reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Witam
LucyF no wreszcie!!!!!!!!!!! bo sie dopytywałam wywoływałam a tu cisza :( Ale Miłoszek juz duży chłopaczyna kiedy to przeleciało.
Agnieszko Tak się patrze na Twoją Julencje i myślę kidy te 2 lata poleciały.Jest niesamowita
Martusionku- przykro mi niesttey coraz to młodsze osoby odchodza
Ewitko święte słowa
Alicjo kto to kotek psotek??
KArolci czekam na fotki
Więc wywołuję dalej JULITKO, Aga34???????
A ja po nocy się przespałam, lecę po moje dziecko bo mój wspaniały mąż zaprowadził ją do moich rodziców, a mama już dzwoniła że jest cala brudna bo tak ja adam ubrał tłumaczenie jak zawsze To było dobre jeszcze

reklama
Julitka - udziela się na fb, a do nas wpada sporadycznie, maja kocioł z powrotem do pracy Julitki, bo wymieniają się z T. opieką nad Igorem.
Aga34 - zaraz piszę sms.

LucyF - no nareszcie jest mobilna, co wyszło z samochodem i tą stłuczką? Miłosz boski, Adzik też ma takie fotencje w liściach kolorowych własnie przy grabieniu. Luc lubisz w ogóle takie prace w ogrodzie, bo powiem Ci odkąd Ada mi pomaga albo wręcz przeciwnie to jednak te czynności stały się inne, bardziej przyjemne ;-)

Karollcia33 - ładnie Amelia przybiera i brawo dla Tymka za opiekę. To czekamy na fotki. :tak:

Kaira24 - boska Lena trzpiotka, urwis, wywijas i w ogóle diablik mały ;-) Na takie naloty na buźce ładnie schodzi jak mąką ziemniaczaną posypiesz, domowy sposób ;-)

Martusionek, Lucy - przykro mi z powodu znajomych, dla nich
[*]

Ola** - ja ciacham grzywkę Adzie sama, ale Ona ma taka grzywkę jak Lena na w/w zdjęciach, takie grzywka-nic, kilka włosów dłuższych na krzyż ;-) Włos nie cnota odrasta :-p

Adrianna dalej zakatarzona, pojawia się sporadyczny kaszel, leki zażywamy, byliśmy u nowej pani dr, babeczka super, przy niej już pozostaniemy, tym bardziej, że kobietę znam od dawna, problem był tylko z dostaniem się do niej, ale udało się. Zapisała całkiem inne leki niż nasz kochany doktorek standardzik calcium i stodal na wszystko. Bardzo ługo badała Adę, choć ta wyła w wniebogłosy. Sprawdziła też uszka i problem, woskowiny od cholery i ciut ciut mimo, że Jej wychodzi, a ja uszu nie czyszczę, także zapisała nam kropleki i jutro A. wykupi, bo w tej aptece co akurat byliśmy nie było.

Ja jadę jutro do pracy, a z Adą urzęduje caluśki dzień A. Już im wszystko poszykowałam, obiadki i lodówkę uzupełniłam + owoce. We wtorek jadę z Adą na kontrolę. :tak:

Moje dziecko coraz bardziej mnie zaskakuje - wczoraj z moją niewielką pomocą usmażyła sobie jajecznicę. W kuchni mam tak meble, że mam blat narożnikowy, na którym zazwyczaj sadzam sobie Adę i Ona mi tam pomaga, zaraz obok jest piec no i wczoraj dawaj, patelnia, mały ogień, Ada w łapkę warzechę, wbiłam dwa jajka i mocną Ją pilnując powiedziałam, a teraz mieszaj te swoje jajka, no i mieszała, aż się jajecznica zrobiła. Dodam, że Ona wie, że piec jest "hyhy" (A. ją nauczył, że piec jest gorący właśnie "hyhy") i widać było, że sama od siebie jest ostrożna. Mamcia dumna. :laugh2:

Lili to musisz byc dumna ze Swojego Adzika ze juz taka pomocna jest:) boszszszszzzz..... Lili ale Ty masz pamiec:szok: z ym moim samochodem na razie doopa bo sprawa poszla do sadu i najwczesniej w grudniu sie rozstrzygnie a ja ciagle jezdze rozwalonym:) co do czyszczenia uszu to ja Milowi kropie Vaxol a pozniej jak woskowina wyplynie to tylko płatkiem kosmetycznym wycieram

Lil Ty jestes cholera nie moge znalezc slowa :-) ogolnie mi chodzi ze masz czas na wsyztsko wszystkich wszytsko w domu poogarniasz masakra jestes :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:A Ada cudna JA CHCE MIEC CORKE najlepiej Twoja :shocked2::eek::happy::-p
Kairka Kotek Psotek to moj mąż nazywaja go Koti z racji nazwiska a ja do niego zawsze mowie Kotek a on do mnie Mysza :confused2:czy ja wygladam na szara myszke:confused2:

Alicjo tak myślałąm ale wolałam sie upewnić:)
Lili- nasz guru PODZIWIAM I TYLE!!!!!!!! a mąka mi nie pomogła:(
Jankesowa a co wy za wózek macie że już wyrósł, z niego duży chłopak
A dziś moja przyjaciółka dzwoni z płaczem jakie są objawy poronienia to jej mówię -pojechała na izbe do jutra czeka na usg i resztę badań .Boże to jest masakra że w cywilizowanym kraju w week nic nie powiedzą i nie robią a te bidulki się męczą z myślami.

Podczytywalam dzis i i tak zapomnialam co chcialas napisac-hehe.

Ola u nas Arturo obcina Julci grzywke...

On jest od obcinania wlosow(ja nigdy jej nie obcinalam) a ja od obcinania paznokci(on nigdy jej nie obcinal).

Lili z Ady super pomocnik:-)

U mnie Jula tez sie do wszystkiego garnie az nieraz za bardzo-hehe.

Jej ulubione zajecia to pieczenie bulek,podlewanie kwiatkow i zaladowanie i wlaczenie pralki.

Fajnie miec takiego malego pomocnika.

Ostatnio patrze a mala biega po mieszkaniu z wkladka higieniczna i sobie ja przykleja na pieluche-hihi.

A jak wolam ''Julia chodz idziemy umyc zabki'' to mala cieszy sie jak niewiem,biegnie jak szalona do lazienki i mamy zbiorowe mycie zabkow.

Ps.Aaa Ewitko no pieluche jeszcze mala nosi...

Byl czas,ze z nocnikiem bylo super a teraz cos nie odpowiada jakby nocnik parzyl w pupe-hehe.

Milej nocki i do jutra:-)

Oj tam, oj tam dziewuchy ;-)

Angelka - bo jutro nie wiem czy dam radę wejść, bo dużo pracy i nie będę chciała się rozpraszać, więc dla Stasia wsiego dobrego z okazji kolejnego miesiąca, dużo zdrówka na tą jesień. :tak:

dziewczynki ale mi chodziło o moją grzywkę:) hihi a Julianową to jeszcze mam chwile bo do roczku czekam...i w sumie albo sama ciachne albo do fryz pójdę na pierwsze cięcie.ale skoro mówicie,że samme obcinacie lub M to spróbujemy pewnie:)

wyszła nam trójka.czwórka druga rozpulchniona. a wczoraj w kąpieli uderzył zabkami o wanne:( i mu się dwie jedyneczki uszczerbiły:( dobrze,ze M kąpał, bo jakby mi się zdarzyło pewnie bym się nasłuchała.dzwoniłam do znajomej dentystki i wypytałam co z tym dalej robić.

reklama
Hej dziewczynki
Ola i co ta stomatoloszka Ci powiedziala bo wydaje mi sie ze Simon tez ma wyszczerbione jedynki tylko nie wiem od czego :/
Simon zalicza pierwsza drzemke dzisiaj spal cale szczescie do 7 rano :-) i o 8.20 juz psozedl spac :-D

Do góry