reklama

karolciu - trzymam kciuki. będzie dobrze
magnusik - ja niestety mam troche rozstępów nowych bo stare na brzuchu mam z okresu dojrzewania kiedy to mi się mega przytyło.
Rany chyba przestanę się ważyć - 92 kg szooooook. Ok jestem wysoka i grubokoścista. przed ciążą mi się przytyło ale teraz to porażka:- zawstydzona/y:
zawstydzona/y:

magnusik - ja niestety mam troche rozstępów nowych bo stare na brzuchu mam z okresu dojrzewania kiedy to mi się mega przytyło.
Rany chyba przestanę się ważyć - 92 kg szooooook. Ok jestem wysoka i grubokoścista. przed ciążą mi się przytyło ale teraz to porażka:-

Karolcia wiem, że łatwo pisać spokojnie, ale wiesz sama, że masz małego krwiaka i on niestety może podkrwawiać, stąd pewnie ten śluz podbarwiony na brązowo. Wierzę, że jest dobrze i ty sobie tam w środku nie gmeraj, jeśli na papierze teraz nic nie ma to jest ok. Uwierz w moc swojej fasolinki!!! Może jak pójdziesz w czwartek na wizytę to weź L4, z resztą pewnie sam ci da, bo przy krwiaczkach warto poleżeć i poodpoczywać. 
A ja mam wieści od Karollci , dziś mi dopiero przed chwilką smsa napisała, jak się upomniałam
Amelka urodziła się wczoraj o 16:21, ma 55cm i 3380. Poszło bardzo szybko i czujemy się dobrze
Wysłałam już od nas gratulacje
Linnea gdzie ty byłaś kobieto jak cię nie było dobrze wiedzieć, że przede mną jeszcze parę ciężarówek
 dobrze wiedzieć, że przede mną jeszcze parę ciężarówek 

A ja mam wieści od Karollci , dziś mi dopiero przed chwilką smsa napisała, jak się upomniałam
Amelka urodziła się wczoraj o 16:21, ma 55cm i 3380. Poszło bardzo szybko i czujemy się dobrze
Wysłałam już od nas gratulacje
Linnea gdzie ty byłaś kobieto jak cię nie było
na wkładce i papierze czyto....a nie chce TAM gmerać na razie więc nie wiem co sie dzieje w środku....
tak bardzo sie boje, ze to cos złego....
karolcia spokojnie, twoj maluszek da rade przejsc przez te jeszcze 8 miesięcy :-) będzie dobrze głowa do góry i marsz na zakupy dla dzidzi ;-)
linea82 ja też z tych wysokich ( 178 cm) i ważę juz 86 kg, 18 kg na plusie. I też chyba przestanę się ważyć  

karolcia33 czekamy tu na zdjęcia Amelki i opowieści z porodówki. Gratulacje

a ja od dwóch dni puchnać zaczęłam, tzn. nogi tylko, ale to chyba z racji zwiększonego obciążenia i końcówki ciąży, bo zrobiłam dziś wyniki tzn kwas moczowy, białko i wsio ok, hemoglobina też ok i mocz również

a ja od dwóch dni puchnać zaczęłam, tzn. nogi tylko, ale to chyba z racji zwiększonego obciążenia i końcówki ciąży, bo zrobiłam dziś wyniki tzn kwas moczowy, białko i wsio ok, hemoglobina też ok i mocz również
to fakt, teraz też mi już leci, aż za szybkoIlonka - twój suwaczek już prawie na końcu! Rany jak ten czas leci!
Gratulacje dla Karollci !!!!!!
tak właśnie myślałam, ale cieszę się, że tu jesteśilonka26 - ja jak się odzywam to na wątku ciąża po poronieniu a też aż wstyd przyznać że rzadkou
ja sie gonie z magnusik mam chyba tylko 1 dzień po niej termin
ja też już niestety mam nogi spuchnięte, nawet zauważyłam że lewa strona bardziej, kontroluję ciśnienie i jest ok, więc pewnie od ciężarulinea82 ja też z tych wysokich ( 178 cm) i ważę juz 86 kg, 18 kg na plusie. I też chyba przestanę się ważyć
reklama

Podziel się: