karwiczki9
Fanka BB :)
galwaygirl Ty mialas termin na 24,czy sie myle?pewnie trudne jest takie czekanie bo z dnia na dzien moze juz teraz dojsc do porodu :-)
Agagu widze,ze i Twoj smyk niezle podrosl i przybral na wadze,swietnie :-) A z tymi ciuchami to masz naprawde super,tym bardziej,ze ciuszki dla maluszkow do najtanszych nie naleza,ciesze sie razem z Toba!A wozeczek juz masz?
ja dzis smigam na 10 urodziny mojej siostrzenicy,prawie wszystkie siostry beda,a ja uwielbiam takie spotkania :-) z drugiej strony mam zawsze wyrzuty sumienia bo maz w sobote ma najwiecej pracy i pracuje od 12 do 24 tej i to bez przerwy,no ale coz,takie zycie :-( za to jutro ma caly dzien wolny i idziemy z rodzinka i znajomymi cos zjesc .
gdybym sie juz nie meldowala to zycze Wam udanego weekendu !
Agagu widze,ze i Twoj smyk niezle podrosl i przybral na wadze,swietnie :-) A z tymi ciuchami to masz naprawde super,tym bardziej,ze ciuszki dla maluszkow do najtanszych nie naleza,ciesze sie razem z Toba!A wozeczek juz masz?
ja dzis smigam na 10 urodziny mojej siostrzenicy,prawie wszystkie siostry beda,a ja uwielbiam takie spotkania :-) z drugiej strony mam zawsze wyrzuty sumienia bo maz w sobote ma najwiecej pracy i pracuje od 12 do 24 tej i to bez przerwy,no ale coz,takie zycie :-( za to jutro ma caly dzien wolny i idziemy z rodzinka i znajomymi cos zjesc .
gdybym sie juz nie meldowala to zycze Wam udanego weekendu !

A po drugie to moja Mama przylatuje w sobotę a do tej pory chciałam już poczuć rodzinnie co to znaczy dzidzia w domu, tylko ja, Mąż i Piotruś, no ale źle wyliczyłam i Mąż weźmie urlop jak Mama pojedzie :/ bo bez sensu we 4 siedzieć w domu. Jak źle pójdzie to mama będzie z Mężem w poniedziałek na porodówce czekała 
widać nie spieszy mu się na świat i u mamusi w brzuchu najlepiej :-) Trzyma mocno za Was kciuki i modle się żeby wszystko było ok i szybko ;-) Ja mam taką manie, że rano jak wstaje to pierwsze patrze na kom czy nie napisałaś eska, że już po wszystkim 
a co do Carmelo to ma dwie pory z rana kolo 11 i wieczorem kolo 20 ze sie troche porusza,ale tak to spi caly czas,leniuszek maly,takze i noce mam spokojne i kopniaki sa bardzo leciutkie(jeszcze),nie narzekam,ale jakby sie wiecej ruszal to tez by nie bylo zle