reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Wywołaliśmy wilka z lasu jak widzę :-) Daaa fajnie, że na wizycie wszystko ok. Leć odpoczywać, my poczekamy :-)

reklama
no to super,ze z Daaa ok .zresztą jak mogło być inaczej.oj ja panikara:) w takim razie idę dalej leniuchować:p
buziaki dla wszystkich

she jejku ja ci wspolczuje,ze musisz znosic ta krowe, włeb bym jej chetnie strzeliła . Moze tez powinnas przy tym dziecku zle gadac na jego matke skoro jest taka sytuacja , niewiem ,zal i tyle . Twoj M . powinnien po waszym slubie udac sie do sadu z pozwem o obnizenie alimentow ,nawet jesli nie wygra to ta zdzira bedzie wiedziala,ze nietylko ona jest taka cwana. Zainwestujcie w dobrego adwokata mowie ci,bo tak nie mozna zyc.

Asia była burza u Ciebie, bo u mnie nieźle padało i grzmiało.

W zasadzie to większość przespałam. Ciągle bym spała tylko.

Daa a ty to już połówkowe. Super. Ten czas tak zasuwa. Dobrze, że wizyta ok. 3 mam kciuki coby wszystkie egzaminy były zdane.

Ewela nie chcę się zniżać do takiego poziomu jaki prezentuje ona. Dlatego ani ja ani M przy jego synu nie mówimy źle o ex. Nazywamy ją "mamą" i tyle. Nie powiem, że jest mi łatwo, bo tak naprawdę cisną mi się na usta inne określenia, ale ktoś musi być mądrzejszy. Z sądem musimy poczekać do urodzenia Małej. Zresztą i tak nie będziemy występować o obniżenie, jeśli Emi będzie zdrowa. A będzie! Jak ex w prezencie ślubnym podaruje nam pozew o podwyżkę, wtedy będziemy się bronić wydatkami na nasze dziecko. Ale szans na nie podwyższenie jej nie widzę. Ale o tym już było kilka stron wcześniej.

A jeśli życie mnie zmusi, sama podam M o alimenty, jeśli nie będzie innego wyjścia. Choć mam nadzieję, że do tego nie dojdzie...

GosiaLew jak miło Cię tu widzieć :-) U mnie lało jak trza! Chwila moment zrobiło się ciemno, zimno, wietrznie i niesamowicie deszczowo. Lało przez godzinę. A teraz jak gdyby nigdy nic znów słońce świeci i daje czadu. Dodzwoniłaś się do gina?

Nie dodzwoniłam się :angry: W poniedziałek zadzwonię rano a jak nie odbiorą to pojadę zarejestrować się osobiście przed pracą.

daa no to super wiesci:tak: widze ze malenstwo chce Wam dawkowac napiecie zwiazane z odslanianiem swojej plci:-)
Gosia gratulacje!!!!!

reklama
daa świetne wiadomości!
Gosia jeszcze raz gratuluję!

A do mnei dzisiaj zadzwonili z Praktyki że przekładają mi wizytę...na najbliższą środę :-D :-D :-D cieszę się bardzo bo już chciałabym podglądnąć Szymona.

Do góry