reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!

Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!

reklama
Witajcie.

Ja jak zwykle znowu na szybko...

Lenko wszystkiego naj kochana!!!Jak to szybko zlecialo:-)

Dziewczynki wszystkiego dobrego w te nadchodzace Swieta.

Duzo radosci i milego spedzania czasu w rodzinnym gronie.

A dla dzieciaczkow duzo prezentow:-)

Ps.Z tamtej pracy zadzwonili z odmowa,ale za to dzis bylam zapytac juz o druga i kazali przyjsc we wtorek po 16.

Buziole

Sabrinko a po co ty bys chciala mu cos dawac u takiego dzieciatka to i jedna kupka na tydzien jest norma jesli sie nie meczy Moj Gracjanek robil nawet 1 na dwa tygodnie, a mleko matki jest prawie calkowicie przyswajalne

KAIRKO 1000 latek dla Lenki :) sliczna

Dziękujemy kochane- kurcze to już równy rok jak usłyszałam ten pierwszy krzyk na który tak długo czekałam.Mój mały skarb przyszedł na świat o 22-34, i zawładneła naszym światem.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie
Ssabrinko Ale on cudowny
Ilonko magnusik hop hop

Kaira - samych radosnych i pięknych chwil dla Lenki!I zdrówka!

Dziewczyny, ja również chciałabym Wam życzyć spokoju, radości płynącego z betlejemskiej szopki...niech Chrystus - który narodził się przed wiekami - narodzi się na nowo w naszych sercach...

LENKO
dziś wielki dzień Twojego święta
i My o Tobie pamiętamy,

więc z okazji 1 urodzin składamy Ci moc życzeń:
mnóstwa prezentow
i wspaniałych gości,
radości tych wielkich i tych małych,
wielu przygód niebywałych,
uśmiechu wesołego

i wszystkiego, wszystkiego najlepszego!!!

108377-3-urodz.jpg

Oczywiście nie byłabym sobą gdybym dzisiaj nie robiła wszystkiego w biegu, właśnie się firany piorą. A to dopiero 1/3 firan :-p Spokojnie dam radę, dzisiaj na Wigilię do rodziców, więc do 16 mogę działać, potem już działanie we własnym zakresie i Adzika, A. sam się wypluska - chyba :-p

Adzik już mi towarzyszy, zaraz się ubieramy i lecimy na zakupy.

Nie wiem gdzie mam zeszyt z przepisami! :dry:

reklama
Kairko spoznione ale najszczersze zycznia urodzinowe dla Lenki oby zdrowo rosla i byla dla was radosnym promyczkiem:)

a Wszystkim Wam zycze spokojnych i radosnych swiat spedzonycj mile w rodzinnym gronie

Do góry