reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Kochany Olafku!!!

Dzisiaj kończysz 1 Roczek.
To w dorosłość pierwszy kroczek.
Żebyś zdrowo się chowała,
Rodziców zawsze słuchała,
Radośnie się bawiła,
Nowych rzeczy szybko uczyła,
Świat wokół Ciebie poznawała,
I często się uśmiechała.
By twe dzieciństwo było piękne i radosne
Jak rozkwitające kwiaty na wiosnę.
Tego właśnie ci życzymy,
I składamy w Twe urodziny.

Agnieszka z Julia

reklama
My po lekarzu na szczęście pęcherz czysty, temp dalej sie utrzymuje na granicy 39,6, leki p/g działają maks 3/4 h. Gardło jak zawsze zaczerwienione ale obyło sie bez antybiotyku. A tak to już mi zleciał tydzień urlopu:(

Zdrówka dla Lenki!!!!! u nas katar cieknie to już postęp jak dla mnie.kaszel bardzo sporadycznie.zwymiotował mi przed snem ale to chyba od kasłania.ślini się i nie chciał na noc smoczka. jutro na spacer go wezmę.dobrze mu zrobi,a temp nie miał dzisiaj

Aniołki, ja pamietałam, bo to tuz tuż przed nami :-) tylko dzisiaj szalony dzień, zaczęłam się pakować do pudeł w pracy i dopiero zasiadłam do kompa.
No i właśnie szukałam, gdzie się składa życzenia Olafkowi.

Rośnij zdrowo, rozwijaj się pięknie, bądź zawsze największą pociechą swoich rodziców!

Ostatnia edycja:
dzwoniłam do pediatry.katar leje się(z czego w sumie cieszę się,bo przynajmniej nie muszę go katować aspiratorem:) doszło rozwolnienie.zwymiotował wieczorem ale to raczej od kataru.temo nie ma wciąż 37,5.Jej wyglądąło to na zęby:) ale przecież już nei ma co wychodzić:) do jutra mam dawać nadal l52.dołożyć smecte i probiotyk.dostał zobaczymy

ach te nasze chorowitki:(

hej.u nas z rana dziś było -15 ale po obiadku wyszłam z małą na krótki spacer było -8 ale fajnie słonko świeciło:)

Amela jest na etapie "ne":) I ogólnie ciągle się :kłóci" po swojemu:)

Witam u nas była to 3 dniówka dziś ją wysypało. Na dworze zimno ale my siedzimy w cieplutkim ja na urlopie wiec nie mam potrzeby wychodzić.
Ostatnio siedząc i myślałam co się stało z tym forum poprostu zamiera bo mało kto się udziela, ale to takie moje myślenie. I chyab czas coś z tym zrobić

Kaira może chwilowy przestój, już tak kiedyś było. U nas na lutym też pustawo jakoś, wszystkie chyba pracują.

Wiolka u nas też -15 było. Kuba w domu ciągle, bo chory. Jeszcze go kilka dni przetrzymam.

Kuba nauczył się kosi kosi i bić brawo. I teraz jak siada sobie, bo doskonali te umiejętność to bije sobie brawo - śmiesznie to wygląda. I zrobiła się z niego gaduła, doszły nowe sylaby w jego kosmicznym dialekcie. Najfajniej to brzmi jak "czyta" książeczki.

reklama
gosia - a to co Kubusiowi jest? Bo chyba nie doczytałam? Fajnie się patrzy jak dziecko uczy się nowych rzeczy:) Amela też fajnie książki czyta:)

kaira - też to zauważyłam, że coraz mniej się tu pisze..

Do góry