just79
Fanka BB :)
Ola**, skoro brunatny a nie krwisty to nie powinno to oznaczać nic złego. a masz kontakt z ginkiem? może warto to skonsultować, tak na wszelki wypadek. Jak masz taką możliwość to postaraj się poodpoczywać, poleżakować.
Wierzę, że wszystko jest ok!
Lili, nie mam śpiworka do tego wózka, że u mnie ten wózek pojawił się dość spontanicznie to nie miałam okazji wyszukać sprzedawcy z gratisami ;-) Póki co tylko folię dokupiliśmy. A jeszcze będziemy musieli się zaopatrzyć w moskitierę, i nad materacykiem do wózka się zastanawiam, bo u mnie jest tylko taki cienki gąbkowy, a widziałam w necie materacyki kokosowe lub grykowe za 20 zł, więc w sumie grosze.
A co do śpiworka, to w sumie wydaje mi się, że mojemu maluchowi kombinezon, kocyk oraz to okrycie do wózka zimną powinny wystarczyć.
Wierzę, że wszystko jest ok!
Lili, nie mam śpiworka do tego wózka, że u mnie ten wózek pojawił się dość spontanicznie to nie miałam okazji wyszukać sprzedawcy z gratisami ;-) Póki co tylko folię dokupiliśmy. A jeszcze będziemy musieli się zaopatrzyć w moskitierę, i nad materacykiem do wózka się zastanawiam, bo u mnie jest tylko taki cienki gąbkowy, a widziałam w necie materacyki kokosowe lub grykowe za 20 zł, więc w sumie grosze.
A co do śpiworka, to w sumie wydaje mi się, że mojemu maluchowi kombinezon, kocyk oraz to okrycie do wózka zimną powinny wystarczyć.
Super dzień.
Może uda Ci się to połączyć jakoś, nikt Ci nie każe wyjeżdżać na całe miesiące, ale na tydzień np. Te zawody są przez całe lato? I może obiecasz M., że świrować nie będziesz ;-)
A dwa wyczytałam w gazecie, że jestem już w 8 miesiącu ciąży