Składam Wam poprzez bb życzenia świąteczne, jako, że w święta będę starać się unikać telefonu. Robię to już, bo nie wiem jak z czasem, a kilka wątków mam do obskoczenia. ;-) Życzę każdej z Was indywidualnie:
Agnieszka – szybkiej nauki języka niemieckiego, znalezienia pracy i jak najczęstszych spotkań z rodziną w PL. No i by teściowa nawróciła się w stosunku do Julki
Sowinka – upragnionego dzidziusia ;-)
13x13 – poukładania tych wszystkich zabieganych spraw ;-)
Just79 – nauczenia się myślenia w pierwszej kolejności „ja”, zdrowia i podjęcia odważnej decyzji o Sz. w roli brata
Kasikz – znalezienie błyskawicznie żłobka i by powrót do pracy był miły i przyjemny
She – zdrowia dla rodziny i by w pracy było ok.
LucyF – szaleństwa na zaplanowanych zakupach
Mysza84 – by Szymula w żłobku nie chorował
Daaa – by sen o Warszawie się spełnił
Ola** - zrzucenia tych „tragicznych” kilogramów do lata
Pati – znalezienia wymarzonej pracy i poprawy apetytu Michasia
Ola_PM, Ola81 – zdrówka dla Was i pociech
Kaira24 – zdrowia dla Ciebie i dla Leny i by dieta nie była taka zła ;-)
Julitka80 – Tobie to życzę czasu
Aniołki – zdrówka dla Olafa
GosiaLew – by jak najmniej było dni Ty wracasz, Kubuś śpi
Ewcia – szybkiego powrotu K.
Martusionek – lekkiego powrotu do pracy i wspólnego języka z M.
Ewitka – tego domku na działce Ci życzę ;-)
Angelka – by interes kwitł ;-)
Annas81 – zdrówka dla Kamilka i wiele wieczorów z książką w męskim towarzystwie.
(Dla mnie to bardzo sexy.)
Alicja1985 – byś znalazła wymarzoną pracę i by P. znalazł pracę w PL i by wózek został na nowo pokochany przez Simona
Karollcia33 – życia razem, a nie na odległość
Magnusik – zdrówka dla Nataniela i dobrej organizacji
Ssabrinaa – zdrówka dla Samiego i dobrej organizacji
Kasia2011 – by święta były spokojne w te pierwsze wspólne dni
A_gala – by te święta minęły spokojnie i w domku w trójkę
Ilonka26 – dobrej organizacji, by Iga dała czasem obiad zrobić ;-)
Ewelina28 – wszystkiego o czym marzysz, słowa są niepotrzebne
Wiolka_1982 – zdrówka dla Amelii, by spacery były codziennością a nie świętem ;-)
Pardoes – dużo radości z pierwszych stawianych kroczków
Andrzelika1989, Cati, Aneczkab23, katkaa, jeżynka, niucha79, Aneczka77 – byście sobie o nas od czasu do czasu przypomniały
Aga34 – by Twoje królewny dały Ci czasem odpocząć
Jankesowa – by staranka kwietniowe weszły w życie z pozytywnym rezultatem
EdyśG – by wszystko było ok., mam nadzieję, że tak jest, bo siedzisz w mojej głowie głęboko i cały czas o Was rozmyślam
Ewela28 – czasu i dostępu do Internetu życzę
Nie ma szans bym wszystkich wymieniła, bo pewnie jak zawsze ktoś mi umknął, ale starałam się.
Wszystkim nam razem życzę przede wszystkim zdrowia Maluszków, zdrowia dla nas rodziców i naszych rodzin, duże pokłady cierpliwości (szczególnie mamom małych dwuletnich buntowników), dużo miłości i radości z nowych doświadczeń naszych pociech, choć są na różnym etapie to dla rodziców każda nowa umiejętność to jak skarb.
Dalej - spełniania się na tle zawodowym, pokończenia szkół tym co się uczą z wynikami bardzo dobrymi.
Fiu, dałam radę. ;-)
Agnieszka – szybkiej nauki języka niemieckiego, znalezienia pracy i jak najczęstszych spotkań z rodziną w PL. No i by teściowa nawróciła się w stosunku do Julki

Sowinka – upragnionego dzidziusia ;-)
13x13 – poukładania tych wszystkich zabieganych spraw ;-)
Just79 – nauczenia się myślenia w pierwszej kolejności „ja”, zdrowia i podjęcia odważnej decyzji o Sz. w roli brata

Kasikz – znalezienie błyskawicznie żłobka i by powrót do pracy był miły i przyjemny

She – zdrowia dla rodziny i by w pracy było ok.

LucyF – szaleństwa na zaplanowanych zakupach

Mysza84 – by Szymula w żłobku nie chorował

Daaa – by sen o Warszawie się spełnił

Ola** - zrzucenia tych „tragicznych” kilogramów do lata

Pati – znalezienia wymarzonej pracy i poprawy apetytu Michasia

Ola_PM, Ola81 – zdrówka dla Was i pociech

Kaira24 – zdrowia dla Ciebie i dla Leny i by dieta nie była taka zła ;-)
Julitka80 – Tobie to życzę czasu

Aniołki – zdrówka dla Olafa

GosiaLew – by jak najmniej było dni Ty wracasz, Kubuś śpi

Ewcia – szybkiego powrotu K.

Martusionek – lekkiego powrotu do pracy i wspólnego języka z M.

Ewitka – tego domku na działce Ci życzę ;-)
Angelka – by interes kwitł ;-)
Annas81 – zdrówka dla Kamilka i wiele wieczorów z książką w męskim towarzystwie.

Alicja1985 – byś znalazła wymarzoną pracę i by P. znalazł pracę w PL i by wózek został na nowo pokochany przez Simona

Karollcia33 – życia razem, a nie na odległość

Magnusik – zdrówka dla Nataniela i dobrej organizacji

Ssabrinaa – zdrówka dla Samiego i dobrej organizacji

Kasia2011 – by święta były spokojne w te pierwsze wspólne dni

A_gala – by te święta minęły spokojnie i w domku w trójkę

Ilonka26 – dobrej organizacji, by Iga dała czasem obiad zrobić ;-)
Ewelina28 – wszystkiego o czym marzysz, słowa są niepotrzebne

Wiolka_1982 – zdrówka dla Amelii, by spacery były codziennością a nie świętem ;-)
Pardoes – dużo radości z pierwszych stawianych kroczków

Andrzelika1989, Cati, Aneczkab23, katkaa, jeżynka, niucha79, Aneczka77 – byście sobie o nas od czasu do czasu przypomniały

Aga34 – by Twoje królewny dały Ci czasem odpocząć

Jankesowa – by staranka kwietniowe weszły w życie z pozytywnym rezultatem

EdyśG – by wszystko było ok., mam nadzieję, że tak jest, bo siedzisz w mojej głowie głęboko i cały czas o Was rozmyślam

Ewela28 – czasu i dostępu do Internetu życzę

Nie ma szans bym wszystkich wymieniła, bo pewnie jak zawsze ktoś mi umknął, ale starałam się.
Wszystkim nam razem życzę przede wszystkim zdrowia Maluszków, zdrowia dla nas rodziców i naszych rodzin, duże pokłady cierpliwości (szczególnie mamom małych dwuletnich buntowników), dużo miłości i radości z nowych doświadczeń naszych pociech, choć są na różnym etapie to dla rodziców każda nowa umiejętność to jak skarb.
Dalej - spełniania się na tle zawodowym, pokończenia szkół tym co się uczą z wynikami bardzo dobrymi.
Fiu, dałam radę. ;-)