natkusia
Fanka BB :)
Cześć Dziewuszki 
Aniu no to szalej, szalej z mężem!
powiem Wam, że chcę ale nie mam pojęcia w jakie najlepiej ciuchy dla Młodego inwestować.. Tego jest tyle :| Będę musiała pogadać z doświadczonymi mamami :]
Mnie w cholere wkurza tekst "nie wolno kupować przed porodem bo to pecha przynosi" o Zgrozo! Moi teściowie są tacy ale ostatnio powiedziałam, że już nie chcę tego tekstu słyszeć i że cała wyprawka będzie gotowa już na początku czerwca :]
A ostatnio byłam u rodziny i będą nam dawać nosidełko (mają prawie że nowe), super ale jak usłyszałam tekst że dopiero jak dziecko się urodzi to myślałam że się poskładam :/ GŁUPIE zabobony :/ dobrze że moja mama, siostry i mąż są za mną uff
Ja na razie zamówiłam Monitor oddechu, bo znalazłam tanią aukcje i kupiłam go za 150zł (NOWY) i 50zł przesyłka bo z USA. Już do mnie paczka płynie
No i mąż kupił buciki bo nie umiał się powstrzymać ale to dopiero na 6-12 mcy :] Zaczynam zacieszać na samą myśl o zakupach 
A ja wczoraj byłam cały dzień w sklepach typu castorama, Ikea ehh
Tak jak Wam mówiłam przeprowadzamy się do teściów no i z jednego pokoju robimy sobie kuchnie i trochę roboty jest :| Nie wiem jak przeżyłam ten dzień bo śmiejemy się z mężem ze Młody to prawdziwy mężczyzna: jak tylko wchodzę do sklepu to od razu mi słabo, duszno, mdłości i byle co.. A wczoraj nic
A byłam ciągle na nogach od 9-21 także jak dla mnie wyczyn :]
Karwiczki dostałaś już detektor? Ja się od niego uzależniłam
codziennie słucham sobie serduszka
Najpiękniejszy dźwięk na świecie! A co do szukania serca to nie ma żadnego problemu i mam wrażenie że z dnia na dzień szukam krócej :]
Ale się rozpisałam
A co jest z Agagu i galwaygirl?? Dziewczyny odezwijcie się!!
Buziole :*
Aniu no to szalej, szalej z mężem!
Mnie w cholere wkurza tekst "nie wolno kupować przed porodem bo to pecha przynosi" o Zgrozo! Moi teściowie są tacy ale ostatnio powiedziałam, że już nie chcę tego tekstu słyszeć i że cała wyprawka będzie gotowa już na początku czerwca :]
A ostatnio byłam u rodziny i będą nam dawać nosidełko (mają prawie że nowe), super ale jak usłyszałam tekst że dopiero jak dziecko się urodzi to myślałam że się poskładam :/ GŁUPIE zabobony :/ dobrze że moja mama, siostry i mąż są za mną uff
Ja na razie zamówiłam Monitor oddechu, bo znalazłam tanią aukcje i kupiłam go za 150zł (NOWY) i 50zł przesyłka bo z USA. Już do mnie paczka płynie
A ja wczoraj byłam cały dzień w sklepach typu castorama, Ikea ehh
Tak jak Wam mówiłam przeprowadzamy się do teściów no i z jednego pokoju robimy sobie kuchnie i trochę roboty jest :| Nie wiem jak przeżyłam ten dzień bo śmiejemy się z mężem ze Młody to prawdziwy mężczyzna: jak tylko wchodzę do sklepu to od razu mi słabo, duszno, mdłości i byle co.. A wczoraj nic
Karwiczki dostałaś już detektor? Ja się od niego uzależniłam
Ale się rozpisałam
A co jest z Agagu i galwaygirl?? Dziewczyny odezwijcie się!!
Buziole :*
Prawdopodobnie jutro przyjdzie ten sprzet do sluchania serdudzka i bede mogla codziennie sobie posluchac w razie kiedy znow watpliwosci sie pojawia
i mowi,ze chciala zobaczyc czy juz widac,bo przez ta obszerna bluzke nie mogla nic sie dopatrzec,eee???Rozumiem,ze jak ktos widzi brzuchol to chce go dotknac,ale wypadaloby sie chociaz spytac czy sie na to zgadzam,oczywiscie jesli chodzi o takie osoby ktore nie sa mi bliskie lub calkiem prawie obce,rodzina to co innego.
robil cale to badanie w pospiechu...mam nadzieje,ze jego fachowe oko wie co widzi i ze naprawde nie ma powodow do zmartwien.