reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Alicja pozostaje nam tylko teraz czekać aż Jankesowej maluszek postanowi się zdecydować o wyjściu na ten świat byle nie za długo

Jankesowa właśnie jak teraz dacie na imię ??

reklama
aneczkab oj bardzo dobrze:) cieszą :) twój to zaraz jak strzała wystrzeli w ogóle nie wiem co on tak daleko:)

Jankesowa to w sumei zbliżone terminy:) no nic czekamy

pochwalę się i tu a co tam...mamy zęba:)

Witajcie Dziewczynki,

Ewcia - 3 tygodnie to juz nie tak dlugo. Swieta po drodze to szybciej zleci :-)
Aneczkab - termin mam na 27 sierpnia. A Ty?
Ola**- gratuluje pierwszego zabka :-D. W ogole to tak szybko ten Twoj syneczek rosnie jak na suwaczek patrze. Wstawialas gdzies ostatnio jego najnowsze zdjecia?

U nas weekend dosc spokojny, troche spacerow, sprzatania i nauki. Od wczoraj wieczorem zaczal mnie jakos mocniej brzuch ciagnac. Chyba sie dalej powieksza czy co. Ostatnio zaczal nagle tak szybko rosnac, ze prawie z dnia na dzien 'wyroslam' z reszty swoich ubran, w ktore jeszcze sie miescilam.;-)

Pozdrawiam.

cześć kobietki, chcialam się przywitać, powiedzieć, że czytam regularnie, że trzymam kciuki i o wasze też proszę. jutro wizyta, chcialabym sprawdzić, czy wszystko w porządku. :tak:

Oczywiście ściskam i pozdrawiam wszysktie wspaniale mamusie Cati Ewcia Aneczkab Ola** , Jankeska, Liljanka, Gosialew, Ilonka26, Magnusik, Marta, Alicja1985, i wszystkie nie wymienione

Witam
ola**- gratuluje zabka:)Teraz to już pójdą szybko :)
jankesowa -i jak tam?
Agniesia820 kciuki zasicsniete za jutrzejsza wizyte
A ja dzis zanisołam sissku do laboratorium.zobaczymy czy leukocyty mi spadły czy nie?
robiłam tez posiew ciekawe czy cos wyjdzie.
Szczerze wam powiem ze w kazdej ciazy zawsze mam jakies zapalenia ale doktorek mowi ze to normalne
a tak to ok.czuje sie ok,Brzucho rośnie.Maluch coraz bardziej sie rusza i daje znac o sobie.to takie super uczucie:)
miłego dnia

Cześć kobietki:-)
Wiem, że udzielam się tutaj bardzo rzadko ale jak już włączę kompa to zawsze do Was zaglądam. Po prostu weny na pisanie brak.
U nas wszystko ok. Tylko ciśnienie zaczęło mi znowu skakać. Dlatego tez biorę tabletki na jego obniżenie. Brzuch robi się coraz większy i większy włącznie ze mną 20 kg na plusie.
Jankeska do boju kochana.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo gorąco :-) :-) :-)

maruszka, jeszcze 45 dni ci do porodu zostało, wow jak to przeleciało :)

karollcia zapalenia pęcherza, czy okolic intymnych to faktycznie częsta przypadłość w ciąży, ale najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok

Agniesia dziękuję za pozdrowionka i wzajemnie :) głaski dla brzusia :)

Cati, to i tak późno wyrastasz z ciuszków :) ja ze spodni już 2 tygodnie temu wyrosłam :), dupsko i nogi wchodzą, ale brzuszek uciska i mi niewygodnie, więc śmigam już w ciążowych spodniach, no i brzuszek mi od wczoraj wystrzelił jakoś, a to dopiero 13tc się zaczyna :)

Ola gratuluję pierwszego ząbka :) jak się czujesz jako mamusia??

jankesowa co u ciebie???

a u mnie w sumie ok, ale zauważyłam, że chyba mnie łapie jakieś zapalenie w okolicach intymnych, mam dopochwową luteinę i niestety od pewnego czasu, po zaaplikowaniu zaczyna mnie swędzieć, a dzisiaj jeszcze do tego doszło pieczenie, więc nie pozostaje mi nic innego jak jutro rano przedzwonić do ginka i chyba przyspieszyć termin wizyty, bo miałam iść 28 kwietnia, ale nie mogę z zapalenie chodzić ponad tydzień :/ a tak w ogóle czuję się dosyć dobrze, nudności mniejsze, wymioty o dziwo jeszcze są, brzuch i krzyże czasem dają znać o sobie no i brzuszek się wybił spory :)

pozdrawiam was wszystkie

reklama
silentenigma super że wsio w porządku :)

ilonka26 aplikuj sobie lactovaginal na noc, noś tylko bawełniane gatki ( nie stringi!), gatki pierz ręcznie w szarym mydle i jak piecze możesz kupić maść clotrimazolum, złagodzi swędzenie

Do góry