reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Oj, Cati, niespodzianka byla pierwszorzedna. Jeszcze z tydzien sie z nia oswajalam.
laugh.gif
Wiesz... USG w tych czasach robilo sie w razie jakichs podejrzen, a tu tetno bylo slicznie nalozone i jedynym sygnalem ze moze byc dwupak, bylo dno macicy za wczesnie za wysoko. Ano...

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
Melduję się z opóźnieniem po długim weekendzie, u nas wszystko ok, choć pomału mój odmienny stan zaczyna mi doskwierać, zwłaszcza bólem pleców no i wiecznymi zaparciami, z którymi prowadzę walkę od początku ciąży....

Magnusik daj znac jak dostaniesz pakę z poscielą z firmy mamo-tato, tez chce zamowic od nich caly komplet (bez lozeczka)

Lili trzymam mocno kciuki za pozytywnego teściora :-)

Ostatnia edycja:
a_gala paka przyszła wczoraj :) i wszystko jest piękne :) nie rozpakowywałam jeszcze wszystkiego bo narazie nie mam gdzie układać, ale za jakiś tydzień półtora może mam nadzieję, że zabiorę się za pranie :)

ilonka26 ja biofer brałam długo 3x dziennie i nic mi się hemoglobina nie podnosiła. Dopiero na tardyferonie jest ok, a tak cały czas anemia. Biofer ma dużo mniej żelaza
czyli widzę, że są różne opinie :) pewnie co organizm to inaczej :)
Pochwal się pościelą :)

Kłaczek mój mąż co przejdę z pokoju do pokoju to lepi się do mojego brzucha, cały czas go głaszcze, całuje i gada do niego :) oszalał chłopina, ale pozytywnie z czego i ja się cieszę :)

Karollcia no pewnie, że chłopu daj szansę, bo w końcu miłość nie wybiera :)

udało mi się wygrac aukcję z dresikiem dla małej :)
ŚLICZNY DRESIK DLA DZIEWCZYNKI R. NEW BORN (1754996962) - Aukcje internetowe Allegro

myślę że warto :) kupiłam cały zestaw taki MAMO-TATO pościel 15-el Miś z serduszkiem w brązie do łóżeczka 60x120cm - Szyfon - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka na zmianę kupiłam taką pościel MAMO-TATO pościel 3-el Przyjaciele w kremie do łóżeczka 60x120cm - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka a tak poza tym to jeszcze kocyk, okrycie kąpielowe, przewijak, pokrowce na przewijak, prześcieradło na zmianę, pieluchy tetrowe i to chyba wsio :)

ilonka a dresik śliczny :)

magnusik też na poczatku sie zatanawialam sie nad tym samym kompletem tylko, chyba zamowie w bieli, ze wzgledu na biala falbane i baldachim, ktory pozniej bedzie pasowal do innej zmiany poscieli. a kocyk i okrycie kapielowe tez od nich? jesli tak, to jak z jakoscia, porzadne sa i grube?

kocyk i okrycie nie są grube, ale jakościowe bardzo dobre. Grubszy kocyk planuję kupić do wózka dopóki śpiworek nie będzie potrzebny, a okrycie kąpielowe na zmianę i zwykłe ręczniki to chyba w ikei zakupię. Kupiłam u nich okrycie bo jest duże 100 cmx 100 cm a gdzieś czytałam że lepsze są te większe, na dłużej starczą. A np w lidlu będzie teraz okrycie ale 75cmx75 cm

Ilonka to moj az tak bardzo nie zeswirowal na szczescie bo bym wariacji dostala z taki lepiszczem na wysokosci pasa.:-D Dresik sliczny. Po prostu sliczny i w sumie taniutki - celny strzal.

reklama
ilonka, sliczny dresik... ah, jednak zakupy ciuszków dla dziewczynek są duuużo przyjemniejsze

magnusik, posciel piękna.. tez ją oglądałam. Ja narazie się wstrzymuję z kupnem, bo nie mamy łożeczka, moze pozyczymy od rodziny. Siostra męza ma łóżeczko drewniane, ale bujane, szczerze wolalabym normalne na dłuzej wystarczy... zobaczymy... najwyzej je wezmiemy a pozniej kupi się cos większego

za to po ostatnich naszych rozmowach forumowych o butelkach, kupiłam cały zestaw
MEGA ZESTAW DO KARMIENIA PIERSIĄ TOMMEE TIPPEE 565 (1751262350) - Aukcje internetowe Allegro

dodatkowo u tego samego sprzedawcy kupilam 10 pieluch tetrowych, nożyczki, grzebien, szczoteczkę, termometr, gruszkę i dodatkowo jedną większa butelkę... zeby zmniejszyc koszt dostawy

Lili, to do soboty!!! trzymam kciuki

Do góry