reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
witam seredecznie
agnieszka0240- a ty z bydgoszczy jestes to sie nie dziewnie ze tesknisz/
.a ja mysle ze wyiore sie dpo cioci do leverkusen na przelomie marca- kwietnia.tylko malej musze paszport zrobic.
pamietam jak pierwszy raz z tymkiem lecialam samolotem mial 3 miesiace.
kaira- ale slicznotka ci rosnie.a jak sama pieknie stoi:)pewnie niedlugo podrepta sama:)
a my dzis zapakowalismy sie w samochod i pojechalismy o oddalony o 20 km taki super ogrod zoologiczny.mala spala jak suselek ale ona uwielia spac na dworze.takze codziennie te pare godzinek jest na dworze.
a tak to wszytsko ok.mala zdorwo rosnie.daje mi sie wyspac w nocy takze nie nazekam.
Tymek tez pomaga jest super starszym bratem.
jutro wrzuce nowe fotki
milego sootniego wieczoru

Kairko śliczna!!!!! a włoski faktycznie jaśniutkie:) Julian tez ma coraz jasniejsze i kręcą się :)

Aniołki no o taką laskę to będą boje:) o ile kiedyś uda nam się spotkać gdzieś.
o właśnie mam pytanko z moimi zdolnościami samodzielnie grzywki lepiej nie podcinać?!

kurcze dziewczyny ta kolejna czwórka gorzej zapowiada się od poprzedniej,ma w buzi gigantyczną gulę taką miekką.a już przy poprzedniej myślałam ,że ma coś strasznego w buźce:(a to jeszcze większe bardziej rozpulchnione.

mąż baluje ja prasuję...na 15tą poszedł na domówe ciekawe czy dzisiaj powróci:) a taki nieimprezowy :)

Alicja pewnie ten film co ja wczoraj oglądałaś:)na polsacie ? ryczałam jak głupia jak tylko pies zaczął się starzeć, a M dziwnie patrzył
ale ja w marcu mojego musiałam pożegnać.zasnął sobie wieczorem i już się nie obudził:(

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki.

Tak Karolciu jestem z Bydgoszczy.

A latanie swietna sprawa bo ''pstryk'' i zaraz jestes na miejscu a nie tluczesz sie wiele godzin autobusem.

Mala spi,A jest na spotkaniu klasowym po latach wiec wieczor mam dla siebie:-)

Pogoda swietna wiec dzis znowu pol dnia buszowalismy po dworzu.

To fotki malej z dzisiejszego spacerku.

Pozdrowionka dla wszystkich i buziole dla szkrabkow:-) _CSC0413.jpg_DSC0402.jpg

Agnieszka, ale Julcia cudna pannica, taka duża na tych zdjęciach, wygląda jakby nie miała pieluszki, a fotki to chyba z lustrzanki, uwielbiam te klimaty.
Kaira, ale Lenka slicznie stoi, fajnie wygląda pod stołem, no to skończyło się beztroskie życie, teraz już oczy w koło głowy.

czesc Kochane :)))
buziaczki ogromne dla Waszych Skarbów
w koncu jestem i juz teraz bede bywac czesciej. Mialam problemy z kompem pozniej z internetem, pozniej padl mi dysk w laptopie i znow mialam problem z netem a w pracy nie wolno nam wchodzic bo nasz szpieguja
kairko dzieki za pamiec Lenka cudniasta i taka juz duza:))

a oto i moj mały męzczyzna podczas prac w ogrodzie:)Zdjęcie214.jpgZdjęcie204.jpg

Ostatnia edycja:
Agnieszka śliczna ta twoja Julka i jaka duża!!!!!Mała modelka:tak:

LucyF miło że znowu z nami jesteś!!!!Tęskniłyśmy!!!!!A z Miłosza wyrósł prawdziwy mężczyzna , który widać że żadnej pracy się nie boi , prawdziwy pomocnik!!!!!Super!!!!

A ja mam znowu pogrzeb, zmarła moja znajoma która miała nowotwór, młoda kobieta bo tylko 52 lata. Kurde będzie mi jej brakowało bo cała ciążę była ze mną kibicowała i trzymała kciuki. Zawsze jak wracałam z wizyty od gin to było z kiosku bo tam pracowała "I jak tam, wszystko w porządku?", już nie zapyta. Tylko ciszę sie ,ze odwiedziłam ja z Tomkiem jak le4żła w domu....

martusionek ja za Wami tez tesknilam baaaardzo:tak: przykro mi z powodu znajomej niestety tak to juz jest ze ludzie za szybko odchodza. u mojego P w pracy umarl na bialaczke kolega 36 lat nie wygral z kolejnym nawrotem :-(

reklama
Do góry