reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Jeśli za 3tyg o tej porze będzie tak jak teraz jest za oknem, to włożyłabym obrączkę na ten palec co trzeba :-)

Ciekawe jak Ewela... Mam nadzieję, że już jest po...

reklama
Asiu, to oby paluszek był odpowiedniej objętości, jakoś całkiem zapomniałam, że i z tym mogą być przeboje. No ale ja w sumie chyba od marca na wszelki wypadek obrączki nie noszę. Więc jak już M Ci obrączkę założy to sprawdzaj co jakiś czas, czy nadal możesz ją zdjąć ;-)

Oj, też mam nadzieję, że Ewela już po. Kurczę, ale, że w takiej sytuacji tak trzymają i trzymają, że może coś się ruszy samo.

Just jak będzie tak chłodno to luz. Ale jak będzie skwar to odrazu M będzie wkłał na mały palec, a po ceremoni niestety będę zmuszona ją schować. Bo na ten co trzeba przy upale nie wejdzie, a z małego się będzie zsuwała. O :-(

Ja myślę, że zrobią cc. Przecież ile można się pastwić? To niehumanitarne...

A jak Wasze relacje z mężem? Lepiej już?

To może w razie czego pomyśl o czymś takim, żeby na przykład obrączkę na łańcuszku na szyi zawiesić

A relacje, powiedzmy zawieszenie broni, takie ani gorące ani zimne coś.

O! To dobry pomysł, zwłaszcza że będę miała łańcuszek na szyi :-)

Czyli jak to mówiła moja nauczycielka: państwowe kontakty... Szkoda :-(

Wiecie co? Czekam na wieści od Eweli jakbym to ja co najmniej rodziła :-) Normalnie mam nerwa o nią i Małego jak nic...

Ostatnia edycja:
Just czyli Ewela przed Tobą jednak:) dobrze czuła! mam nadzieję,że już wszystko ok.o tej porze to na pewno
Aniołki tu kciuki zawsze działają więc będzie odbrze!!! zaciskam swoje

kupiłam dwie spódniczki,bo jak mówiłam w nic się nie mieszczę:) nie ciążowe ale na gumkę:)
może wkleje wam fotę,ale to chyba poczekam do 16tygodnia :)
w tym ciążowym w wola parku byłam,al enic nie znalazłam

:eek::eek::eek: gorąąąąąco

byliśmy w łazienkach
S ma milion zdjęć z pawiem a ja z wiewiórką...:-p
Alicja mam milion zdjęć w wózku;-)
a wózek w plenerze hehehe:-)
zjadłam tonę lodów
mała nie spała od rana i teraz padła
nawet palcem u nogi nie rusza

a my w końcu zaczynamy normalnie spędzać wieczory
tzn ja przestałam być taka ciągle zmęczona i znużona
wczoraj pifko filmik i o 1 poszliśmy spać
no ale jak można się wyspać do 10 to nie straszne długi e wieczory:-)

Ewela trzymam kciuki:-) jak zobaczysz synka zapomnisz o tym koszmarze:tak:

Dziewczyny, za czerwcówkami:

SMS z 18:52:
" Miałam cesarkę malutki ur się o 15:10 54cm 3400g 10pkt jest najsłodszym cukiereczkiem"

Ewela GRATULACJE!!! Czekamy na Was i zdjątka!!! Buziaki :-)

Niewiele się pomylili określając wagę Małego :-)

reklama
Też czytałam!!!
Ewela gratuluję!!!!

Kurcze dziwne że nie podali zzo -u mnie też stanęło na 2 cm i ani rusz -skurcze po oxy masakryczne... położna powiedziała że zzo rozluźnia szyjkę (nic nie dały masaże i pierdoły) i faktycznie od podania zzo do pełnego rozwarcia 1,5h...

Do góry