M
MariaOla
Gość
Mogłybyśmy zostawić dzieci naszym małżom i wyrawać się gdzieś razem poimprezować
;-):-):-):-)
;-):-):-):-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-):-):-):-)no nie dziekuj tylko gadaj kiedy przyjezdzasz :-)

i za informacje na GG ;-) Świetna sprawa takie spotkanie. Oczywiście jestem ZA. My co prawda nie mamy auta, ale może udałoby mi się zagadać mamuśkę o pożyczenie ich samochodu. My mieszkamy w Pile, a rodzinkę mam w Żorach koło Katowic, we Wrocławiu, w Kępnie, w Bytowie na Kaszubach, w Gdańsku i to chyba tyle 
W sumie sporo nas będzie, więc przydałoby się zorganizować jakieś miejsce w jakimś ośrodku, byśmy mogli się wszyscy pomieścić. A z tego co się orientuję, to czasami jest ciężko wynająć taką ilość miejsc na ostatnią chwilę. Wydaje mi się, że trzeba by było przynajmniej wstępnie zaklepać pokoje/domki jeszcze w sezonie zimowym. 

Karlam Dziękuje za zaproszenie:-)
wersalka, materac, ew. sofa u Remixa w pokoju :-)u mnie powtarzam byłby nocleg i to JUŻwersalka, materac, ew. sofa u Remixa w pokoju :-)
Ale super pomyslalyscie.Napewno sie zjawie.Mieszkalam w Chrzanowie(malopolskie),maz Glogow (dolnoslaskie).Mam dwie mozliwosci,ale z checia wybralabym sie gdzies nad wode;-).
Zapraszam jak będziecie na kawkę i ciasto :-)
tam ceny od 25 - 35 zl w " normlamych " osrodkach bo oczywiscie sa i " nienormalne " gdzie doba 100 kosztuje