karwiczki9
Fanka BB :)
Tunia
masz ladniutki brzuszek :-) jak sie wogole czujesz?od ktorego tygodnia bylo dla Ciebie niemozliwe spanie na brzuchu?pytam,bo ja tylko na brzuchu zasypiam,inne pozycje sa dla mnie nie do spania,a wiem ze niedlugo juz bedzie wykluczone spanie na brzuszku,nie chce dzieciaczka zmiazdzyc

galwaygirl fajnie,ze Piotrus prawidlowo sie rozwija,taka wiadomosc kazda przyszla mama pragnie uslyszec.Z tym ssaniem palca to sie nie martw,przeciez to jest tylko chwila z ciazy w ktorej lekarz zaglada do dziecka takze jest duzo prawdopodobne,ze akurat w czasie usg nie bedzie mial paluszka w buzi,my na ostatnim badaniu akurat widzielismy jak ssalo,a za doslownie 5 sekund juz wyciagnelo z buzi,dobrze ze lekarz zdazyl to uwiecznic,takze i Piotrus bedzie na pewno prawidlowo ssal

aneczko pewnie nadal ladna z Ciebie kobieta,nie marudz

ja ogolnie dzis mam lepsze samopoczucie,od wczoraj koncentruje sie na brzuchu i czasami mam takie uczucie jakby pod skora cos mi chodzilo,ale nie mam pojecia czy to juz dziecko czy moze jelita,zaczal mi sie 20 tydzien lada moment beda pewnie kopniaki