Cześć Kochane moje!!
Ależ ja dziś jestem zmarnowana.ledwo na oczy widzę.kolejna noc przeczłapana do kibelka.kurka, ja już prawie nie sypiam.i jeszcze ten ból w pachwinach.masakra.
Aaa znalazłam i polecam na wolną chwilę/to tak odnośnie pychania się w kolejkę min
J/:
Odmienny stan - odmienne traktowanie / Aktualności / Falvit mama - Falvit mama
Gosia, trzymam kciuki, żeeby wszystko się szybciutko wyjaśniło!!!!
Lili, popieram Twoją kandydaturę w 300%.zawsze podziwiałam Cię za to, że mimo wielu obowiązków na forum wszystko ogrniałaś.
Aniołki, nareszcie się odezwałaś.najważniejsze, że u Was ok!to CI jakiś koszykarz rośnie.ale bardzo proszę pozostać w kolejce.to ja 9-10 stycznia mam się kłaść do szpitala-i kto wie, może rodzić będę.więc proszę mi tu konkurencji nie robić

no i u mnie też nie wiadomo, czy CC czy SN, bo to zależeć będzie od wielkości malucha.jasne jest, że wolałabym poród sn, no ale nie będę się przecież kłócić, jeśli lekarz postanowi inaczej.wierzę, że oni wiedzą lepiej jak nas „obsłużyć”.
Słodziutkiej to się nie dziwię, że zakochana
Jsama nie wiem ile czasu po porodzie będzie musiało upłynąć, żebym się od dzidka odkleiła
Kasia, dobrze, że Kropek teraz rządzi, byleby później nie przesadzał
J
Jankesowa, brzuszek rzeczywiście rośnie w oczach.aaa i skoro pytasz co będzie w późniejszych tyg, to na pocieszenie CI powiem, że później będziesz jak wieloryb wyglądać-nic się nie martw
Jfajnie, że mąż się zdecydował, bo mój coś grymasi
L
[FONT="]Martuś[/FONT][FONT="], a Synuś, to może wyczaił kolegę i bawić się chce[/FONT]
J[FONT="]wiesz, jak byłam poprzednio na ktg i w pewnym momencie jakiś świeżo urodzony dzidziuś zaczął płakać, to mały jakby szaleju dostał-tętno prawie 190 skoczyło.nie wiem, może to zbieg okoliczności, ale fajnie wyszło[/FONT]