reklama

Wieści od cieżarówek

Pranie zrobione :-D:-D:-D Teraz ładnie suszy się w ogrodzie :-)

Agatko - co to niedrapek? :eek: Miłego spacerku.
Daaa - no właśnie ja już miałam okazję niektóre rzeczy dotknąć, powąchać, więc już wiem co chcę ;-)Mi siara zaczęła teraz dopiero lecieć i to tak, że o mokrej koszulce nie ma mowy, troszkę troszeczkę.
Ewela28 - potrzeba mi trochę morza, wrzuć w butelkę troszkę piasku, troszkę wody i ślij do mnie ;-) Priorytetem :-p

reklama
Lilijanna jak bys podała adresa , to mogłabym ci podesłac taka kartkę z piaskiem z nad morza :-)

Dziewczyny :-( jak mnie kregosłup napierdziela masakra. Jak ja wytrzymam do tego 38tygodnia, niewiem :szok:

Witam się sobotnio. gardło mnie nadal drapie!!!niby juz mniej ale jednak,wkurza mnie to, próbuje zasnąć a tu drapie w jednym punkcie i nici z tego.
wrr:/
Jejku dziewczyny,ale te wasze suwaczki gnają!!! Ewela to już nim się obejrzy wyskoczy z dwupaku,
Lilijanna goni:)
Daaa niedawno mówiła ,że jest w ciąży a tu proszę 18tydzień i cyce mokre:)
Mysza Twój też jakoś mknie:) Pati już w ogóle!

Ola** na drapiące gardło powinna Ci pomóc Isla Cassis Isla-Cassis, pastylki do ssania, 30 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Na pewno można to brać w ciąży, bo jak leżałam w lutym w szpitalu i cała sala chrząkała i charczała, to położne kazały sobie właśnie to kupić. :tak::tak: Również pani z apteki potwierdziła mojemu M, że w ciąży to można :tak::tak:Mi ostatnio na drapania w gardle pomogło :tak::tak: Więc może i Tobie pomoże ;-);-)

A ja w przerwie od nauki odwiedziłam fryzjera. :-p:-p Podcięłam i pomalowałam włosy (farba bez amoniaku) :-D:-D Od razu mam humor lepszy :tak::tak:

dzięki Daaa zaraz zobaczę ten lek,choć już i tak jest lepiej niż było.ale drapie wciąż fakt:(
może jakąś foteczkę wrzucisz nowej fryzury? ;)

ja się zastanawiam czy mojej szkoły nie zamkną :)ale raczej nie sądzę bym miała poneidziałek wolny .bo do Wisły kawałek jest.

Mysza - dzięki za informację, nie miałam zielonego pojęcia, że coś takiego w ogóle jest :eek: Ja nawet tego nie kupię, chyba, że zobaczę, że faktycznie się drapie
Daaa - mała rzecz a cieszy :-)
Ola** - tą Islę faktycznie możesz brać, mi też to zapisali, aczkolwiek ratowałam się mlekiem z miodem
Just79 - jak tam Wisła? Cały czas oglądam, jak daleko masz do rzeki? Mieszkasz na parterze, na piętrze?

Dziewczyny wczoraj miałam bardzo efektywny dzień, pracowałam sobie powolutku, z przerwami, skończyłam o 22 i byłam/jestem z siebie dumna :-p Ciuszki już poprasowane:
- sukienki - problem jak to składać :eek: - ok wpadłam na genialny pomysł przy trzeciej ;-)
- spodnie - hmmm problem ponowny jw - coś tam mnie olśniło przy drugiej parze, lepiej :dry:
- spodnie ogrodniczki - poprasowane, jakoś złożone, poszłam do szafy i tam dopiero wpadłam na pomysł jak to będzie najlepiej :-D

Kurczę tak to miałam do prasowania koszule A. i kilka swoich ciuchów, reszta szła bez prasowania, a teraz, żelazko mi do ręki się przytwierdzi :-p
Inne odczucia - jak szłam do szafy chować ciuszki już poczułam zapach naszego dziecka - cudowne uczucie :tak: A samo prasowanie nigdy nie sprawiało mi tyle frajdy.

witam sie porankowo niedzielnie:happy2:
po 3 dniach mega dola juz mi dzis lepiej ale to na pewno kwestia slonca ktore w koncu ruszylo d... i zaczelo swiecic:-)'
Lili podziwiam za to prasowanie bo ja mam wszystkie rzeczy "niemnące" do pracy tylko prasuje bluzki a koszule to sobie sam moj P. prasuje bo ja ewidentnie nie mam do tego nerwow. a ciuszki dla dziecka wszystkie musza byc prasowane?
Agatko no to w ogole jest sens kupowac rozek i niedrapki?
olu u Ciebie tez suwaczek niezle pedzi:tak:

LucyF - czy ja wiem czy trzeba, rzuciłam się na prasowanie pierwsze, potem okaże się co będę prasować a co nie. Pewnie śpiochy ładnie złożę i same się w szafie wyprasują :-p No A. w koszulach chodzi codziennie, więc czasem to go przeklinam, szczególnie jak kupi koszulę z super firmy za wielkie pieniądze, a dziadostwo się prasuje tak, że :wściekła/y:
Agatko - czy jesteś zadowolona z tego leżaczka, który zafundowała Alicji Twoja siostra? Akurat koło Poznania jest teraz ktoś z allegro kto ma duże ilości w fajnej cenie więc miałabym odbiór osobisty i wybrałabym się po niego. ;-) Niecierpliwie czekam na opinię :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry