reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
patka napewno doczekasz sie swojego szczescie ja po stracie czekalam dokladnie 2 lata na kolejna ciaze i tez bylo mi ciezko uwierzyc jak ktos mowil ze i ja w koncu bede wiec 3 mam za Ciebie i za inne dziewczynki mocno kciuki :-)
Matko Lil ja 2 w kolejce szok juz zacyznam sie bac :-D

Zjola tak, moje Dziecię miało być Krzysiem:tak:
ale przedyskutowaliśmy, to, że mogłyby potem być jakieś problemy w urzędach itp i dlatego zmieniliśmy...
Nie patrząc dwóch Krzysztofów D. mieszkało by pod jednym adresem...
Jeszcze zdarzy mi się powiedzieć Krzyś, bo ciężko jest się z dnia na dzień odzwyczaić...

No właśnie jeszcze tylko do rozpakowania Katka, Alicja, Annas, Jankesowa i ja:szok::szok:

Ostatnia edycja:
No tak właśnie Ewciu myślałam, że Tobie pisałam o takim samym przypadku u moich znajomych. Miał być Michał a jest Tomuś :) Tak jak mój pierworodny :)
Mikołajek. Ładnie :-)
Pozdrowionka

Ej no nie zapominajcie o mnie:) Chyba jednak ja pierwsza w kolejce teraz jestem, chociaż nie ma mnie tam na liście.

Chociaż u mnie chyba póki co nic się nie szykuje...ale jeszcze mamy troszkę czasu:)

Gratuluje wszystkim świeżym mamusiom:)

Wiolka, przepraszam:sorry2:
no, ja właśnie z listy patrzyłam:sorry2:
no to teraz z małą poprawką:tak:

Wiolka, Katka, Alicja, Annas, Jankesowa i ja:szok::szok::-D:-D

Zjola-
dobrze pamiętasz Kochana, że mi o tym pisałaś:tak:

witamy:tak::tak:

Oj bo sie dzis wyspalam nawet:tak:, dzis mam prasowanie i nigdzie nie ide (pfff kurier czesc przywiezie to polete z autem zeby juz w koncu w domu bylo bo ile mozna):baffled:
Dziewczyny wy tez bedziecie w ciazy naprawde, dla mnie te 4 miesiace staran trwaly jak rok a pozniej jak pomyslalam to jednakt o bylo raz dwa a jak przyjemnie bylo za to teraz mamy celibat jakos nam nie idzie. Ale juz zapowiedzialam ze od 37 tyg zaczynam regularnie M dosiadac :-D:-D rano i wieczorem to sie chlop wystraszyl:confused:.

Dzis przyjezdza moja komoda w koncu bede mogla wszystko ulozyc wiec juz sie trzese na nia i auta wypatruje :-p

PROSIMY O ZDJECIA BOBASKOW ALE JUZ!!!

reklama
Hej
Gosia, Jeżynka witajcie, super, ze już w domku.
Silentenigma super wieści i oby tak dalej
Jankesowa zobacz już niedługo my:))) Ciekawe czy pójdziemy hurtowo, czy któraś się wyłamie. Ja też mam celibat i to od początku ciąży, ale pod koniec mam zamiar się skusić, tylko nie wiem, co na to mąż.
Ewcia kto wie, może Ty ze mną i Jankesową hurtowo polecisz, wiesz jak przenosimy... oby nie! Chciałabym tak jak Gosia, ciut szybciej.
Wiola no to czekamy na Ciebie! Oby szybko i bez problemów.
Patka82 oczywiście, ze się podzielisz. Nie zawsze droga do macierzyństwa usłana jest różami, ale warto walczyć.
Też dziś dobrze spałam, a teraz muszę troche się pouczyć, bo egzaminy czekają.

Do góry