reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Kairko a bylas u lekarza pokazac buziaka Lenki?? kurde mam nadzieje ze jej to szybko zejdzie i nie bedzie ja to swedziec :-)
Kairko a probolwas Camilie na zeby u nas ostatnio dentinox nie dziala tylko camilla
Jankesowa moj nie chce pic mleka z butli :/ ale wpadlam na inny pomysl na kolazje daje mu kleik kukurydziany ktory mzona kroic nozem ;-) i wczoraj pierwsza pobudka zasnal o 19.00 a wstal pierwszy raz o 23 :-) mam nadizeje ze dzisiaj tez tak bedzie bo ide na to spotkanie na 19 wiec mama z P go nie uspia bo on bez cyca nie zasnie :/

reklama
Właśnie wróciłam od kolejnego lekarza tym razem dermatolog pediatra twierdzi ze to rumień dziecięcy, bo na twarzy ma to tylko jak jet w ciepłym na dworze jest wszystko ok. Z testami alergicznymi musimy czekać do 3 lat dziecka wiec jeszcze trochę nam zostało. Krurcze jak nie urok to sraka ma z tego wyrosnąć a tak to tylko natłuszczać jak będziemy wychodzić na dwór i na noc

Kaira, jak Mikołaj miał takie poliki też na początku myslałam, że to po prostu od tego, że z dworu przyszliśmy do ciepłego, ale nie pasowało mi to, że poliki były zimne a nie ciepłe, bo przecież w takiej sytuacji powinny być ciepłe...
U nas pomogła zmiana mleka...
ale także zauważyłam, że po kaszce z owocami leśnymi wyskakuje i koncentracie pomidorowym (w obiadkach co jest) no i jak gotowałam pomidorówkę Małemu...

Ewciu bo te koncentraty to nie są za zdrowe.ja robię zupę z pomidorów.a moja koleżanka z soku pomidorowego.też jakieś wyjście bo pomidory nei zawsze smaczne trafi się.

kairko a my na zęby camillia i dentinox. choć ja nie planuję więcej zębów bo już mamy wszystkie czwórki nawet:)
a czym polliczki kaząła smarować na dwór
?

ja tak na szybko bo musze pakować się

Olu kremy mocno natłuszczające.
zrobiliśmy dzis przegląd jej leków które zażywała i wyszło ze ma to od kiedy zazywałą bactrim zaczeło sie to jej pokazywac i pewnie jest na którąś z tych substancji uczulona.MAmy czekać ma jej się to samo zniknąć

Igorku:
Dzisiaj kończysz 1 Roczek
To w dorosłość pierwszy kroczek
Zebyś się
zdrowo chował
Rodziców zawsze słuchał
Radośnie się bawił
Nowych rzeczy szybko uczył
Swiat wokół Siebie poznawał
I często się uśmiechał
By TWOJE dzieciństwo było piękne i radosne
Jak rozkwitające
kwiaty na wiosnę
11298_1246606780.gif_432.gif

Hej mamusie :-)
U nas leci kazdy dzien tak szybko ze nie moge uwierzyc ze moj szkrabek juz jest z nami 2 miesiace :happy:
kaira zdrowka dla Lenki i obyscie szybko sie uporali z tym uczuleniem kochana :tak:

Wszystkiego najlepszego dla solenizanta Igorku zdrowka zycze Ci dzieciatko kochane !!!

Igorku wsyzstkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek :-)
Sabrina dla Was tez wszystkiego dobrego 2 miesiacu :-)
jak ten czas leci matko moj S tez nie dlugo bedzie mial roczek :-)
dzisiaj u nas starsznie wieje i jest snieg i zimno strasznie brrr
P dzisiaj pojechal :-( wiec smutno troszke :/

reklama
Igorku spóźnione,ale najszczersze życzenia, rośnij zdrowo!
Ssabrina uściśnij Samiego z okazji 2 miesiączków.
Alicja oby szybko wrócił. U nas też zima w pełni, Kamilek cieszył się ze śniegu i ciągle krzyczał buuu!
Jankesowa wiem, ze te pobudki spowodowane są najprawdopodobniej cycaniem i to nie z głodu (często tylko weźmie cyca i śpi) a raczej poprzytulać się chce.
My u mamy, Kamiś śpi, więc na chwilę ogarniam bb, wszyscy w kościele a ja byłam rano, zmarzłam, ze hej. Dobrze, ze mamy zimę:)
Miłej niedzieli

Do góry