reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Gosiu jeszczeraz gratki dla Kubusia za stanie :-)
S znowu mnie wymeczyl ida mu gorne 4 na raz i godizne prawie plakal przy zasypianu :/ a do teog co chwile pokauzje co chcesz a ja nie chc emu dac tego bo nie chce go przyzwyczajac ze dostaje co chwile to co chce bo nawet jak cos dostanie jak ryczy to za chwile to rzuca i chce cos innego wiec koniec !
w przyszlym tyg pierwsza część urodzin Simona bo przyjezdza moj brat z zona z Czech
a 24 druga czesc urodzin u tesciow jutro ide ogarnac torty i kupujemy rowerek malemy a jego chrzestna odda nam kase bo ona w chce kupic

reklama
Witajcie:-)

Wszystkiego najlepszego dla kochanych miesieczniakow:-)
Tak Gosiu my konczymy juz 26 miesiecy.

Lili takie wypady sa potrzebne i to bardzo.
Zycze Ci jak najwiecej takich randek z mezusiem.

U nas nic nowego.Fajna pogoda to dzis znowu buszowalismy po dworzu.
Jutro wysylam do Pl akt slubu i mama da go wpisac w Bydgoszczy do USC.
Potrzebuje to do zalatwienia paszportu.

Milego wieczorku i buziaki dla maluszkow

I my dziękujemy za życzenia i spóźnione ślemy współdatowcom :laugh2:

GosiaLew- oj tak pamiętam jak długo czekałaś na płeć ;-) Widocznie Kubuś potrzebował trochę matczynej miłości, grunt by wtedy nie zaplanować sobie za dużo, bo szlag może trafić, że nic nie zrobione, ale takie chwilę są bezcenne.

Agnieszka - a Wy braliście ślub w PL czy DE?

Alicja - bo ja już się pogubiłam, kiedy P. wraca? Suwak dietkowy imponujący. Gratulacje.

Lil P juz jest od ponad tygodnia :-) i jedzie dopiero po swietach wielkanocnych :-)
tak sobie ostatnio pomyslalam ze oni chca mnie odchudzic do 55 kg ale ja chyba nie chce tak malow wazyc mysle ze 60kg jak na mnie to wystarczy mam 167 wiec by jeszcze mi zostalo 17 kg do zrzucenia

Ostatnia edycja:
Alicja piękny spadek mam nadzieję że nie będzie jo-jo. CZekam na foty.Ja bym maksymalnie chiala spaść do 60 kg bo jak ważyłąm 55 i mniej to nie wyglądałam za dobrze.MAm nadziję jak schudnę moje cycuchu też sie odchudza o ile nie opadną do kolan czego sie obawiam.

Ala wrzucaj fote już teraz!bo jak sama piszesz,że już fajnie wyglądasz to na pewno jest super! masz racje takei kościotrupy też nie fajne.przy Twoim wzroście 60 będzie w sam raz:) a z tym jojo musisz bardzo uważać ,bo mama mojej koleżanki z Zamościa w dwa lata wróciła do wagi z przed.a na tej diecie co ty pewnie u tego samego gościa schudła 20kilo.a pilnowala się podobno.ale w Ciebie wierzę,że utrzymasz!

Lili ale Ci zazdroszczę,randka z własnym mężem to na pewno super sprawa!:)

mój pewnie oleje moje jutrzejsze ur i kwiatka nawet nie dostanę,chociaż w zeszłym roku dorstałam prezent

Kaira
laseczko a kiedy tak ładnie ważyłaś?ja najmniej54 ważyłami cuzłam się super,ale ja kurdupel jestem 163.

przyzwyczajam się do garnka na głowie:p

Olcia ja ważyłam tak do 19 roku życia a cycole miseczka 70K wyglądałam jak Pamela jak zaczełam grubnąć po chorobie a potem maks po terapiach i walkach o dzieciątko. Jestem Kachna Grubachna ale spełniona kobia z nadmiarem balastu życowego:-D

Dzien dobry:-)

Lili slub mielismy tutaj.

Hmm co diet to powiem tak,ze jak schudlam jeszcze jak bylam w Polsce(ponad 20 kg) to nie mialam efektu jojo i najwyzej jak przytylam to moze z 5 kg w ciagu poltora roku wiec nie az tak zle.
Jadlam prawie wszystko co zawsze tylko w mniejszych ilosciach i np ziemniaki bez sosow itd.No i do tego wysilek co dwa dni dochodzil.

Teraz tak w srode dostane recepte na leki i miejmy nadzieje,ze moze to tez cos pomoze z waga.
Co do jedzenia to my z A zaczelismy sie ''madrze'' odzywaiac.
Zero slodyczy(chyba ze w weekend cos malego),zadnych sosow,porcje ziemniakow na obiad waze na wadze kuchennej itd.
Nie wiem jakos zaczelam wierzyc ze moze te lepsze przyzwyczajenia zywieniowe cos dadza bo jak nawet przeprowadze jakas drastyczna diete to co potem?
Przeciez kiedys musze zaczac znowu jesc cos normalnego.

Moja kolezanka tez sie odchudzala bo ubzdurala sobie,ze jak pojedzie na wesele do Pl musi lepiej wygladac.

Schudla chyba cos ok 15 kg a teraz znowu ma juz na plusie ok 5 kg.

Katastrofa jest z ta waga normalnie.

Milego wieczorku i buziole dla bobasow:-p

reklama
Witam

Lili ja tam się ciesze, e Kubuś tak tuli się do mamy ale jak to Just stwierdziła, słodkie i super sprawa ale z lekka upierdliwe.

Dziewczyny cyce to nic innego jak gruczoł obrośnięty tkanka tłuszczowa i przy diecie nie bata by nie schudnął, chyba, że ma się taki typ organizmu, że tłuszcz magazynuje się w cyckach właśnie i wtedy jest problem.

A ja w 2006 ważyłam 51 kg przy wzroście 169. Wg bmi miałam niedowagę, a najniższa waga zeby mieścić się w normie to 53 kg. optymalne byłoby dla mnie 57 kg, czyli jakieś 15 kg do schudnięcia.

Do góry