Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od dziś będzie kangurkiem bo damski bokser brzydko brzmi...
wiec jeśli u Was 6 miesięcy to dobry czas -to ja nie mam nic przeciwko żeby zaczekać pół roku i dopiero szczepić
swoją drogą czytałam że lepiej szczepić pojedynczo niż w sześciopaku ale tego tematu jeszcze nie zgłębiłam....

hmmm dziwnie to brzmi...
;-))
.Pozatym kazda z Nas zrobi jak uwaza za bedzie najlepiej dla Jej dziecka
.Wiem ze w Polsce te skojarzone szczepionki sa drogie 
,koszmar
.Moja Veronika dostala wszystkie szczepionki i nic Jej nie było i ciesze ze je dostala bo np.my z M od kilku dni chorujemy na biegunke
a małej nic nie jest
,a wiem ze jedna jest na biegunke,ale kazda niech postepuje jak Jej rozum podpowiada
.
.Wiem, wiem, ale dzięki za przypomnienie - to było na chwilę w ramach skłonienia człowieczka, żeby w końcu się ruszył tak żebym poczuła ;-)JUST nie powinnas klasc sie na wznak bo uciakasz zyłe która jest wazna i dziecko dostaje mniej tlenu ,jak wstajesz to tez najpierw na boczek a potem sie podnos.
Sliczne te brzuszki troche tesknie za swoim i mysle ze jak Veronika skonczy rok to zaczniemy starania o rodzenistwo dla Niej.
:-)
przekręcenie się w nocy na bok oznacza 40 minut demolki.... jeśli spanie na wznak poddusza moją kruszynkę i dlatego trochę pośpię to musi mi wybaczyć... co do rodzeństwa -SUPER

gdyby była głową w dół już ustawiona to może byłoby jej wszystko jedno... ale nie jest
zresztą to tak jak z siedzeniem -jak siedzę prosto -cisza... jak usiądę tak żeby brzuch był bokiem z nogami na fotelu to zaczyna się gnieździć... próbowałam...