reklama

Wieści od cieżarówek

dziewczynki jestem i przepraszam za "nie podpisywanie listy" ale weny totalnie brak :zawstydzona/y: czytalam.....
poprostu do dzis bylam lekko podlamana bo moje cisnienie sie podnioslo i jest w granicach 140\90...ale ja ogolnie mam wyzsze...a teraz jeszcze swieta-stres itp.-ale dzis byla wizyta i gin powiedzial ze w koncowce ciazy podnosi sie cisnienie...a ja "wyjsciowe" mialam dosc wysokie....zwiekszyl dawke lekow i dodatkowo relanium mam brac bo nerwus jestem i to tez z tego :zawstydzona/y: Mlody wazy ok 2500g i ma strasznie dluuuuuuuuuugie nogi(wg usg kosc udowa odpowiada 38tc :szok:)szyjka zamknieta,dluga i porod sie nie szykuje narazie ;-) ale 10 stycznie jak moje cisnienie nie spadnie troszke to szpital i wczesniejsze rozwiazanie przez cc :-(:-(:-( wiec prosze o kciuki zebym jednak miala szanse rodzic naturalnie...no i w usg kolejny raz termmin na 30 styczen...
wybaczcie ze nie odp kazdej ale sil dzis brak :sorry2:
gosiu trzymam kciuki za to zeby w szpitalu szybciutko znalezli przyczyne i zebys ekspresem do domnciu wrocila :tak:
ola** wszystkiego najjj dla Juleczka :tak: sliczny dzidzius z twojego skarba :tak:
reszte serdecznie pozdrawiam i przesylam buziaczki dla brzuszkow i dzieciaczkow
aaaaaaaa i kaira gratuluje a Ciebie Lenko witam na swiecie :-)

reklama
Aniołki - super, że jesteś, no to model Ci w brzuszku rośnie. A teraz zrób rachunek sumienia i zadaj sobie pytanie czym się tak stresujesz? I przede wszystkim odpowiedz sobie szczerze do bólu, a potem wyeliminuj ten strach i spokojnie czekaj w kolejce na swój termin, nie wolno tak wpychać się przed szereg, chcesz żeby Julitka dostała zawału, a jeszcze Martusionek i Carri bodajże, a Ty chcesz aż o tyle oczek przeskoczyć??? :szok::-D Odpoczywaj, ciesz się ciążą i marsz do szeregu na swoje miejsce :happy2: Na Olafa już wszystko czeka prawda? Nie musisz się martwić On poczeka i przyjdzie w wyznaczonym mu terminie. Tylko mamuśka uzbrój się spokój i cierpliwość :-)

Dziewczyny chciałabym się zgłosić na tymczasowego moderatora pomocniczego dla Słodziutkiej, co myślicie? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Lili bardzo dobry pomysl:tak::tak: Slodziutkiej cos nie widac wcale nie zaglada co sie stalo ??

aniolki jak dobrze ze jestes :tak::-) i ladnie mi sie w kolejke ustawic a nie sie wpychac, czym sie tak stresujesz?? moze zacznij cos dziergac albo na drutach robic strasznie uspokaja:-):-), no to nie zle nozki bedzie mial dluuuuugasne :tak:

annnas halo!!!!!!!

Na banka nic się u nich nie stało, ale po takim czasie walki o Maleństwo cieszą się Laurą jak diabli i nie ma co się dziwić, sama zobaczysz jak urodzisz swojego Szkraba za 15t :)

Cześć dziewczyny !!!!!!!!
teraz chciałam się przywitać i później zajrzę jeszcze, teraz jadę na małe zakupy bo moja mama postanowila sobie kupić telewizor do swojego pokoju

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
U nas wszystko jest super, maleństwo rosnie ma prawie 6 cm, wczoraj mieliśmy usg genetyczne i echo serduszka maleństwo całe i zdrowe, nawet pomachało do nas maleńką rączką a później zaczęło pakować ja do buzi. nudności jeszcze mnie nie opuszczają, a nawet doszły wymioty, ale to nic najważniejsze że maluszek rządzi.

Pozdrawaim

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010
[*]

Lili no tak racja ja to pewnie wymre tez na jakis czas :-D:-D
kasiawd super wiesci to juz maly czlowieczek przeciez:)
aneczka ja wlasnie wrocilam dzis sie musze za sprztanie zabrac...

Dziewczyny jak tak patrze w lustro to brzuch rosnie w takim tępie ze szok... jak bede wyglada w 30 ktoryms tc?? jak kulka bo teraz mam przydomek beczka, a dopiero nie dawno tupalam ze juz chce miec brzuszek a wy mialyscie racje ze za nim sie obejrze a juz bedzie i mialyscie racje:-D:-) Maly znowu ma jakies ciche dni bo aby tak delikatnie smyrnie albo sie po przekreca a porzadnych szturchancow nic musze go zmoblilizowac.

Wczoraj moj maz oznajmil mi ze decyduje sie na porod rodzinny :szok: szczeka mi opadla bo zapieral sie rekami i nogami ze sie boi ze krew itp a tu nagle stwierdzil ze bedzie ze mna najwyzej wydzie i miedzy nogi patrzyl nie bedzie. Bardzo sie ciesze ze bedzie ze mna.

Ostatnia edycja:
Witam!

Lili
bardzo dobry pomysł z tym moderatorem popieram, widziałam na wieściach nr 2 Towja Adriannę ale ona juz duża i śliczna! i chyba jest podobna do Mamusi bo pamiętam twoje zdjęcie jak była jeszcze w brzuszku:tak:

Aniołki nie stresuj się dziewczyno tylko luzik i proszę się ustawić w kolejce a nie tu się wpychać: ;-)Bo jak dobrze pamiętam to lista jest następująca:
Julitka
Carii
Ja
Jeżynka
no iiiii Aniołki. Porządek musi być. A tak wogle to trzymam kciuki&&&&&& aby wszystko było ok.

Aneczka
zobaczysz będzie ok. Uwierz w soją dzidzię i trzeba wierzyć i walczyć!!!!

Kasiwd to już duża twoja dzidzia!!!!!Super!!!!

A ja dzwoniłam dziś do laboratorium w sprawie tych wyników z wymazu na paciorkowca i jest ok. A tak się bałam tylko troszkę mam drożdżaków więc po południu zadzwonię do gin. Tylko jakby co to nie wiem jak tam dotrę bo u nas strasznie sypie śnieg od wczoraj:-(

A i od wczoraj moja bratowa z maleństwem są w domku. Ojeju dziewczyny jaki on malutki, taka "Calineczka" A Tomuś w brzuszku chyba zazdrosny bo jak wzięłam na ręce Aleksandra to tak zaczął go kopać w tym miejscu gdzie trzymałam i dziś to samo, chyba będę miła charakterne dziecko;-)

Życzę miłego dnia!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry