reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

ilonka-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ewcia- ja bym sie tym brakiem tycia nie przejmowala;-)

jankesowa, Anna- do maja to raczej nie dacie rady :biggrin2: oj, chcialabym to zobaczyc!
jankesowa trzymam kciuki za czwartek! Kto wie moze juz ten?, cos tam z ciebie wychodzi niby czop, niby nie, mysle ze juz blizej niz dalej

reklama
Czesc Dziewczynki,

Annas - gratuluje obrony na 5!
Ilonka - kciuki za wizyte zacisniete :tak:
&Ewcia - ja do tej pory niecale 2.5 kg przytylam, takze nie ma reguly. Wspolczuje tych strasznych snow.
Ewelinka - jestescie bardzo dzielni Ty i Miloszek. Slicznie wyjasnilas pochodzenie tego imienia :-)

Pozdrowienia dla wszystkich.

Co do tycia to nqa poczatku wolno mi szlo za to teraz nadrabiam w takim tempie ale to chyba dlatego ze jem z nudow :zawstydzona/y:, wczoraj bocka na lace widzialam moze mi w koncu moje dziecię przyniesie. Krew upuszczona ciekawe jaki wynik bedzie :sorry2:.
Od rana mam takie żgania w malej ze prawie łzy ciekną.

ilonko-kciuki zacisnięte&&&
Ewcia- no ja od początku ciąży przytyłam niecałe 0,5 kg.Myślę że to nie ma reguły ile kto przytyje.Organizmy są różne.W moich dwoch poprzednich ciązach to tyłam dopiero tak od 6 miesiąca ale tez nie duzo bo na koncówce to mialam z Tymkiem 11 kg a z Melką 12 kg więcej.Teraz podejzewam że moge trochę wiecej przytyć bo idzie jedna ciąza po drugiej.chociaz po Melce to schudłam bardoz szybko i bardoz dużo wiadomo stres.Teraz waże 4 kg mniej niz w tym samym okresie jak miałam Melke w brzuchu.Ale sie tym nie przejmuje bo wiem ze z dzidzia jest wszystko ok.
Jeszcze cię mdłości dopadają?mi juz wszystko odpusciło,czuje sie super:)
Jankesowa- no już szczerze ci powiem że nie moge sie doczekac kiedy pojawi sie wiadomośc ze urodzilas:)No do maja to raczej nie dasz rady.
Pogoda jest super.Nareszcie wioosna:)

Hej dziewczynki
przepraszam ze ja tak tylko o sobie od wczoraj jestemy w domku
Szymek przyszedl na swiat 24 marca 2011 cc Szymek ma 3750 waży i 56 cm :-) jest przekochany jak dam rade to nie dlugo wkleje fotke i ogarne bb :-) buziaki

Alicja jeszcze raz mega gratulacje, czekam na fotkę Szymonka :)

kurcze a ja mam to usg na 15, normalnie mam stresa :/ staram się wyluzować, ale łatwo powiedzieć gorzej zrobić,
już i tak że noc całą przespałam to jest cud, żeby to nasze maleństwo chciało z nami zostać :/

reklama
Ilonka kciuki zaciśnięte

Jankesowa, Annas już niedługo będziecie też tuliły swoje maluchy. Czekam ciagle na wieści z porodówki :-)

Dziewczyny czytam Was, ale ostatnio nie mam czasu za bardzo a jak mam czas to brak weny ze zmęczenia na odpisywanie. Kubuś jest słodki, ale czasem w dzień nie chce spać a poza tym lubi jak się z nim zajmuje ciągle.

Do góry