kupiliśmy :-D i poszewkę kupiliśmy jedną pastelowa zieleń, by kolorowo było:-p
Malusiolka tylko nie szalej za dużo z porządkami w nowym domku, oszczędzaj się, wystarczy że pewnie przy Oliwce masz pełne ręce roboty.
Pochwalę się Wam brzuszkiem, mam nadzieję, że Karwiczki przynajmniej zdjęcie będziesz mogła obejrzeć skoro wybryków Piotrusia nie mogłaś zobaczyć.
Zobacz załącznik 421709Zobacz załącznik 421710 te zdjęcia są z 11.11.11 czyli 25tc0d
a to ja teraz po świąteczno- sylwestrowym obżarstwie
Zobacz załącznik 42171201.01.12 czyli 32tc2d

reklama
Galwaygirl jaki super masz ten brzuszek!Fajna kobitka z Ciebie :-) Wygladasz naprawde bardzo ladnie,a na tym zdjeciu co stoisz przodem do nas to prawie wcale nie widac,ze masz brzuchol,co innego zdjecie przy choince :-) Swietny brzuszek i Ty tez super wygladasz:tak: Co do rozowych ciuszkow to tez nie przepadam za nimi,ale naprawde co druga rzecz dla dziewczynki jest rozowa,kupilam chrzesnicy ubranko (kurteczka,body i spodenki)najladniejsze bylo wlasnie tylko w tym kolorze.

Ten zestaw ciuszkow co zamowilam w ebayu jest pomieszany,moze i chlopak i dziewczynka nosic.

Galwaygirl w ktorym tygodniu poczulas ruchy Piotrusia?Ja czekam na pierwsze i jeszcze nic,koncze teraz 19 tydzien i szczerze mowiac przez ostatnie 3 tygodnie nie czuje sie w ciazy,czy to normalne?widze,ze brzuch troche rosnie,raz jest on wiekszy raz mniejszy,ale to pewnie tez wzdecia,nie mam tez tych lekkich kluc w dole brzucha,ktore wskazuja na rozszerzanie sie scianek macicy,jednym slowem troche znow sie martwie,napisz jakie Ty mialas doswiadczenia w tym akurat etapie ciazy,bede Ci bardzo wdzieczna.

Ja dzis do pracy,troche bez motywacji bo na zewnatrz ponuro i ciemno...Zycze Wam pogodnego dnia i sle buziaczki do kazdej z Was!

Do góry