reklama
Karolciu - u mnie też ciągle mokro. Od samego początku ciąży.I rzeczywiście, tak jak pisze a_gala, kiedy brałam tabletki dowcipne wydzieliny było jeszcze więcej. Teraz jestem na duphastonie i luteinie doustnej, bo jak tylko zaczęłam coś aplikować przyplątała mi się infekcja.
Emy
Fanka BB :)
Hej babeczki!
Wpadam zobaczyc co u Sabriny po wizycie. a tu cisza...
moze rodzi???
mam nadzieje ze wszystko u niej ok
karolcia- duzo bialego sluzu norma i tak (przynajmniej u mnie) do konca...
dopiero teraz jakos sucho
Wpadam zobaczyc co u Sabriny po wizycie. a tu cisza...
moze rodzi???

mam nadzieje ze wszystko u niej ok
karolcia- duzo bialego sluzu norma i tak (przynajmniej u mnie) do konca...
dopiero teraz jakos sucho
karolcia81
czekam na szczęście.....
a_gala, miśkam - nie biorę nic dowcipnie....jestem na duphastonie, ale też już ostatnie cztery tabletki i mam odstawić...zresztą boje się, ale on już chyba nie jest taki istotny?
emy - skarbie...Tobie to zaraz będzie mokro....kurcze, ale to zleciało....kochana nasza....
emy - skarbie...Tobie to zaraz będzie mokro....kurcze, ale to zleciało....kochana nasza....
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej dziewczyny
Emy jeszcze nie rodze ale chcialabym juz
;-)
Ja juz po wizycie,wczesniej nie dalam rady wpasc i zdac relacji bo jakies problemy z netem mialam pol dnia a potem to z nadmiaru wiadomosci glowa mnie bolala i poszlam sie zdrzemnac
A wiec u mnie po wizycie dobrze,zadowolona jestem USG zrobili takie dokladne,trwalo jakies 30minutek wow bylam w szoku bo zawsze to takie 10 minut i nic nigdy sie nie dowiedzialam
Synek zdrowy jest i pokazny,na dzien dzisiejszy wazy sobie 3900g no ale to jest tylko waga +/- wiadomo
i lekarz podjal decyzje ze jesli nie urodze do terminu czyli do 15.11 to mam sie pojawic w szpitalu 17.11 i wtedy beda albo wywolywac albo zrobia od razu CC.Przytylam 1kg oczywiscie wiec aktualnie waze 72kg i mam +19kg
Wiec pozostalo mi tylko czekac i gadac do synka zeby zechcial zaczac wychodzic sam teraz

Emy jeszcze nie rodze ale chcialabym juz

Ja juz po wizycie,wczesniej nie dalam rady wpasc i zdac relacji bo jakies problemy z netem mialam pol dnia a potem to z nadmiaru wiadomosci glowa mnie bolala i poszlam sie zdrzemnac

A wiec u mnie po wizycie dobrze,zadowolona jestem USG zrobili takie dokladne,trwalo jakies 30minutek wow bylam w szoku bo zawsze to takie 10 minut i nic nigdy sie nie dowiedzialam

hej!
miałam lapka w naprawie i nie mogłam Was podczytywać...
kochane jest ze mną nie najlepiej.... w nocy nie śpię... dręczą mnie sny.... że ronię, krew, jakieś dzieci oszpeczone... nie wiem sama już co mam myśleć... jest tragicznie!! od 2 dni ciągle czuję kłucie w tym jajniku.... nie chcę się nie potrzebnie nakręcać....to już 11 tydzień... lekarz mówił, że torbiel została spłaszczona przez macicę i ze narazie musimy czekać bo i tak nic nie da sie zrobić... no i boli... jadę ciagle na no-spie... wizyta dopiero 16 listopada... kurcze wariuję!!
jeszcze byłam zaziebiona...;/ a w gaciach ciągle mokro, tyle tego śluzu (sorry, że tak napisałam, ale...)
miałam lapka w naprawie i nie mogłam Was podczytywać...
kochane jest ze mną nie najlepiej.... w nocy nie śpię... dręczą mnie sny.... że ronię, krew, jakieś dzieci oszpeczone... nie wiem sama już co mam myśleć... jest tragicznie!! od 2 dni ciągle czuję kłucie w tym jajniku.... nie chcę się nie potrzebnie nakręcać....to już 11 tydzień... lekarz mówił, że torbiel została spłaszczona przez macicę i ze narazie musimy czekać bo i tak nic nie da sie zrobić... no i boli... jadę ciagle na no-spie... wizyta dopiero 16 listopada... kurcze wariuję!!
jeszcze byłam zaziebiona...;/ a w gaciach ciągle mokro, tyle tego śluzu (sorry, że tak napisałam, ale...)
Ssabrinaa, polaz po schodach, poruszaj sie i moze ruszy.
Ilona, masz takie sny bo sie boisz... Normalne. Mokro w gaciach tez normalne chyba - ja mam. Kurcze, az irytujace, ale mam i ne pozostaje nic innego jak sie z tym pogodzic.
Ilona, masz takie sny bo sie boisz... Normalne. Mokro w gaciach tez normalne chyba - ja mam. Kurcze, az irytujace, ale mam i ne pozostaje nic innego jak sie z tym pogodzic.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Ilona to normalne ze sie boisz i z tego strachu podswiadomosc pracuje i potem ma sie dziwne sny kochana,wiec spokojnie i mysl pozytywnie a te klocia to pewnie rozciaganie sie a z dzidziolkiem na pewno jest wszystko w porzadku,odpoczywaj i nie wkrecaj sobie ze cos zlego sie dzieje.
klaczek po schodach to Ja codziennie tyle km robie ze czasem sie dziwie ze jeszcze mi nogi nie odpadly
no ale dzisiaj wzielam sie za porzadki,chate oblecialam odkurzaczem,w kuchni podloge na kolanach wymylam a i kurze z wszystkich zakamarkow poscieralam wiec,wybigasy zaliczone ale chyba predzej sie zakwasow i bolu kregoslupa doczekam niz zeby synek zechcial wylazic
no a chlop odmawia pomocy w sensie baraszkowania 
klaczek po schodach to Ja codziennie tyle km robie ze czasem sie dziwie ze jeszcze mi nogi nie odpadly

monisiowata
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny !
ja czesciej bylam na forum cpp, ale powoli tez tutaj zagladam....
we srode widzialam swoja dzidzie na usg - sliczna jest juz taki mlay czlowieczek, bylam na badaniach prenatarnych i teraz czekam zdenerwowana na wyniki bo przeziernosc karkowa wyszla NT=2,6
co niby sie miesci w normie ale w gornej granicy, trzymajcie kciuki prosze !!!!
ja czesciej bylam na forum cpp, ale powoli tez tutaj zagladam....
we srode widzialam swoja dzidzie na usg - sliczna jest juz taki mlay czlowieczek, bylam na badaniach prenatarnych i teraz czekam zdenerwowana na wyniki bo przeziernosc karkowa wyszla NT=2,6
co niby sie miesci w normie ale w gornej granicy, trzymajcie kciuki prosze !!!!
reklama
monisiowata - witaj na ciężarówkach. Fajnie, że zdecydowałaś się tutaj napisać. Będzie nam raźniej, jak będzie nas więcej. Mam nadzieję, że wyniki będą dobre i będziesz mogła odetchnąć. Podczytywałam Cię na cpp - kurcze, już miałaś trochę stresów w tej ciąży. W końcu przydałoby Ci się trochę spokoju.
Ssabrinaa - niezłego klocuszka w sobie nosisz
Ciekawe, ile naprawdę waży Twój synek. Pewnie niedługo się dowiemy
Uważaj na siebie i nie przeforsuj się w tym wywoływaniu porodu.
Ilonka - mnie też coś ciągle kłuje i boli. Nawet dziś dzwoniłam do mojej gin i przy okazji o to pytałam, ale to ponoć ok. A sny rzeczywiście będą póki nie przestaniesz się zamartwiać. Ja przez pierwsze trzy tygodnie ciąży w ogóle nie mogłam spać, ciągle się bałam, że coś się stanie. Chodziłam padnięta, niewyspana i miałam dość. W końcu samo jakoś tak mi odpuściło. Boję się nadal, ale próbuję w miarę normalnie żyć.
A ja dziś odebrałam wyniki badań. Morfologia i mocz super, ale crp wyszło mi trochę podwyższone, więc się wystraszyłam. Zadzwoniłam do gin, ale mnie uspokoiła. Kazała dla spokoju powtórzyć badania w przyszłym tygodniu, żeby sprawdzić, czy ten wynik nie rośnie. Poza tym dziewczyny, ja chyba po tej ciąży zęby stracę
W ogóle nie mogę ich myć
Po kilku sekundach mycia mnie ciągnie na wymioty i po prostu nie daję rady
Ssabrinaa - niezłego klocuszka w sobie nosisz
Ilonka - mnie też coś ciągle kłuje i boli. Nawet dziś dzwoniłam do mojej gin i przy okazji o to pytałam, ale to ponoć ok. A sny rzeczywiście będą póki nie przestaniesz się zamartwiać. Ja przez pierwsze trzy tygodnie ciąży w ogóle nie mogłam spać, ciągle się bałam, że coś się stanie. Chodziłam padnięta, niewyspana i miałam dość. W końcu samo jakoś tak mi odpuściło. Boję się nadal, ale próbuję w miarę normalnie żyć.
A ja dziś odebrałam wyniki badań. Morfologia i mocz super, ale crp wyszło mi trochę podwyższone, więc się wystraszyłam. Zadzwoniłam do gin, ale mnie uspokoiła. Kazała dla spokoju powtórzyć badania w przyszłym tygodniu, żeby sprawdzić, czy ten wynik nie rośnie. Poza tym dziewczyny, ja chyba po tej ciąży zęby stracę
Podziel się: