reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Gosiu jakby to tylko ode mnie zależało to bym się rozpakowała ale coś tam upartego mam w brzuszku i nic na to nie poradzę. Przed chwilą dzwonił M pyta się jak się czuję itp. i nagle on mówi,że rozmawiał w nocy z synkiem i Tomek urodzi się za tydzień w czwartek hihihi , zaczęłam się śmiać, żeby teraz on pochodził z tym skaczącym brzuchem Ale chyba wiem czemu on tak wymyślił bo wtedy skończy ten kurs z pracy i będzie po egzaminach:-D
A ja dziś znowu na wizycie ciśnienie podwyższone 147/93:wściekła/y: i to bez żadnej kawy dzisiaj!!!

reklama
Coraz mniej czasu mam do poniedzialku a spraw do zalatwienia jeszcze mnóstwo, dlatego zaglądam tu tylko, żeby sprawdzić, czy któraś się nie rozpakowała, a tu cisza. Pozdrawiam wszystkie oczekujące i siedzące jak na szpilkach mamusie, nie czekajcie na mnie, ja mam jeszcze czas :-)
No i to już moja ostatnia chwila, żeby pokazać brzuszek w 39-tym tc, za 4-5 dni już mogę go nie mieć.
Zobacz załącznik 321911

Martusionek ja wiem, że niestety to nie zależy od Ciebie

Jankesowa ja też jestem niskociśnieniowcem i u mnie ciśnienie 90/50 to norma. Ale żeby dolne 32. A masz jaki ciśnieniomierz: automatyczny, nadgarstkowy - bo te czasem zaniżają. Najlepsze są półautomaty naramienne.

Ewitka brzusio super

jankesowa o rany ale masz cisnienie :szok::baffled:....moze nastepnym razem kawka troche podniesie :sorry:

a ja mialam wczoraj pisac ale co siadalam do laptopa to ciagle cos :confused2: wlasnie od wczoraj ochodzi mi czop :eek: nie podbarwiony ale juz zaczyna nabierac kolorku ;-) ostatnio tez tak mialam...najpierw biale\przezroczyste a potem zaabarwial sie...no i @ bole sie nasilaja,nospa nie pomaga :sorry: wiec to TE bole...a mam pytanko\miedzy odchodzacym czopem mam mnostwo sluzu,mokry(wkladka przemokla na maksa) i lekko ciagnacy...moze tak byc :zawstydzona/y::baffled: bo ostatnio po czopie mialam skurcze potem tylko lezalam wiec nie wiem jak to bylo...

Aniołki - może tak być, ze mnie też tam leciało, nigdy nie byłam tam tak naoliwiona jak tuż przed porodem :)
Ewitka - brzuchol super, ale Ty laska jesteś zgrabniucha, że hej

Pisałam wczoraj smsa do Carry, u nich ok, generalnie docierają się, postara się wejść na forum dziś wieczorem. Nie miała neta. Madzia jest grzeczna, tylko wieczorem troszkę marudzi i strasznie męczy Ją czkawka.

Witam piątkowo :)

ojj, ale dzidziusie uparte, że nie chcą wychodzić :)

Ewitko- brzusio śliczny :))

Ostatnia edycja:
Witam!
Melduję się 2 w1 i chyba będę najdłużej chodzącą ciężarówką na naszym wątku:-( żadnych oznak a noc nie przespana.

Nie mam ochoty na nic.

Miłego dnia!!!!

reklama
Do góry