reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

kurde dziewczynki jakos hormony chyba walcza w moim organizmie bo becze,smieje sie i tak co chwila...mam taki metlik w glowie...jakos boje sie tego ciecia\znieczulenia...ale jak pomysle ze mojeo cukiereczka jeszcze "chwilka"i przytule to nie moge uwierzyc....ja pitole ile emocji we mnie teraz siedzi :baffled:
najbardziej sie obawiam ze nie bede mogla wstac z bolu gdy dadza mi dzidziolka i co ja wtedy zrobie?! :eek:

reklama
Ok. przesuwam się dalej to najlepsze rozwiązanie dla Was Aniołki jak ja się cieszę,że już nie długo Olaf będzie z Wami i zobaczysz będzie dobrze dasz radę, bo my nawet nie zdajemy sobie sprawy jak jesteśmy silne.

a ja mam pytanie czuję tomka normalnie ale czasami jak siedzę to mnie kuje i mam uczucie jakby to powiedzieć ,że mi skacze po odbycie:zawstydzona/y:

Carii śliczna Magdalena!!!!!!

Julitka czekamy na fote Igorka!!!1

dziewczyny piszcie mi potem pw to liste pozmieniam, teraz mam sesje wiec czasu brak.... ale 30stego koniec mam nadzieje.

carri gratulacje :-)

aniolki trzymam kciuki...

kurcze niedawno to ja bylam na porodowce....

pozostalym zycze szybciutkiego porodu takiego jak ja 2h20minut :-) bylebyscie do szpitala zdazyly :-)

martusionek tez tak mialam... glupie uczucie :-D

Aniołki no to trzymam kciuki, jakby co pisz do Julitki na pewno przekaże tak ważną informację albo prześle sms-a dalej i tyle. Trzymam kciuki. Dasz radę. Ja miałam tak, że nawet nie myślałam, żeby bać się zastrzyku tak bardzo pragnęłam Adrianny.

martusionek ja tez mam takie "odbytowe" wrazenie ale kiedys dziewczyny o tym pisaly i to normalne ;P choc niezbyt komfortowe hehehe :)))
dziekuje Wam za wsparcie i mile slowa.....
Lili juz mam nr do GosiLew wiec info przekaze :))) no kurcze ja tez tak bardzo chce tulic juz Olafka ale ten strach przed igla w kregoslup mnie "paralizuje" ;| ale w sumie juz tyle dziwnych rzeczy mi sie przytrafilo...tyle bolu,wiec co tam taka igla w plecy :D

Ostatnia edycja:
Czy mogę się pożalić bo ma już dość.... praca M mnie dobije, mój M pracuję w łagrach. kurde każda normalna kobieta na samej końcówce ciąży ma M przy sobie aja co 13h sama w domu, myślałam,że sobota bedzie dniem normalnym ale nie M do pracy mało tego w niedzielę też , ***** kierownik wyszedł z listą i normalnie czytał kto ma przyjść do pracy bo jak nie to do widzenia. Ok. Ja to rozumiem żeby jeszcze normalnie zapłacili ale on tam dostaje marne grosze ja siedząc w domu na zwolnieniu ma tyle co on a czasami nawet więcej. Mało tego jeszcze teść z wizytą się zapowiada na niedzielę, kurde a ja nie dam rady ugotować obiadu, ledwo łażę. I co ja mam z nim siedzieć? Ja nie umiem z nim rozmawiać:wściekła/y: Mam dość wszystkiego. Myślałam ,że ten weekend spędzimy razem bo to może być nasz ostatni weekend we dwójkę. Poza ty M jest tak przeziębiony ,że aż mi go szkoda
Przepraszam przemarudziłam ale tak naprawdę to jestem taka zła ,ze skrzyczałam psa i uciekł do m do warsztatu!

Martusionek nie wiem co Ci mogę poradzić, jedyne to to, żeby zadzwonić do teścia żeby nie przyjeżdżał. Tulam mocno

reklama
Aniołki POWODZENIA, dasz radę i ta nagroda za wszystko, co przeżyłaś niedługo przytuli się do Ciebie.
Martusionek przykro mi, a może poszukać nowej pracy, wiem, że ciężko, ale czasami coś fajnego się trafia.
Carri piekna córeczka, jeszcze raz gratuluję.
Ola dziękuję za odpowiedź o wózkach.
My dziś zakręcony dzień w związku z babciami, no i moja przyjaciółka to Agnieszka, więc imieninowo. POza tym to coraz częściej łapią mnie duszności, nie mogę złapać powietrza.. Też tak macie?
Dobrej nocki.

Do góry