Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czasem trzeba sobie pozwolic na male co nie co ;-) Imie tez super,podoba mi sie
Nie szalej za bardzo z kupowaniem ubranek, bo ten zestaw mega duży, no i jak już sama kupujesz nowe rzeczy, to do 6 miesiąca skup się raczej na body, śpiochach i pajacykach, bo ponoć dziecku najwygodniej i jak już maluch jest na świecie, to słodkie malutkie jeansy i tak zostaną przebite przez wygodny pajacyk. Ja mam dużo spodenek, ale myślimy, że może z raz się je ubierze do fotki lub w gości, a tak będziemy patrzyli, by dziecku było wygodnie. Co do body, to też nie warto kupować drogich, bo to jest część garderoby, którą najmniej widać, a najwięcej się brudzi (kupka przy przewijaniu, lub jak wypłynie, itp) więc ważne, by były miłe dla skóry i łatwe w zakładaniu. Koleżanka mi podesłała właśnie body zapinane z przodu, strasznie je sobie chwaliła, bo nie trzeba dziecka męczyć z zakładaniem przez główkę. W Polsce zaczynają być popularne, tu tylko w next widziałam.